Афра Сарачоглу🤍Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍- A.B.İ🧿Delikanlı🧿Pera🧿BBSO🧿12🧿

• 36 273
  • 731
  •   1
Отговори
# 690

Диче, благодаря!😘

Супер! 🔥🔥🔥🧿🧿🧿

# 691
  • София
Тийзърът е изтекъл погрешка, както беше с GoTurkey 😂😂😂

# 692
  • Яко в Матрицата...
Хванах нещо аз от този тийзър, колкото да видя, че ще е one man show положението... Химия зеро Rolling Eyes

# 693
Хванах нещо аз от този тийзър, колкото да видя, че ще е one man show положението... Химия зеро Rolling Eyes

Аз се издразних как са копирали някои сцени от Сейфер, например има подобна сцена като от 16 епизод даже Мирай си е сложила ръката като Афра

# 694
Не можах да разбера Качен някъде , после е изтрит Накъсани кадри
Това било през погледа на героинята уж Очаква се да има и през погледа на героя  Трудно фокусирах и Мерт Grinning
Чакам официалния канал

Рени как да видим и химията с тези кадри Stuck Out Tongue Winking Eye

# 695
Много бързо сменят сцените, а можеха по-бавно да го покажат. 😃

# 696
  • София
Доколкото разбрах това е официалният тийзър, пуснат е в YouTube канала на Дисни, но почти веднага е скрит. В същия момент Х не работеше.

Зад кадър АБИ, епизод 6

Последна редакция: пн, 16 фев 2026, 18:15 от MysteryG

# 697
Здравейте Hug Hug  Hug
Изгледах трейлъра на BBSO и нищичко не схванах от него само дето ми се струва ,че ще е доста драматична тая история на Лал и Актан.Иначе кадрите едни такива накъсани и вървят бързо бързо та да объркат човек какво става,но там където  видях Мерт ми хареса Simple Smile

Рени  мерси за преводите на резюмето и трейлъра на "АБИ". Flowers Hibiscus
Чаала,Махинур и Доган са в търсене на истината ,а Мелек май е пострадала нещо в затвора .
Адвокат Чаала в действие Simple Smile

И една красива Афра/Пера ,че нали и от нея очакваме включване  Simple Smile

# 698
Стори от Мерт 😜

# 699
Чакайте и аз 🤟🤟🤟
Най-сетне го пуснаха в ИГ и Х

# 700
Здравейте. Радвам се, че вече има трейлър на BBSO. Присъединявам се към казаното от Eny - показват много сцени за много кратко, което мен поне доста ме обърка (особено без превод). Мерт обаче изглежда супер. С Мирай сякаш ми харесва как стоят, но това от тези няколко секунди. Някои сцени наистина ми напомниха за Рибарче, но се надявам да видим и оригинални решения. Едно е ясно - драма ще има. Желая успех на проекта и на Мерт. 🐑🧿😎🤘

# 701
  • Яко в Матрицата...
Краси, има достатъчно кадри с Мерт и Мирай Wink Аз и не съм търсила или очаквала нещо кой знае какво от този сериал. Ако имаше химия, щеше да е бонус, но пък дано сценарият е интересен.

# 702
Бирса писала, че сериалът бил сред най-чаканите от нея проекти. След края на Рибарчето ще вземе да стане фен на Мерт. 🤣🤣🤣

Последна редакция: пн, 16 фев 2026, 19:55 от Lilia*

# 703
  • София
🤩🤩🤩

# 704
Краси, има достатъчно кадри с Мерт и Мирай Wink Аз и не съм търсила или очаквала нещо кой знае какво от този сериал. Ако имаше химия, щеше да е бонус, но пък дано сценарият е интересен.

Така е  Рени , кадри има Grinning Но толкова нахвърляни , че сценария ми се изгуби Grinning
Но Браво на Мерт , че след УС и филма му се хвърли в " огъня" с главата напред

Музиката смениха
https://x.com/DisneyPlusTR/status/2023448465234424313

Аа ,  Мистери сигурно Мирай плати и за Афра
Тя без пари остана да промотира цялата гилдия Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт