Аз все още гледам трети епизод на Аби,та не мога да го коментирам засега. Но нещо ми направи впечатление в първите два епизода. При ретроспекциите с младия Доган и Синан, какво е станало,кога и как си е тръгнал. Там няколко пъти бащата повтаряше - моите синове и дъщери. Имаше май и реплики със сестрите или сестрите ми. Сега,ако правилно е преведено със субтитрите нали. Но,ако още преди да е знаела Махинур,че е бременна, семейството на Доан са имали две дъщери, малко нещо не ми се връзва. Ок, говорим за турско дизи,не търси логика. Аз не мога да определя и годините дали биха съвпаднали та Мелек да е дъщерята на Махинур. Също така биха ли дали детето на шефа на Юсуф. Сто процента се е знаело, че детето е на Синан.
Според мен съвкупно всички действия на всеки един замесен в тази история е довело до момента на наръгването на Тахир. Всеки отделно има някаква вина. Въпросът е физически кой го е наръгал. И тук вече ми е якото мазало

Почвам и аз нещо да се съмнявам в адвоката Йелмаз ли беше.
Имам въпрос и за тази Дидем. Как е станала близка с Чаала,как е попаднала при Берхам. Коя е. Чудя се дали и тук няма нещо да излезе