Дългото чакане след трансфер - тема 121

• 28 031
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
  • София
И аз мисля, че си има реален шанс да навакса. Направете консултация с друг лекар, да видите какво е и неговото мнение.

Момичета, има ли актуална тема Предстои ми ИКСИ #93? Нещо не откривам такава, а другата вече е пълна....

Няма актуална тема Предстои ми Инвитро / ИКСИ - Да поговорим - Тема 93. Хубаво би било да се направи, но MERA май отдавна не е влизала във форума.

# 271
Semirra,
Ние тотално бяхме отписали 2ВВ и за взимане на проба за ПИД, и за качество, бяхме подготвени за разочарование. Останахме шокирани след резултата, даже сравнявах докладите няколко пъти да не би да бъркам. Благодаря!

Si_mo_na,
В Надежда сме. Първи опит изобщо ни е. Като цяло не бях запозната доколко качеството на ембриона (след ПИД) и оценката му си отговарят. Но просто тези резултати ми обърнаха представите за прочетеното дотук от форума и интернет информацията. Затова и реших да споделя.  Хубавата оценка не е гаранция за добро качество, както и обратното.

# 272
Здравейте момичета, утре влизам в 9-та седмица и от 20 дни положението с гадене и повръщане е ад. Какво ли не пробвам да ям, почти всичко връщам. Притеснявам се да не стигна до дехидратиране. Засега кръвните изследвания са в норма, но не виждам скоро да спре това повръщане. Въпроса ми е има ли някакви електролити или някакви разтвори да мога да взема и да приемам, някой пробвал ли е нещо такова.

# 273
Попитай в темата за бременни, но ще оцелееш, всички оцеляваме. Аз карах на айрян и доматен сок за хидратация и сол.

# 274
Момичета, привет. След положителен тест съм след ЗЕТ.Hands PrayВидяхме до сега само плоден сак и жълто мехурче. Предстои ми нов преглед. Но имам притеснения относно кафявото зацапване. Нормално ли е. След два дни съм на преглед.

# 275
Момичета, ПИД е много хубаво нещо и спестява излишни трансфери, но имайте предвид, че балансиран ембрион не ви гарантира бременност. Ние също сме имали 2 балансирани и с двата беше биохимична, както и на още няколко мои познати. При мен се оказа, че имунологията ми е зле и затова така се е получило.
Та, както каза Семира, освен ПИД задължително и проверка на средата в матката, имунология, микробиология, всичко да се провери.

# 276
Момичета, ПИД е много хубаво нещо и спестява излишни трансфери, но имайте предвид, че балансиран ембрион не ви гарантира бременност. Ние също сме имали 2 балансирани и с двата беше биохимична, както и на още няколко мои познати. При мен се оказа, че имунологията ми е зле и затова така се е получило.
Та, както каза Семира, освен ПИД задължително и проверка на средата в матката, имунология, микробиология, всичко да се провери.
И аз го обмислям при евентуална следваща стимулация.
При хистероскопия се взима имунологична и микробиологична биопсия така ли ?
При кои доктори се правят тези изследвания ?

# 277
Момичета, привет. След положителен тест съм след ЗЕТ.Hands PrayВидяхме до сега само плоден сак и жълто мехурче. Предстои ми нов преглед. Но имам притеснения относно кафявото зацапване. Нормално ли е. След два дни съм на преглед.

Зацапването може да е чистене на стара кръв, важно е да не е червена кръв. Тогава вече има проблем, и е нужно лекарско мнение.
Все пак почивайте повече и ограничете движението и работата вкъщи, докато не спре.

# 278
Благодаря Hands Pray

# 279
За зацапването може да пуснете и да видите как е прогестеронът преди прегледа.

Биопсиите не се взимат по подразбиране, а с разбиране с доктора, но би могло да се комбинира с хистеро, в зависимост за кои биопсии става дума и кога се насрочва хистерото. Хистеро на теория се прави преди ову, повечето биопсии освен МБ и вирусологична след. Та говорете с доктора.

# 280
Добро утро, момичета. Вчера пуснах отново чхг и прогестерон. Чхг е 284.04 mIU/ml  /24 часа след първия кръвен/. Обаче прогестерона ми е 157.9 ng/ml. Слагам вагинално циклогест 400 два пъти дневно и пия дуфастон 10 мг три пъти дневно. Изследването е направено около 2 часа след циклогест и една доза дуфастон. Не е ли висок резултат? Има ли проблем?

# 281
Няма проблем, ок са стойностите. Ще ги споделите и с доктора като се чуете.

# 282
При мен и двата ми успеха(имам 5 годишна дъщеря, а сега съм в 10та седмица, надявам се всичко да е наред) са след хистероскопия и  изследване на имунология, микробиология

# 283
Някой да знае къде може да се намери хориомон 5000?

# 284
Обикновено се намират в аптеките в близост до клиниките за инвитро.
Но, ако се обадите в аптеката, да ви поръчат, мисля, че няма да откажат

Общи условия

Активация на акаунт