Афра Сарачоглу🤍Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍- A.B.İ🧿Delikanlı🧿Pera🧿BBSO🧿12🧿

• 14 257
  • 322
  •   14
Отговори
# 285
Добро утро! Честит петък!

Аз все още гледам трети епизод на Аби,та не мога да го коментирам засега. Но нещо ми направи впечатление в първите два епизода. При ретроспекциите с младия Доган и Синан, какво е станало,кога и как си е тръгнал. Там няколко пъти бащата повтаряше - моите синове и дъщери. Имаше май и реплики със сестрите или сестрите ми. Сега,ако правилно е преведено със субтитрите нали. Но,ако още преди да е знаела Махинур,че е бременна, семейството на Доан са имали две дъщери, малко нещо не ми се връзва. Ок, говорим за турско дизи,не търси логика. Аз не мога да определя и годините дали биха съвпаднали та Мелек да е дъщерята на Махинур. Също така биха ли дали детето на шефа на Юсуф. Сто процента се е знаело, че детето е на Синан.
Според мен съвкупно всички действия на всеки един замесен в тази история е довело до момента на наръгването на Тахир. Всеки отделно има някаква вина. Въпросът е физически кой го е наръгал. И тук вече ми е якото мазало Simple Smile
Почвам и аз нещо да се съмнявам в адвоката Йелмаз ли беше.
Имам въпрос и за тази Дидем. Как е станала близка с Чаала,как е попаднала при Берхам. Коя е. Чудя се дали и тук няма нещо да излезе

# 286
  • София
И според мен видя снимката, но ще видим...
Мистери отпечатъците стоят 😁😁, правилно си чистят двамата куку.....

Диче, аз нямам против, че стоят. Полицията къде е спала през тези дни, че още не е взела отпечатъци?
Наде, мисля, че сумата за братя и сестри на турски е една, от превода е.

# 287
  • Яко в Матрицата...
Да, думата е една - kardeş. И трябва да се уточнява - kız или erkek. В случая Доган казва само kardeşlerim - трябва да знаем какви братя и сестри има.

Между другото етимологията на думата kardeş е интересна. Означава “роден от един корем” Simple Smile - karındaş, но с времето някой звукове са отпаднали или са се омекотили. Суфиксът -daş/-taş се използва за образуване на съществителни, които означават, че с някого имате общо черти, произход и т.н. Адаш или adaş например - имаме едно и също име, yoldaş - спътник, вървим заедно по един и същи път, meslektaş - колега по професия, arkadaş - приятел, с този сте гръб в гръб…

# 288
Ясно, значи е от превода.
Рени, благодаря Simple Smile
В такъв случай може Мелек да е дъщерята на Махинур и Синан, има визуална прилика. Прилика повече с Махинур.
Аз имах теория,ако са дали детето на съвсем други непознати хора,в един момент от някъде да се появи и съвсем да обърка нещата. Да не е останало в семейството. Затова питах и за Дидем и каква е нейната история. Може детето по някакъв начин да попада в един момент при Бехрам и това също да е част от отмъщението. Но това са си мои сценарии и като гледам не е така Simple Smile

# 289
Мерт гледа тенис мача

# 290
На една вълна сме с Рамо. Алкарас вече чака на финала след голяма драма. Да си призная очаквах стори и за него да пусне.😁

# 291
Мерт ще е доволен, ако Джокович и Алкарас играят финал. 😃

# 292
На една вълна сме с Рамо. Алкарас вече чака на финала след голяма драма. Да си призная очаквах стори и за него да пусне.😁
Днес инфарктни мачове 😬😀

# 293
Wow
Не го очаквах това и аз. Рамо трябва да е щастлив. Респект за Джокович.

# 294
Ще е още по-интересно да видим дали Карлито ще вземе 1 си купа на АО или Ноле за 25 път

Книгата в колата на Мерт е от същия автор

Сега погледнах взаимодействието в Инстаграм и Х на клипчето е много добро Браво

Последна редакция: пт, 30 яну 2026, 17:18 от KrasiAnna

# 295
# 296
Афра за къде ли се подготвя

# 297
Многоооо е красива Афи.😍🌹
Стилът ми напомня кадрите, които направи за Булгари. Дано скоро да разберем.

# 298
  • София
И на мен на Булгари ми напомня, ще чакаме тази вечер.

Интервю с Кенан и съпругата му за АБИ, радват се, че сериалът се гледа
https://x.com/fatmataydanik/status/2017294509474787332

# 299
Афи май е на концерт на Таркан.🌹
Още кадри на Рамо от H&S 😎🧿

Последна редакция: пт, 30 яну 2026, 20:21 от Iv32

Общи условия

Активация на акаунт