ПИД, PGD\PGS - Предимплантационна диагностика на ембриони- тема 3

• 2 588
  • 66
  •   1
Отговори
# 30
При 8 ембриона и аз бих направила ПИД, поне на половината.. Аз обаче за 4 стимулации нямам общо толкова ембриона, та.. 😬😬😬

# 31
Момичета, при които резултата е балансиран, на каква възраст сте?

# 32
Аз съм на 39. Единият ми балансиран ембрион е от когато бях на 37, другия - на 38.

# 33
При 8 ембриона и аз бих направила ПИД, поне на половината.. Аз обаче за 4 стимулации нямам общо толкова ембриона, та.. 😬😬😬

Аз от първите две стимулации нямам замразени ембриони. Даже от две стимулации имах общо 1ембрион, но нямаше две черти... Моите ембриони сега от третия опит също не съм много, но моите причини за ПИД са, за да изключа проблем в ембриона. Няма предпоставки да не забременявам естествено вече пета година, та искам да съм сигурна, че ако отново е неуспешен трансферът, проблемът е в средата. Поне да знам кое да боря..

# 34
Lubanik, на 35 съм.
Firebird, грейдовете бяха шарени. Имахме 3, които бяха 4АВ: първият ми върнаха и нямаше имплантация, вторият-небалансиран, третият -балансиран ☀️. Другото ни балансирано беше 2ВВ, след размразяване за изследване стана 3ВВ и сега е в мен, чакам си първи преглед след положителен тест ♥️ Останалите, които бяха небалансирани и 1 мозайка, са 4ВС, 3ВВ, 3АС, 3ВС.

# 35
Всички ли са от ден5 или имаш и ембриони от ден6? Има ли и такава закономерност балансиран/небалансиран?
Стискам палци всичко да върви по вода!

# 36
Lubanik,
Сега проверих за пълна точност-има два шестдневни, 3АС и 4ВС, като и двата са ни небалансирани. Не виждам никаква закономерност, то и ние ги изследвахме на два пъти. Но като пуснахме първо само 2 преди цялостното замразяване, бяха двете ни останали 4АВ, едното излезе здраво, другото не. И се притеснихме вече и след негативния тест и решихме да рискуваме с размразяване и изследване и на останалите. Тогава беше шамарът - 1 здрав, 1 мозайка и 3 небалансирани.  Но си казахме, че щом имаме 2 общо здравички, ще се борим до дупка за тях, все пак 2 е много различно от 0.
И благодаря за пожеланието, много се надявам да са добре нещата и да стигнем до финала! Само като се замисля обаче колко е далече и колко още изследвания, прегледи  предстоят, си ме е шубе даже да се зарадвам.
Успех и на вас, момичета, пращам ви само положителни мисли и не се отказвайте, ще стане рано или късно, вярвайте и се борете!

Всички ли са от ден5 или имаш и ембриони от ден6? Има ли и такава закономерност балансиран/небалансиран?
Стискам палци всичко да върви по вода!

# 37
2 годни от 5 фоликула и 5 яйцеклетки. Но общо взето една, защото едната не се оплоди.
Avi_, колко Я извадихте в крайна сметка?
WarmSensation, би ли споделила на колко сте години?

# 38
Обърна ми се уикенда..пишехме си с жена, с която пункциите ни бяха в един и същ ден. Съответно биопсиите от ембрионите ни бяха изпратени в един и същ ден до Испания. Тя още вчера получи резултата си, т.е реално за три дни. Малко ме хвана неподготвена тази скорост. На всякъде чета за срок между две и три седмици, а от репродуктивната ми казаха , че ген.лаб им дават 10 работни дни. Странна ми се видя тази бързина .

# 39
За съжаление моите ембриони и двата са небалансирани и не се препоръчва трансфер. Въпреки достатъчния стартов брой, въпреки високото качество...Явно не можах да победя биологията Sad Успех на всички!

# 40
Съжалявам Дани, ще имате ли следващ опит? На няколко цикъла все трябва да има читава яйцеклетка.

# 41
Момичета, някой правил ли е пид на замразен ембрион, който е бил размразен, и после трансфер?

# 42
Аз. Какъв е въпроса?

# 43
Момичета, някой правил ли е пид на замразен ембрион, който е бил размразен, и после трансфер?

Да, писала съм и преди, да не досаждам. В Надежда когато бях на 39г. От 5 ембриона, само два бяха балансирани. Имам успешен трансфер с втория. Успех

# 44
Дали всичко е било наред и успешен ли беше трансфера, притеснява ме това да не се наруши качеството на ембрионите, и след това да няма успех с трансфера, понеже говорим за няколко замразявания и размразявания

Общи условия

Активация на акаунт