VIP Brother 2 - 14 ГОЛЕМИЯТ ФИНАЛ!!!

• 44 767
  • 1 415
  •   1
Отговори
# 150
Абе, Крум какво се пеняви"Венета, жената-демон"...Да й го беше казал, като беше водещ на "Горещо", а доколкото разбрах от тук той много неща й е спестил..

# 151
Крум ме разби тотално  Joy

# 152
  • E-CLM & CH-VD
Ох, Крум Савов е направо...  hahaha Тишо трябвало да излезе, че бил мъж под чехъл, бил с жената демон...  Twisted Evil  Joy

# 153
Що ли гледам, като знам че Риста ще е първа  #Cussing out

# 154
Да притаим дъх , започват финални две минути , и след това да разберем че нямаме разлика от 1 % и ще трябва да продължи гласуването  Money

# 155
Ееее, оляха се с тези 2 мин #Cussing out

# 156
Стига беееееееее Sick Sick Sick Sick Sick Sick #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 157
  • София
Айде Катето да излезе, че да гледаме сеир. Поне да видим как се изиграва инфаркт на сцената.....  Laughing

# 158
Да притаим дъх , започват финални две минути , и след това да разберем че нямаме разлика от 1 % и ще трябва да продължи гласуването  Money
А, не е верно  Joy Joy Joy
верно ли  Joy Joy Joy Joy Joy

# 159
сакън ...  Laughing

# 160
Това е манипулация - Ристе не може да е на второ място, това е абсурд!!!!! #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Права си!! Първа ще е!!!!!!!!!!!!! #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 161
И аз чакам бабчето да излезе ..ква ли ще и е реакцията ??? newsm78 #Crazy

# 162
Тишо е много разочарован и изненадан

# 163
  • Варна
горката венета, видяхте ли колко е тъжна, язък за смс-ите дето ги пуска толкова

# 164
 Party Party Party Шрек си заминава трала-ла-ла  Laughing Физиономията на Венета беше незаменима!

Общи условия

Активация на акаунт