Звездни Компромати - Февруари'26

• 26 766
  • 334
  •   72
Отговори
# 270
  • София
Това, че някой не харесва Цветка, не означава, че друг ще хареса повече Валка. То целият катун не е за харесване, а за подигравка. (Тук на мен позьорката Валка ми е на първо място). Иначе жалко за красотатата й, тя е баш докато си отвори устата.

# 271
Попаднах на някакво интервю с Валерия, говореше за бездомните животни, много ми хареса, правилно структурирани изречения, ясен изказ и гладко ѝ течеше мисълта. Не я следя и нямам ясен поглед върху личността ѝ, обаче.

# 272
Понеже имаше голямо вълнение и за Теа и Наум и пътуването им семейно, сестрата на Теа е родила момче - Симеон.
Това обяснява и прибирането и толкова бързо във България. Може би не толкова за детската градина, а заради сестра си.

# 273
Точно така е. Тя беше казвала, че ще се приберат веднага за бебето. Честито да е!

# 274
Цветка и огромни претенции?
Наистина ли?
Имала ли е такива?! защото се знае, че тя е била поредната с монтиран бюст и сие, която угажда на вуйчо и си мълчи и слуша като куче, една от няколкото подобни.
И пишеше "Вальо, моя ментор" и го слушаше за всичко.
И изхвърча заедно с парцалите.

Валерия ме кефи как го строява. На този мъж това му е сефте.

# 275
Цветка и огромни претенции?
Наистина ли?
Имала ли е такива?! защото се знае, че тя е била поредната с монтиран бюст и сие, която угажда на вуйчо и си мълчи и слуша като куче, една от няколкото подобни.
И пишеше "Вальо, моя ментор" и го слушаше за всичко.
И изхвърча заедно с парцалите.

Валерия ме кефи как го строява. На този мъж това му е сефте.
Строява? Кое? Дядо и я води на почивка, тя умира от скука (не знам как не умира и от срам). Сякаш си е пуснал внучето да да си играе пред очите му в пясъка...
Бръщолеви пълни глупости, за да създава впечатление на щастлива жена, на романтична почивка.
От километри личи, че се случва каквото каже дЯда и. Не искам да си помислям колко ли извратени неща и се налага да прави, за да получава придобивки...
Жалка ми е Валерия, и това че има кауза с кучетата, не причина да я харесваме.

# 276
Бе Валя го напарви Мики Маус.. на стари години.
А, направила го, той сам се е поставил в тая ситуация, с избора на жена до себе си. Ясно е било колко ще ги коментират, ама и те не спират да афишират голямата си любов, така че явно се справят с критиката.

# 277
Много ми е неприятна Валерия, но такива коментари, че изпълнява извратени желания.. Който я е гледал в “Ергена” знае какъв чешит е, има си някакви принципи и си ги спазва. Имаше някаква ситуация свързана с това, че е веган, ергенчето какво ли не й говори, тя изобщо не го отразяваше. Трябваше да дои крави ли, не помня наистина. 😅 Не се опитвам да я защитавам, изобщо не я харесвам, писах скоро, че покрай него става все по-противна с коментари, обяснения и демонстрации.

# 278
Кой пък им е светил, че да знае за “извратени желания”? Дърт мъж с млада жена е класика - Тръмпи с Меланията, Доронин с жена, Пачино с жена, Каролин Ливит и муж.

# 279
  • Glasgow
Марияна Попова е подкрепила Дара със статус, пише, че и тя е претърпяла такова отношение преди нейното участие за Евровизия и е отишла на конкурса неуверена и със смачкано самочувствие заради това.

# 280
Снупдогови са загубили бебенце на 10 месеца. Дъщеря му Кори, родила в 6-ти месец, след много дълго лежане в болница за задържане (няколко месеца). Бебето е починало преди седмица. Историята на дъщерята е доста гадна. Още на шест години я диагностицират с лупус. По-късно среща момче, влюбват се и всичко е както трябва. За зетя, Снупдог казва: „Знам, че той е правилният. Като баща едно нещо го знаеш със сигурност: когато става дума за твоето момиченце, няма да го повериш на никого, който няма да се отнася към нея с грижа.“
Насрочват сватба за края на 2024г. Обаче още през януари същата година, Кори получава сърдечен удар. Снупдог казва, че най-големият подарък за дъщеря си е приготвил за сватбата й, но тя не могла да го отвори - а именно, един милион долара.
И сега, след всичко това е загубила и бебенцето. Много, много тъжно начало на живота й като зрял човек. Само на 26 години е. Дано да й предстои нещо хубаво вече. И на дядо Снуп да има възможност да си подари сватбения подарък.
Скрит текст:

# 281
Сина на Еди Мърфи и щерката на Мартин Лорънс са двойка и очакват бебе.

Скрит текст:

# 282
  • София
Парис Хилтън за списание Interview Magazine
Скрит текст:
Мая Хоук за Vogue Hong Kong
Скрит текст:

# 283
  • Sofia
Мая Хоук е цялата на баща си.

# 284
Много е хубава Мая Хоук.