Хайде на театър- №19 🎭

• 595
  • 25
  •   5
Отговори
# 15
  • Пловдив
Благодаря, за новата тема!
Следващата седмица съм на Мариус 50 и знам, че няма да остана разочарована. Очаквам с нетърпение.

# 16
Имам големи очаквания за това

Относно комедиите - отдавна не съм попадал на достатъчно смешна постановка. Но най-ярко в спомените ми са "Още веднъж отзад" и римейкът му "Смях в залата" с Калин Врачански, епизоди от "Пиано на луната" в 313 и от "Бомбето" на Пловдивския куклен театър, от някои неща с Лафазанов - "Приятна жена в лоша компания" на Юрий Дачев, която се играеше в Народен, "Да, господин премиер" и "Само час спокойствие" в Сатирата. В "Живак" има много смешни моменти, но не е комедия; в "Редки тъпанари" (и двете части), "Аз обичам, ти обичаш, тя обича", "Шекспирин..." и някои други на Теди Москов има забавни моменти, ако харесвате хумор тип "Улицата", но там се налага да изтърпите незабавните моменти.
Забелязал съм, че в представленията, в които актьорите се забавляват, публиката е очарована. В "Горещо", "Комедия за тенори", "Пиесата, която се обърка", "Стреляйте по артиста", "Когато котката я няма", "Малко комедия", "Благородния испанец", "Кучки", "Мъжка бърлога" - актьорите импровизират, шегуват се, разсмиват се един други, така, че не могат да си кажат репликите, подкачат се по повод сбъркан текст и в крайна сметка зрителят се залива от смях. За съжаление, ако на актьорите не им е ден, то и крайният резултат не е добър.

# 17
Здравейте, записвам се в темата, която следя от много време, но не съм писала, а така обичам да ходя на театър. Утре съм на "Великият Гетсби" в Младежкия, в събота на "Каин" във Възраждане. От последните неща, които съм гледала много ми хареса "Престъпления на сърцето" в Младежкия и "Аз, досадникът" в Сълза и смях. С удоволствие чета коментарите ви и са ми много полезни, благодаря от сърце!

# 18
В Бургас очакваме премиерно "Солунските атентатори". В темата съм срещала сякаш по-скоро положителни коментари. Нали? Simple Smile

Напишете заглавието в търсачката и ще излязат коментари от предходните теми. Не всички са съвсем възторжени,  от тези на които съм попадала. Много добри отзиви имам от приятели за Солунските съзаклятници на пловдивския театър, но лично не съм гледала.
Надявам се всички,  на които предстоят предствления после да пишат пак.

# 19
  • Галифрей
Дон Жуан дълго ще ме държи ❤❤ Иска ми се да върна времето им пак да го гледам. Следващият оригинален френски мюзикъл идва тази година през ноември -  “ Молиер” в зала 1 на НДК.
Има отстъпка до първи март. Билети в мрежата на Eventim. Можете да си ги купите в билетният център на НДК пак ще са с остъпка и без такса. Има дневни представления.
Аз вече  си взех билет и има страхотни песни, не съм го гледала, но от кратките видеа и снимки които гледах изглежда феноменално. Носители са на много награди. Радвам,че идват у нас един по един ❤ ПС: Чакам си аз следващият,  най-големият от всичките 😂

# 20
Кой, Диана …? Аз искам Котките!

# 21
  • Галифрей
Ще дойдат и те ❤

Е как най-големият от всичките Ромео и Жулиета. 25 години станаха сега правиха турне в Китай сега са в Тайланд. Искрено им завиждам.
Имало е бг версия на мюзикъла но  са го играли в Стара Загора.
Щом докараха Парижката и останалите, та се надявам да докарат и тях.

# 22
Мерси за новата тема . Аз чак Март месец съм на театър . Най накрая ми се отдава възчожност да гледам постановката " Заклеваш ли се в децата " . Иначе за мюзикъл бих се навила да гледам " Тайната на музиката " , или може би и " Зоро " .

# 23
  • Пловдив
Имах удоволствието да гледам Велика на Малък градски театър зад канала. Изключително въздействаща Весела Бабинова в ролята на Екатерина Велика. Интересен прочит на исторически събития.

# 24
  • София
Кой, Диана …? Аз искам Котките!
Котките идваха вече, преди няколко години.

# 25
Знам -преди 9 години -проверих, ама като нямам машина на времето …

Общи условия

Активация на акаунт