VIP Brother 2 - 14 ГОЛЕМИЯТ ФИНАЛ!!!

• 44 563
  • 1 415
  •   1
Отговори
# 645
Хайде сега някой да каже, че всичко това не е нагласено.  След победата на Любов, а сега и на Христина просто съм без думи.

А независимо, че не я харесвам, смятам, че и Вип- овете които се изнесоха постъпиха кофти.
Не се изнасят слизат да посрещат Деси Simple Smile
Споко !

# 646
дайте ми някакво логично обяснение защо тази проста жена трябва да получи за втори път 100 хиляди лв. Плюс сватба за милиони.

# 647
аз съм бясна най вече , чре зьдравко ще му порасне  още повече скапаното его. ще са съпруг и съпруга дебили-победители.

# 648
ей, ще се разрева ако христина спечели!!!
А аз ще си счупа телевизора  Close
айде сега да си спазите обещанието Mr. Green
Cry  Cry  Cry  Cry  Cry
Между другото наистина ми се напълниха очите от яд, че тази спечели!  Sick

# 649
Е, как няма да се изнесат, бе!

# 650
  • София
Хайде сега някой да каже, че всичко това не е нагласено.  След победата на Любов, а сега и на Христина просто съм без думи.

А независимо, че не я харесвам, смятам, че и Вип- овете които се изнесоха постъпиха кофти.

Naughty

# 651
ЕБАТИ МАФИЯТА , ЕБАТИ ЧУДОТО
 smile3511 smile3514 smile3512 newsm50 smile3527 hit
БОЖЕ ОПАЗИ ОТ ТОЯ НАРОД ДЕТО ТАКА СЕ ПОДИГРА С ДЕСИСЛАВА
 newsm20

# 652
Отвратителна история.
това е първия и последния път в който гледам български ВИП, неВИп и незнам си какъв Биг Брадър. Както и Нова телевизия. Не желая да гледам нищо от тази телевизия, докато тия хора не се извинят на всички за обидата, която ни нанесоха, като на някакви боклуци.
Определено се подиграха с всички нас и с хората, които бяха поканени да играят, като ВИПове.
Надявам се, някой да вземе мерки, да мине някакъв контрол на концепцията ББ и да ги лиши от тези пари. Да ги дадат за благотворителност.

Момичета, беше ми интересно да съм с вас и да си говорим 30 дни!
Докато имахме някакви илюзии, че играта е честна беше много забавно!

bouquet
От СИА си вкараха автогол с Христина като победител. За следващия ВИП ще им паднат броя на гласуващите  драстично .На мнение съм че присъствието на Христина  в шоуто беше недупостимо , но да спечели е вече пълен абсурд . Мен вече определено ме загубиха като зрител.

# 653
Моля, заглавието на темата да се смени от  "VIP Brother 2 - 14 ГОЛЕМИЯТ ФИНАЛ!!!" на "VIP Brother 2 - 14 ГОЛЕМИЯТ ТАШАК!!!

# 654
Точно така трябваше да реагират Peace
СРАМ И ПОЗОР!!!

нАПРАВО МИ е смешно... повече от това нагласено - не можеше и да бъде #Crazy

# 655
# 656
Ох мьчно ми стана за деси
заслужаваше да спечели.

# 657
оле, това ревящо дете ми подейства ревящо и на мен...  Embarassed

# 658
Какъвто и да е резултата - хората в залата, както и ние тук показахме кой е истинския победител - Десислава. Повече от очевидно е!

# 659
  • Бургас
Що се впрягате толкова? Чесно казано и Деси да беше спечелила пак все тая, ама тъпото е, че изправиха на финал ВИП и неВИП и по този начин обиждат всички известни хора в България.
ПП: Абе и Здравко ли? Баси и тъпана ей. Заслужава, нищо не заслужава. Тъпанар

Общи условия

Активация на акаунт