Афра Сарачоглу🤍Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍- A.B.İ🧿Delikanlı🧿Pera🧿BBSO🧿12🧿

• 25 939
  • 560
  •   10
Отговори
# 510
  • София
"Всяка врата, която Доан отваря, е и част от живота на Чаала, които се сливат заедно!"

# 511
# 512
Здравейте ,момичета  Kissing Heart
Аз още сериите не съм гледала освен първи епизод ,нооооооо смело и безотговорно гласувах в анкетата ,че може Алтън да се е опитала да убие свекър си.Като ви чета и тук и в Х разбирам ,че покрай Алтън ,Сефа и тяхното семейство от преди Алтън да се омъжи за Синан има някаква тайна и май май Тахир( така се казваше бащата на Доган нали Thinking ) и на тях е навредил,освен това Сефа хич не искаше да се жени за Гюлщан ,но явно или е сгафил сериозно или заради стари сметки от едно време се принуждава да го направи ,но в сватбения ден също искаше да убие Тахир ,но не му стигна смелост или не намери точния момент и освен това и Синан също се опита да стреля в баща си  в пристъп на ярост ,но тогава Алтън го спря ,но това не и пречи по-късно  тя да го направи ако и се е отдала възможност.Скалпела също нито всичко знаят ,че Мелек е получила скалпел с инициалите си на него ,нито къде се намира ,само домашните биха знаели за това и пак стигам до Алтън и до нейната позиция на снаха  в дома и от там и възможността и да може да влезе във всяка стая и да знае всичко за всеки в този дом.Освен това хич не и вярвам на милата физиономийка на Алтън и на опитите и да се прави на добричка и отзивчива майка и снаха у дома ,под всичката тази милота върти здрави интриги яяяяяя как подбутва брат си и за женитбата и за това да се изявява в бизнеса и в семейството  , имаше в първи епизод и  един момент когато всички бяха на масата и нещо се каза в полза на Доган и тя и Синан се изгледаха много странно .Та с две думи като нищо може и снахичката Алтън да се е пробвала да утрепе свекър си и хем да се освободи от проблемите си хем и да си отмъсти ако в миналото Тахир е навредил на семейството и.
Мерт изглежда много добре,,хич няма нужда от повече детокс и подготовка за Юсуфи ами да почват вече със снимките и хич да не се бавят.Simple Smile

Последна редакция: нд, 08 фев 2026, 15:53 от Eny87

# 513
  • София
А на Гюлшан всъщност какъв й е мотивът. Тя се жени за да избяга от баща си. Като е мислела да го убива защо ще се жени.
Да не излезе, че Тахир е знаел, че умира и това да е бил начин да остави Доан в Истанбул. Той не иска изобщо Синан да го наследи. То пък щяха да разберат сигурно, при положение, че е на интензивни грижи.
Не знам, аз започнах много да изключвам заподозрени. Накрая се надявам да ни изненадат.
Предстои да разберем защо Синан е спрял тока.

# 514
Мотиви ще се намерят, Мистери😁. Може да иска да отмъсти за всички мъчения през годините, да отърве Мелек от Тахир (въпреки скалпела 🫣).За брака може да има причина, която още не са ни показали.
Накрая ще излезе някой дето изобщо не подозираме, а може и още да не са го показали в сериала.

# 515
  • София
Мафиотите имат интерес Синан да го наследи. При това завещание не става. Може да е някой, който хем е имал достъп до завещанието, хем е искал Доан да го наследи. Майката какво има против Синан всъщност, тая женица е супер странна.

Тази Лейля снощи разправяла, че никой не ходел на сета на Афра, което не е вярно. Една девойка е качила снимки за опровержение

https://x.com/i/status/2020515497670783386

Последна редакция: нд, 08 фев 2026, 17:18 от MysteryG

# 516
И аз много силно се надявам сценаристите добре да развият и тази и другите криминални нишки в сериала и този който в крайна сметка се окаже ,че е искал да убие Тахир да ни изненада и да си кажем ,че това пък не сме го очаквали точно.

# 517
Извинете, ама фрага нердеее 🫣🫣...
Някой нещо писал ли е...
Х какво казва по въпроса 😁

# 518
  • София
Извинете, ама фрага нердеее 🫣🫣...
Някой нещо писал ли е...
Х какво казва по въпроса 😁

Нищо няма в Х, дори намеци Sad

# 519
Малко и ние да видим ПР , че много се  плачи из пространствата Heart Eyes

https://x.com/DTural/status/2020560090428776572

Мерт Рамазан Демир е един от най-впечатляващите актьори на последните години. Със своята уникална стойка и създадения от него актьорски език е изключително забележим. Име, което може да покаже изпълнение дори с погледите си и с мълчанието си, когато се стигне до това. Има една истина, че връзката, която е установил с героя си, носи със себе си и усещане за реалност. С жестовете и мимиките си той допълнително укрепва тази връзка. Светлината му на екрана е много естествена и не съдържа никакво изкуствено влияние. Овладяването му на сцените е невероятно. Мисля, че проявява уважение към работата си и показва дисциплиниран подход. Това също така разкрива фактът, че ще направи красиви стъпки в кариерата си. Може да се каже, че в бъдеще ще се позиционира на още по-добро място. Пътят му да е открит, успехът му – траен.

# 520
# 521
# 522
Качили са цялото заснемане на рекламата Димес от миналата година. Мерт е простоооо🔥🤍 в свои води
https://x.com/mrdmemoire/status/2020529418263826639?s=46
Не мисля ,че е умрял Тахир

# 523
Малко и ние да видим ПР , че много се  плачи из пространствата Heart Eyes

https://x.com/DTural/status/2020560090428776572

Мерт Рамазан Демир е един от най-впечатляващите актьори на последните години. Със своята уникална стойка и създадения от него актьорски език е изключително забележим. Име, което може да покаже изпълнение дори с погледите си и с мълчанието си, когато се стигне до това. Има една истина, че връзката, която е установил с героя си, носи със себе си и усещане за реалност. С жестовете и мимиките си той допълнително укрепва тази връзка. Светлината му на екрана е много естествена и не съдържа никакво изкуствено влияние. Овладяването му на сцените е невероятно. Мисля, че проявява уважение към работата си и показва дисциплиниран подход. Това също така разкрива фактът, че ще направи красиви стъпки в кариерата си. Може да се каже, че в бъдеще ще се позиционира на още по-добро място. Пътят му да е открит, успехът му – траен.

Много хубави думи за Мерт - заслужени!🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

# 524
  • София
Явно е някаква молитва

Общи условия

Активация на акаунт