VIP Brother 2 - 14 ГОЛЕМИЯТ ФИНАЛ!!!

• 44 863
  • 1 415
  •   1
Отговори
# 240
Риста вън  smile3513 випаджийка била...  ooooh!

# 241
Малко преигра Катя с радостта. Прочетох й мислите просто. Беше шокирана не толкова, че тя излиза, а че Христина остава. То и аз съм шокирана де.

И аз... То е несъвместимо с всяка логика...

съвместимо е с простите жени , като христина, които са обсебващи, изискващи, непознаващи истинска мъжка любов и с дете на ръце, което очевидно не знаят какво да правят и мйекащи.
цялата тази армия се разпозна себе си  в христито и пуска смс-и

интелигентните хора ( калин, маги, петя) вече ги извадиха, селяните винаги печелят

# 242
Ми днес със шамарче, после със шамара, след това с тоягата, докато не порасне.... И после?! С чука ли?!

# 243
  • София
Ако пускате СМС за Ристе - сте като нея!!!! #Cussing out #Cussing out

# 244
интелигентните хора ( калин, маги, петя) вече ги извадиха, селяните винаги печелят
newsm10 newsm10 newsm10 просто няма какво да се добави  ,ама е жалко просто  Close

# 245
Малко преигра Катя с радостта. Прочетох й мислите просто. Беше шокирана не толкова, че тя излиза, а че Христина остава. То и аз съм шокирана де.

съвместимо е с простите жени , като христина, които са обсебващи, изискващи, непознаващи истинска мъжка любов и с дете на ръце, което очевидно не знаят какво да правят и мйекащи.

Лени , да те питам конкретно за Катето кое НЕ и е селското ???? newsm78

# 246
Който гласува за Ристина 5 години секс да не види дано! Ън тъй!  #Cussing out

# 247
Ми днес със шамарче, после със шамара, след това с тоягата, докато не порасне.... И после?! С чука ли?!

Офф...айде стига че стана смешна с тоя бой....
ОК... Христина си пребила детето пред очите на цяла България и ти щото не искало да яде пустото....Пуууу

# 248
Аре с тия пошляпвания. Имам дете и не съм си позволявала да вдигна ръка срещу него.
[/quote]

Не подкрепям удрянето на дете-за него не изглежда леко пошляпване-важни са емоционалните щети,а не физическите.

# 249
  • София
newsm10 newsm10 newsm10 просто няма какво да се добави  ,ама е жалко просто  Close
Peace

# 250
  • София
Еми с очите си видях как удари детето през ръката, то ревна, после погледна камерата, взе детето и отиде навън. Аз вярвам на очите си.
Беше го сложила на високо - на плот някакъв.

Ти имаш ли дете? И ако имаш никога ли не си го пошляпвала?
Едно е да го набиеш, друго е да го плеснеш. Правиш ли разлика?

Аре с тия пошляпвания. Имам дете и не съм си позволявала да вдигна ръка срещу него.

Аз лично не правя разлика между да биеш дете и да го пошляпваш. По- интересното е, че съвременната психология и психиатрия не правят разлика. Ударите (леки, тежки, съвсем леки и тн) са символични и за детето са обида, насилие и липса на любов. то се научава така да се отнася към себе си и другите. Няма да ставам многословна, че ще ми е за 100-ен път. Аз не съм майка, но съм била дете и никога,НИКОГА никой от моите родители не ме е удрял дори на шега. Стига сте поощрявали шамарите, ма то не било кой знае какво ... В кой век живеете и не сте ли прочели поне една книга по въпроса, за да знаете. Или и вас са ви пошляпвали и затова сте готови да упражнявате насилие срещу собствените си деца. После защо ставали наркомани, депресари и избирали само кретени за гадже. Затова.

# 251
  • София
Харесва ми Катето.От нея блика живот.

# 252

Лени , да те питам конкретно за Катето кое НЕ и е селското ???? newsm78

конкретно, катето евро изобщо не съм я споменала  Laughing
тя е в графа , която ССФ изобщо  не е в състояние да разбере.  Peace

# 253
Който гласува за Ристина 5 години секс да не види дано! Ън тъй!  #Cussing out
Whistling това са  29% .Голяма суша ги чака горките  Joy

# 254
  • София
ЕХ КАТЕНЦЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕее, МЪЧНО МИ Е МИЛА, ГОЛЯМА ДУША СИ

Общи условия

Активация на акаунт