Отговори
# 585
Белушани да расте здрава и безгрижна Минито!
Малулче, честит празник!
По хаштага имам боб с джолан.
Днес нищоправих заради всички вас, дано сте го усетили. Joy
В отпуск съм и с кеф се размазах. Лежа си, чета си...

# 586
# 587
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Ако не бъркам, Донсин синковец повлече крак с губенето на документи.
Отваряйте ножици и дано ги намерите.

Фалшиво пържени дробчета. Паднаха баш на гладното. Joy
в камерата има половин кутия сладолед - манго и ванилия. Head Band Ще вземе да се развали.

# 588
Честито на именниците! Да спомена, че Св. Харалампи е покровител на пчеларите. На днешния ден се отбелязва професионалния ни празник.

За възглавницата, ето линк

https://izidream.bg/vazglavnici

Не съм ѝ направила още дисекция, но вярвам, че пълнежът ѝ е от 70% вълна. Нито е висока, нито е ниска, тамън ми е. Обикновено, като си купя нова възглавница, първото, което правя е да я разпоря и да премахна и изхвърля поне 1/3 от пълнежа.

Моята е тази
Скрит текст:

# 589
Мислех, че Марули е решила да сложи чай за разнообразие, вместо кафе, а тя имала имен ден! Честит празник, Марули! Flowers Hibiscus Простено ти е за хапките. Joy Joy
Дойдоха ми завивките, само на едната зеленото ми е една идея по-натрапчиво, но другите три много ми харесват.

# 590
  • Deutschland/HE
Добри, лятото ще ти го снимам Simple Smile Сега съм далече.

Не е сама моята дъщеря в губенето, на седмичното парти в началото на семестъра си затри българската лична карта. Лятото ще я глобят и ще си я поднови. Има си бълг. паспорт и немска лична карта, има как да се идентифицира.

# 591
Уинде, не съм усетила нищоправенето, още трябва Simple Smile

# 592
  • Варна
Ей, Марули, малко късничко, но честито и от мен и сърдечни благопожелания! Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт