[помощ] Големи проблеми с жена

• 4 325
  • 195
  •   9
Отговори
# 180

Някои жени правят лоша услуга на много други жени, мъжете стават задници буквално, ако не могат да преработят травмата си с 1 жена.

Жените не правят услуги на жени. Особено на непознати. Нито им пука, нито се замислят за действията си и как се отразява поведението им върху партньора.
Все едно да искаш от изнасилвач да седне и да помисли как ще се отрази неговото насилие върху една жена.
Няма начин.

Авторе, вече прекаляваш.
Конкретика моето момче, конкретика.

# 181
Елора, така де. Те такива не мислят много. Разбира се, че не мисли за другите жени. И аз не мисля, но не се държа като гъз, ако искам да не ми върнат със същото. Хората, които градят връзка на база на мачкане на другия, са особено вредни. Те създават токсични модели на взаимоотношения, които често се репликират после. То си става автоматично и несъзнателно.

# 182
Сега мъже съвсем сериозно - ако една жена не ви иска, да знаете зле сте в леглото за нея. И вместо да си викате -аве нема начин, с моя размер, седнете и питайте - кажи честно, кво не е наред и бъдете готови да понесете удари по крехката си мъжественост. Само така ще си знаете истината. А дали ще искате да правите каквото се иска от Вас - решавате Вие - но никога не се оставяйте на лъжата -  Ален Делон от мене има да се учи ей ...Нали?

# 183
Не съм съгласна.
С бившия откачен съм имала най-лудия и як секс в живота си, но го разкарах.
Иначе, важен е много сексът - да.

# 184

Човек, който има акъл, гордост и воля не седи в никакви убийствени отношения - нито семейни, нито работни, нито никакви.
В такива отношения стоят слабоволеви хора, с ниско самочувствие и както сега е модно да се казва - големи липси/дупки в джоба и характера.
Понякога седя, чета такива коментари и си мисля „Сериозно?! Ка̀жи, честно! Ти си сперматозоида, който победи?!”

# 185
На автора, жената си знае, че си лудо влюбен в нея и те върти на малкия си пръст. Престъпила е отдавна всички граници и ако ти е останало някакво самоуважение трябваше отдавна да я зарежеш. Прибирането в 3 часа по нощите и разните скъпи подаръци, отношението към теб, показват накъде вървят нещата.

# 186

Някои жени правят лоша услуга на много други жени, мъжете стават задници буквално, ако не могат да преработят травмата си с 1 жена.

Жените не правят услуги на жени. Особено на непознати. Нито им пука, нито се замислят за действията си и как се отразява поведението им върху партньора.
Все едно да искаш от изнасилвач да седне и да помисли как ще се отрази неговото насилие върху една жена.
Няма начин.

Авторе, вече прекаляваш.

Олигофрен, тъпанар, нещастник, льольо, егоист(не е обида, но на фона на всичко което правех си е чиста обида), позволявала си е и да ме удря, крещене, а като почна да се защитавам и да говоря(без обиди и не по нейния начин) тя явно се вбесяваше че не се паля видимо, въпреки че отвътре горя ми вика "кво ми седиш и ми мутрееш", като цяло пълноценен разговор никога нямаше при скандал, никога не ме чуваше, надговаряше с обиди и крясъци.

# 187

Човек, който има акъл, гордост и воля не седи в никакви убийствени отношения - нито семейни, нито работни, нито никакви.
В такива отношения стоят слабоволеви хора, с ниско самочувствие и както сега е модно да се казва - големи липси/дупки в джоба и характера.
Понякога седя, чета такива коментари и си мисля „Сериозно?! Ка̀жи, честно! Ти си сперматозоида, който победи?!”

Победата е единственото нещо, което ме интересува в живота от както съм се превърнала в гамета!
Имах една приятелка тя точно ме квалифицира - ти си силна жена, може и да отнесеш един тупаник от някой по погрешка, но втори няма да има ...
Това е положението.
Всички хора които познавам и се оплакват от мъже/ работи/ шефове / течащи перални ... са серийни неудачници.
Ето това е нещото, което никога, ама никога не трябва да бъде човек.
Сяда и пита - кой е проблема и как да намеря решение? Какво трябва да променя? Къде е моята грешка? Как да я поправя?
Грешки можем да направим всички, но да седиш години в л*ната и да мислиш, че само наклона на планетата е виновен за това, кажи честно, дали е поради акъл, воля и гордост?

# 188

Победата е единственото нещо, което ме интересува в живота от както съм се превърнала в гамета!
Имах една приятелка тя точно ме квалифицира - ти си силна жена, може и да отнесеш един тупаник от някой по погрешка, но втори няма да има ...
Това е положението.
Всички хора които познавам и се оплакват от мъже/ работи/ шефове / течащи перални ... са серийни неудачници.
Ето това е нещото, което никога, ама никога не трябва да бъде човек.
Сяда и пита - кой е проблема и как да намеря решение? Какво трябва да променя? Къде е моята грешка? Как да я поправя?
Грешки можем да направим всички, но да седиш години в л*ната и да мислиш, че само наклона на планетата е виновен за това, кажи честно, дали е поради акъл, воля и гордост?
Хич и не ме е еня каква жена си мислиш, че си, нито приятелките ти, нито ….
Не може да говориш ТАКА за неща, описани в учебниците по медицина. Сори, нот сори.

