Кралски работи и клюки - Февруари 2026

• 26 135
  • 432
  •   23
Отговори
# 405
  • Glasgow
тук много ми харесва, от този профил е най хубава 🥰

От една шотландска историческа група- на въпрос как си представяте, че е изглеждал Хенри VIII като млад- този ми хареса, внук на Кент и кръщелник на Даяна, Едуард Уиндзор, лорд Даунпатрик. Не е в линията за наследяване, защото е приел католицизма. Има линия за дрехи, вдъхновени от шотландските планини, FIDIK (брандът)

ред. носи цветове и сега Меган, онази зелената рокля дето "откраднала" беше хубава.

# 406
  • София
За мен цветът не е голям проблем, но платът не пада добре, като кафтан й стои роклята, неподхотяща материя за това дълбоко деколте, кройката не е за нейната талия, съчетанието на плътна рокля със сандали също не ми допада.

# 407
# 408
Великолепна е Ан!

# 409
Явно влачещите се дрехи са на мода сега. Доста са избрали подобни.
Тази въздълга наметка не ми се връзва с отворени обувки. Иначе роклята без наметката ми харесва.

# 410
Принцеса Аниша от Бруней е родила момиченце тази сутрин. Името не е споменато за сега. Интересно ще има ли и снимка.

# 411
Двете сестри почти не се появяват след разразилия се скандал, но Южени е била по работа в Катар.
Продължавайки с работата си както обикновено, доколкото е възможно, принцеса Евгения е снимана на Art Basel 2026 в Доха, Катар, на което тя присъства в качеството си на директор на Hauser and Wirth, галерията за съвременно изкуство на Savile Row.

Тоалетът й не ми допада особено, не е за нейната фигура.

Последна редакция: нд, 08 фев 2026, 18:02 от gala66

# 412
Дейлито са изкарали Максима, че е датската кралица. Smile

# 413
  • Glasgow
Netherland е в моя app🙄

# 414
  • София
Ботите на Максима, като изключим цвета, са много симпатични. Но чак пък медал за носенето им - нормален, стабилен ток, платформата отнема от височината.
Много ми харесват дънките ѝ.
Съгласна съм- понеже съм само 164см. от 18годишна съм на токове. Нямам проблеми с тях и мога да потвърдя, че тези са доста удобни и не виждам проблем да си с такива 4- 5 часа.
Лично на мен дори цвета ми харесва много!

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 10:21 от vnd

# 415
  • Glasgow
Чарлз и Камила имат годишнина от годежа си, утре всъщност, но днес излизат статии. Искали са да обявят годежа си на 14февруари, но понеже изтича информация ги притискат да обявят по рано. Сватбата е април същата година. Тя е решила да е с титлата херцогиня на Корнуол, въпреки че е съпруга на принц на Уелс и легално носи и тази титла, но смята за неуместно в онзи момент да я ползва.
Годежният пръстен е наследство от кралицата майка.

# 416
  • Някъде там
Снимки от вчера. Много ми хареса с този тоалет Максима и явно не и е било студено щом с пола и по ризка.

От една шотландска историческа група- на въпрос как си представяте, че е изглеждал Хенри VIII като млад- този ми хареса, внук на Кент и кръщелник на Даяна, Едуард Уиндзор, лорд Даунпатрик. Не е в линията за наследяване, защото е приел католицизма. Има линия за дрехи, вдъхновени от шотландските планини, FIDIK (брандът)

Този младеж ми заприлича на Къванч Татлъту. Симпатичен е.

# 417
Принцесата Ан, член на МОК, се ръкува със сребърната медалистка Айлийн Гу от отбора на Китай след финала по слоупстайл за жени на третия ден от Зимните олимпийски игри Милано Кортина 2026 в снежния парк Ливиньо, Италия, днес.

# 418
В норвежката преса направиха хоронология на евентуалните срещи между Метте-Марит и Епстейн според информацията в излезлите имейли.

Не се знае дали всички обсъждани срещи са се осъществили. За някои има ясна информация, че за съжаление не са могли да се осъществят, защото тя трябвало да мери рокли и други такива причини.

Но също се прави сравнение между периодите, за които се говори и официалния й календар. Тя явно много често е била в Ню Йорк. Понякога стои в официалния й календар някакво събитие, което ще посети, но поне половината пъти календара й е празен по времето, когато тя е била в Ню Йорк според имейлите.
Тоест посещението е лично.
Не е евтино до Ню Йорк, но явно госпожата често си пътува до там на луксозен пазар и както бивши служители от консулството в Ню Йорк са казали - да изчезне в тъмнината на нощта без те да знаят тя къде е или какво е.

# 419
Принцесата Ан, член на МОК, се ръкува със сребърната медалистка Айлийн Гу от отбора на Китай след финала по слоупстайл за жени на третия ден от Зимните олимпийски игри Милано Кортина 2026 в снежния парк Ливиньо, Италия, днес.

Награждавала ги е. Като член на МОК,  това е едно от задълженията ѝ. Независимо дали участва Великобритания или не.
Ето я със швейцарката, която завърши с златен медал.

Китайката много симпатична изглежда.

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 17:00 от Tinо

Общи условия

Активация на акаунт