Пазаруване от about you - тема 46

• 58 810
  • 746
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте,  about you приемат ли рекламация за яке което при второ пране голяма част от ватата се е изместила на различни места ? Не е с пух

# 736
Относно цена качество Jack&Jones нямат конкуренция.

Боксерки читави на сносна цена да сте мернали?

За якето,почти всяко яке ще става така,ако не четете инструкциите на етикетите за поддръжка. Иначе имат рекламация.

# 737
Ако откажеш продукт за който са ползвани монети, след преглед, връщат ли монетите по профила?

# 738
Здравейте! Някой получавал ли е грешен артикул? Поръчах яке Lauren Ralph Lauren. Но не поисках преглед в Еконт. Отворих вкъщи пакета и якето беше тотално различно на Calvin Klein. Писах им и казаха, че не могат да ми го сменят, само да го върна и да ми върнат сумата. Беше последна бройка и не мога да го поръчам пак. Дали са го пратили на друг?

# 739
Ако откажеш продукт за който са ползвани монети, след преглед, връщат ли монетите по профила?

Писаха че ги връщали.
Аз не ползвам и не знам така ли е.

Здравейте! Някой получавал ли е грешен артикул? Поръчах яке Lauren Ralph Lauren. Но не поисках преглед в Еконт. Отворих вкъщи пакета и якето беше тотално различно на Calvin Klein. Писах им и казаха, че не могат да ми го сменят, само да го върна и да ми върнат сумата. Беше последна бройка и не мога да го поръчам пак. Дали са го пратили на друг?

Някой го е сменил. Вместо на Карл е върнал на Келвин. Често се случва.
Връщаш го.
Молиш се за код който да ти намали до цената на която си го купила. Дали ще ти дадат...божа работа.

# 740
  • гр. София
Ще помоля за помощ.
След последния ми изключително неуспешен опит с панталони, при който си взех уж моя номер, а можеше две такива като мен да влязат в тях, какъв размер ще ме посъветвате да взема от тези дънки при ръст 169 и стандартно носен размер 36 (S, понякога М).
https://www.aboutyou.bg/p/lipsy/danki-29475471

# 741
Ми то няма наличен номер като за 36.
Трябва ти 28, 27 ширина...26 даже.
29 и 30 вземам аз за М, като 30 са ми за широко стоене така да кажа.

# 742
  • Пловдив
Относно цена качество Jack&Jones нямат конкуренция.

Боксерки читави на сносна цена да сте мернали?
да, купувала съм...ама в момента са скъпи.

# 743
Аз от непозната марка, на която не знам как върви номерацията, пък и много го искам нещото бих взела 2 съседни номера. Ама както каза Тета, аз за този цвят не виждам малки номера.

Някой може ли да се докопа до -20% през реклама? Мен с никоя марка не ми се получава.

# 744
  • Бургас
И при мен не се получава. Може да са спрели прИмоцията.

# 745
И при мен не се получава. Може да са спрели прИмоцията.
Гласят ни нещо голямо за Великден.

# 746

Общи условия

Активация на акаунт