# 189
Ти пък сега, не е първата дето да говори за неща от които и хабер си няма, но пък за сметка на това супер убедително и самоуверено

# 190

Хич и не ме е еня каква жена си мислиш, че си, нито приятелките ти, нито ….
Не може да говориш ТАКА за неща, описани в учебниците по медицина. Сори, нот сори.
[/quote]

Какво е написано в учебниците по медицина?

Бий ме, обичам те? И тва е нормално?
Никога не е нормално, не трябва да бъде приемано за нормално, не трябва да бъде толерирано за нормално!
Ако аз седя в токсични отношения, някой ми крещи в лицето ква съм т*па патка, не ме ш*а с извинение, че да ми легне на метеното, дали няма да си задам въпроса - защо допускам това?
Защото ако го допускам с първият, ще го допусна и с вторият и с третият, защото аз имам проблем с това!
Аз допускам в живота си тези хора, аз нямам воля и смелост да се отърва от тях, аз нямам решителност да си задам въпроса - какво не ми е наред, та се случват тия неща?

Щастието не е нещо да ти падне от небето, то е яко бачкане. Първо - над себе си!

# 191
Нали знаеш, че една пчела никога не си губи енергията да доказва не мухата, че медът е по-добър от л*ното?

# 192
  • Някъде там
Ако темата е за нас, аз пък да кажа,че само от болести се оплаквам..

Няма начин.

Авторе, вече прекаляваш.

Олигофрен, тъпанар, нещастник, льольо, егоист(не е обида, но на фона на всичко което правех си е чиста обида), позволявала си е и да ме удря, крещене, а като почна да се защитавам и да говоря(без обиди и не по нейния начин) тя явно се вбесяваше че не се паля видимо, въпреки че отвътре горя ми вика "кво ми седиш и ми мутрееш", като цяло пълноценен разговор никога нямаше при скандал, никога не ме чуваше, надговаряше с обиди и крясъци.
Flushed
Е защо го търпя това толкова време ? Човек който обича и уважава, не обижда.
 Точно след първата обида пътищата ни ще се разделят, ако съм аз.
Доста грешки имаш в поведението си, спрямо връзката. Направи си добре изводите преди да тръгнеш към друга връзка и не се връщай към тази. Вина имате и двамата, не е само тя..Даже ти имаш повече, щом си търпял толкова време такива обиди. Пак казвам, човек който обича и уважава и който държи на връзката си с теб, не си позволява никакви обиди, той разрешава проблемите с разговори. И дори да имате пререкания, те се решават, когато уважението и обичта ги има.При вас ги е нямало.

# 193
Обидите са всички за които можеш да се сетиш да кажеш, но причината за тях да е нещо незначително или дребно, а обидите стабилни сякаш съм допуснал ОГРОМНА грешка, не е нуждо да ги изреждам, не са една-две, ще пропусна някоя със сигурност, а и не искам да си ги припомням, обиди, които не отговарят на същността ми, това поне успях да съхраня в себе си и да не ги попивам и да се влияя от тях. А понеже четох нагоре, дърво не съм бил, даже съм много добре в леглото, причината последните 2-3 месеца да не правим нищо е че тя го чувствала нередно или пък не се чувствала добре в кожата си, а не е като да не ѝ правех постоянно комплименти. После започна да обвинява стреса от работа, накрая започна да говори че трябва да идела на психолог и тн, имала проблем, а аз започнах да подозирам че изневерява, но си го запазих за себе си, как така изведнъж секса с партньора става "нередно"
Такова поведение може да се дължи на хормонални проблеми. Тази връзка е приключила, но за следващите да го имаш предвид.
Това пак не значи да търпиш. Убеждаваш да отиде на лекар и да й пуснат изследвания. Ако има проблем, тя да се лекува. Ако не е, значи и лош характер. И вече знаеш какво да правиш.

# 194

Няма начин.

Авторе, вече прекаляваш.

Разглеле. Толкова ли беше трудно. Сто човека те питаха.
Изброените неща са обида и още как. Явно нивото и е много ниско.
Помисли си твоето ниво какво е щом привличаш такива жени и какво ти има, че да ги харесваш.
И така две години и пишеш как още я обичаш.
Нормален човек на първата обида ще му се изпарят чувствата и ще приключи.
И да, хубаво не си и паднал на нивото, но факта, че си продължил отношения показва нещо. Показва и го и на нея и тя затова продължава.
За съжаление поука няма да си вземеш, не и докато не си намериш топките.
Пак ще попаднеш на такава.
Има неписани закони. Бъгави хора привличат бъгави хора.

Общи условия

Активация на акаунт