VIP Brother 2 - 14 ГОЛЕМИЯТ ФИНАЛ!!!

• 44 864
  • 1 415
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Леле какви са тея изказвания от рода на секс да не види и т.н.  smile3555. Що си тровите нервите  newsm78.
Аз лично пуснах своя смс за Светлозар - за него най - много се моля да спечели Praynig и ми е все тая кой е селянин, селянка, вип, випка и т.н.

# 286
Почвам да изпитвам нескрита злоба към всички 40% гласували за Риста  Close
 Laughing

# 287
Разликата е по-малко от процент... Направо съм сигурна, че ще има "драматичен финал" с много по две минути. Няма го Тони Сопрано да даде малко светлинка в тунела...

# 288
  • Въпрос на гледна точка...
СиАтъЛ аз не обиждам, но твоето агресивно поведение явно не е само у дома. Разбирам защо си ЗА да се бият деца. Явно не знаеш, че от любовта няма по- добро решение на всички въпроси между хората. Ако опиташ ще видиш, че от светлата страна на улицата се живее по- щастливо.  bouquet

Не ми изопачавай думите само, моля те?
Какво значи да се бият деца?
И коя си ти, да даваш оценка за моето поведение?
Не се вземай толкова на сериозно, ще ти е от полза Peace

# 289
  • София
УФ,, РИСТЕ ВЪН, РИСТЕ ВЪН, РИСТЕ ВЪН, РИСТЕ ВЪН, РИСТЕ ВЪН, РИСТЕ ВЪН, РИСТЕ ВЪН, РИСТЕ ВЪН, РИСТЕ ВЪН, РИСТЕ ВЪН РИСТЕ ВЪН, РИСТЕ ВЪН, РИСТЕ ВЪН,РИСТЕ ВЪН,РИСТЕ ВЪН,РИСТЕ ВЪН,РИСТЕ ВЪН,РИСТЕ ВЪН,РИСТЕ ВЪН,РИСТЕ ВЪН,РИСТЕ ВЪН,РИСТЕ ВЪН,РИСТЕ ВЪН,РИСТЕ ВЪН,

# 290
       Този толуп,Китаеца чак си повярва,че може да е първи..... Laughing
Joy Joy Joy

# 291
Преди малко си помислих,че си противник на агресията,а сега това! Confused
Ама аз няма да я натискам... Rolling Eyes
Ей, човек да не вкара малко чувство за хумор....  Thinking

# 292
  • София
В следващия ВИП РИста пак да участва толкова уникална тъпота на едно място не съм виждала. А Здравеца с някоя от любовниците си, че барем да се разиграе някоя италиянска драма. Питам се Риста с париците дали ще си направи вимета или тя ще си ги нарича гърди.
Айде наше село  давайте Ристето ВИПаджиика номер едно.
Ей ама Милен и Гала са страхотни кефят си ме.

# 293
Кой от тия тримцата отстрани защитава Риста,че не слушам?  Thinking да знам да го наплюя няколко пъти  Mr. Green

# 294
 Ако спечели тая Риссссста(змията дето съсссссска) повече никога ама никога няма да гледам нито бигове нито випове #Cussing out!!!

# 295
Абе вие няма ли да престанете с децата бе ..Я си преместете темата за боя над деца и там си оправете сметките.Направо прекалихте.

# 296
  • София
Миленчо как хубаво се изказа за Риста.
Отдавна бях сигурна за финала.

# 297
и аз не мисля, че шамаритев критични ситуации  са толкова престъпни. въпреки, че аз не бих ударила за нищо дете, номайките не са завършили психология и не са живяли в ашрам, нормално е да правят ггрешки. въпреки това моля ви разкарайте христина!!!!!

# 298
  • Be realistic - plan for a miracle.
Уф, знаех си че битката ще е между Христина и ДесиСлава. Толкова са прозрачни... бля....

# 299
  • Варна
горката Василка  Sad, плаче милата

Общи условия

Активация на акаунт