Пазаруване от about you - тема 46

• 57 691
  • 746
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Наскоро бях из физически магазини в пловдивски МОЛ и забелязах, че тези космати (къс косъм) са на мода.
Нещо ми идват кичозни, но аз съм олд скул.
Smirk

# 46
благодаря за линка, и аз пуснах едни конвърси, на мен съветника ми даваше 40,5 препоръчително, този номер маратонки нося, но си пуснах 40 номер, всичките ми конвърси all star са р-р 40, кода от изписване на марка в нета също ги хваща, който не го е активирал, да не се добавя ненужно до 50, използвах и новонатрупаните койнс и добавих една детска блузка пак с кода да няма доставка, та двете неща за 18,50 е

Последна редакция: ср, 18 фев 2026, 15:38 от mila_x

# 47
Петна да, косъм ми е прекалено . Иначе са много сладки.никой не ме отразява с молба за номерацията на мъжки тениски на Томи

# 48
на Tommy Jeans и на  Tommy Hilfiger, поръчвам номера който си е, мога да измеря М и Л р-р, според мен си отговарят

# 49
....никой не ме отразява с молба за номерацията на мъжки тениски на Томи

Само мъжки съм вземала за сина, С-ки имам, мога тях да измеря довечера.
Последната С-ка я върнах обаче, теснееше нещо.

# 50
# 51
Тениските на TH си отговарят.  Някои от дамските ми седят по-широчко, т.е не са по мен. Изпуснала съм питането за коя тениска става въпрос.

# 52
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
Като съм чела темата назад във времето и ми се струва, че само аз нямам яке на Кую/Khujo/. Даже не знам правилно ли го изписвам. Тааа, загледах едно, две, три..., миии много добре изглеждат поне на картинка, но на живо дали имат прилика с действителността? Топлят ли? Всъщност харесала съм си дълго, да си призная зиморничава съм, но в Пловдив няма люти зими, така че ще е повече за фасон. Интересува ме също носят ли на пране или ще бера ядове, защото не съм от търпеливите?

# 53
на тъмното материята е добра, хубава и плътна води се Down jacket, хареса ми оставих си го, светлото го върнах, а беше 28 евро, не ми допадна, пълнеж и плат, след пране нямаше да остане същото то беше quilted jacket, понякога изглеждат добре на снимките, и на яве но само преди да мине през пералнята.

Последна редакция: ср, 18 фев 2026, 15:14 от mila_x

# 54
Здравейте, момичета!
Като съм чела темата назад във времето и ми се струва, че само аз нямам яке на Кую/Khujo/. Даже не знам правилно ли го изписвам. Тааа, загледах едно, две, три..., миии много добре изглеждат поне на картинка, но на живо дали имат прилика с действителността? Топлят ли? Всъщност харесала съм си дълго, да си призная зиморничава съм, но в Пловдив няма люти зими, така че ще е повече за фасон. Интересува ме също носят ли на пране или ще бера ядове, защото не съм от търпеливите?

Aз имам дълго от преди 2 години май станаха, на живо е същото, много са изпипани, леки и топлят. Измислено е всичко по тях, много му се радвам.
При пране ватата се ступа и не стои като в началото, но  е от добрите ми покупки за около 100 лв с разни кодове за РД е чудно. Купувайте смело!

# 55
Върнаха ли ви койнсовете при върната поръчка?
Аз не мога да се ориентирам, върнаха ми парите, нямам върнати койнс, същевременно на някоко реда ми изброяват по 100, по 100, че са изтекли.

# 56
Аз не съм ги ползвала,но тези от миналата година изтекоха.Срока мисля,че беше 6 месеца от поръчката.Вижте си в историята,до кога са.

# 57
# 58
Вчера поръчах тези с код 20IVAYLA
 32e
И едни Адидас за детето но бяха последни,кода е за над 50е

Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://www.aboutyou.bg/p/skechers/niski-maratonki-uno-15827200? … _campaign=product

Смъкни приложението сега:

https://app.adjust.com/hdfs9w4?deep_link=appaboutyou://p/skecher … onki-uno-15827200

# 59
Здравейте, върнах пратка към сайта и он вчера статуса е, че сумата е възстановена, но нямам такава по сметката си. Сметката посочена в сайта е ползвана и друг път и не е променяна. Към кого трябва да се обърна?

Общи условия

Активация на акаунт