Генетични и имунологични проблеми - тема 21

• 16 701
  • 660
  •   1
Отговори
# 645
  • Sofia
При Насето основно май НК клетките са проблема, ама по спомен от Т клетъчният имунитет май не беше и изследвала друго различно.

Ми Александровска значи. Ще ти пиша на лично Salsera.

# 646
  • На изток от Ада
Не се влияя Салсера.
Имам си причини.  Пък и в,Александровска е по -евтино.

Ами да Роу нк клетки и от Ана имам 1 което е 6 .

Последна редакция: ср, 05 авг 2026, 19:45 от nasito8988

# 647
Насито и миналият път беше в Александровска, така че е логично пак да отиде там. На мен ми е странно, че Михайлова я праща към Надежда. Може да го има и финансовия мотив, както споменахте.
От една страна е хубаво, че имаме опциите и за двете болници, от друга - май Михайлова малко започва да се обърква.

Иначе НК и НкТ при мен излязоха от днес за утре (в Александровска).

# 648
  • Sofia
Супер, дано са готови до понеделник късният следобяд, че ако не в последния момент ще отменям часа.

Наси, аз имах и стойности на АНА със 7ца, така че не е драма. На мен титъра ми излезе напълно в норма, може би затова не го отрази особено. Но аз и като цяло нямам драми с АНА-та. Най-много ако реша сега да пусна да излезе висока заради биологията, която си бия. Един от страничните ефекти е покачване на антителата, но то е изкуствено без симптоматика или реални последствия. Та по-добре да не се филмирам за тия 7мици сега при положение че титъра беше идеален.

Последна редакция: ср, 05 авг 2026, 23:49 от Rouina91

# 649
  • На изток от Ада
Тя Михайлова ми иска и АНА. ВЛИВКИТЕ ще са и те мн пари

# 650
  • Sofia
Дано поне да дадат ефект. Че ще са пара, пара ще са. Спор няма , поне да работят!

# 651
  • На изток от Ада
Това не знаем.
Аз и тях няма да правя в надежда.  Да ме прости Михайлова!

# 652
Момичета, това ми е АНА профил и НК клетките от Рамус. В Александровска по-обстойни ли ще са или е същото като изследване?
Всъщност виждате ли нещо притеснително? Това са ми от миналата година, тази година не съм пускала все още.

От днес съм и на Метронидазол, освен Аугментина ,тъй като зъба още гнои..
Чудя се, дали пък това не обърна каруцата, макар че той се влоши с времето и доста след отрицателния тест..

# 653
  • Sofia
Момичета, това ми е АНА профил и НК клетките от Рамус. В Александровска по-обстойни ли ще са или е същото като изследване?
Всъщност виждате ли нещо притеснително? Това са ми от миналата година, тази година не съм пускала все още.

От днес съм и на Метронидазол, освен Аугментина ,тъй като зъба още гнои..
Чудя се, дали пък това не обърна каруцата, макар че той се влоши с времето и доста след отрицателния тест..

Аз лично не виждам проблем в резултатите, но като цяло не бих се доверила на Цибалаб/Рамус и тнт за имунология. И да в Александровска има по-подробни пакети за т клетъчен имунитет, които дори не си пускала. Не само НК клетките правят проблем. Дори при мен по-скоро бяха занижени, но имах други клетки, които бяха високи и омазваха нещата, заради които в момента съм и на терапия. Не е лошо да ги видиш и тях. АНА-та е ок.

Последна редакция: ср, 05 авг 2026, 23:50 от Rouina91

# 654
Rouina91, благодаря ти

# 655
  • На изток от Ада
Великова изпраща в Ремус

# 656
Великова изпраща в Ремус
Мен не ме е пращала тя, просто само такава лаборатория имам под ръка наблизо.

# 657
  • На изток от Ада
Аз от съфорумка знам .

# 658
Симона, тези НК от миналата година не важат, нас ни кара на 3 месеца да пускаме, особено ако предстои трансфер. НК може и от днес за утре да се променят. Особено сега като имаш активна гнойна инфекция дори не знам дали е препоръчително да пускаш, защото зъбите също стимулират имуннната система. Може и да се отразило на трансфера, може и да няма връзка, но по-добре изчакай да се излекуваш и тогава пускай. Ако пиеш АБ, изследвания, вкл и кръвни се пускат 14 дни след последното хапче. Защото АБ променя резултатите.

# 659
Да, да - знам. Просто понякога референтните стойности не са оптималните и за това реших да ги мн кача, ако нещо видите да ме насочите.
Иначе знам за зъба, че в момента няма смисъл да пускам изследвания. Ще изчакам колкото е необходимо и без това септември няма как да правя трансфер, защото имам служебни ангажименти и не знам дали ще мога да отсъствам от работа, пък било то и един ден. .

Общи условия

Активация на акаунт