Февруарски СПАМ 2026

• 133
  • 9
  •   1
Отговори
Добре дошли в новата СПАМ тема за 2026г.!

Пред камината седнете,
чаша чай си направете,
и в СПАМА се разпишете,
че бой ще ядете! Joy

Линк към стария СПАМ!

# 1
Благодаря за новата тема, Джасте! Kissing Heart

Красавица е Джулката.
Скрит текст:
Прилича ми на нашта Кити в муцунката. Heart Eyes
Джасте, ти щеше да я кастрираш? Или още й е рано? Пу-пу, на котарачето. Grinning

Сняг се сипе от дърветата ... на колко народ им напълни вратовете, не знам. Аз ги гледам от аптеката. Joy Ама и аз чистя навън, та и мен ме посипа - колкот пъти излязох - толкова пъти ме посипа. Щедра природа. Joy

# 2
Инче, ще я кастрираме, но вета иска още малко да порасне, пък и да наддаде. Веднага щом се прецени, че е добре да я кастрираме я водя и хич няма да чакам. Макар, че отсега се притеснявам, операция си е все пак. Милото ми Джулайче. Всичко ще мине и отмине, но това не ми пречи да си се притеснявам.
ПП В котешката тема момичетата пишат, че сега върлували някакви котешки вируси и по клиники и кабинети можело да се заразят животните, та не бързам много. Нека да отшумят и тогава.

# 3
Да, тя сега да е на 10-на месеца макс. Може и по-малко. И аз имам една красавица на двора, тя е на около 8 месеца. Па дребно, дребно ... за разлика от брат си. Който винаги яде. Joy И това ще дойде, и ще мине, Джасте. Grinning

# 4
Инче, на около 7 месеца и половина е някъде, тъй, че може да поизчакаме.

# 5
Определено. Пък и си е вкъщи, не навън, където контролът не е осъществим. Grinning

# 6
  • София
Джасте, благодаря за темата! 💗

Мейзуната мина под ножа в петък. Голям страх й треперих, обаче вече е пушка.
Трябваше края на този месец да мислим за кастрация, обаче диването се разгони Astonished .

И едно Дебелче

# 7
Яяя, Мейзунка колко е пораснала. Блазя ви, Дайсче, вече сте минали през трудното.
Тя и Джулайката се разгони за първи път миналата година(колко отдавна звучи - миналата година Grinning), но бързо отмина и вета се инати, казва да не бързам, но, ако се инати още, ще говоря с клиниката в която я водя и ще я кастрирам там.

А Дебелчето, ох, Дебелчето, любима ми е тя. Кюфтенце зеленооко мамино. Heart Eyes

# 8
  • София
Снощи късно забелязах на коремчето на Мейзи голямо топче под операцията 🥺, страх ме е да се обадя на доктора... А трябва Cold Sweat

# 9
Обади се, Дайсче. За всеки случай.

Общи условия

Активация на акаунт