VIP Brother 2 - 14 ГОЛЕМИЯТ ФИНАЛ!!!

• 44 711
  • 1 415
  •   1
Отговори
# 1 020
Не бива ама... Simple Smile Нямат озаптяване Simple Smile
Да са и честити парите на момичето и дано ги инвестира в нещо разумно. Аз мисля, че ги заслужи.

# 1 021
Момичета, като чета тук, по - голяма част от вас са за Деса.
До тук добре, но се чудя, защо преди да стане ясно кой ще спечели
( докато деса водеше), защо мислихте че вота е манипулиран newsm78, а?

Чела си май по диагонал. От не знам коя по ред тема, се коментираше, че Христина ще спечели. А тук коментирахме цяла вечер липсата на 1% разлика и т.н. Нали се сещаш, че ще бъде прекалено нагло да обявят следните резултати - 80% Христина,20% Деси.
Опитаха се да го направят елегантно, "аууу, каква драма, колко напрегнато, никога не е било така, рисковете на живота предаване, това е магията ББ" и прочие изтъркани Кънчевски лафове..
Ама толкова елегантно го направиха, та цялата публика им пееше "Мафия"...

# 1 022
# 1 023
Момичета, като чета тук, по - голяма част от вас са за Деса.
До тук добре, но се чудя, защо преди да стане ясно кой ще спечели
( докато деса водеше), защо мислихте че вота е манипулиран newsm78, а?

Ами не е нормално да я дели по-малко от процент от десислава, затова смятах че е манипулиран. А след като спечели христина, вече съм сигурна, че не има пука че аз знам е че манипулиран.

# 1 024
Пада им се на всички за неземното самочувствие. Виповете станаха и си отидоха. hahahaИ това  ако не е селско държание. Crazy

Ей така разсъждава половин България, мислейки че е хванала Мойсей за шлифера и е казала тежката си дума...
Тъжно...

Вие така приемате и средната класа. т.е. не я премате въобще.

# 1 025
  • Варна

да, и като и обяват двете минути, втурваш се в спалнята, блъскаш я, казваш й "Ставай ма, Яницо" и излизаш, нали?

ми нищо не ми пречи да я наметна с якето си и да си я изнеса спяща на ръце, например
правила съм го десетки пъти, когато е заспивала в колата

ми тогава що не го направи и в последния момент, що го събуди детето да не се тормози, можеше просто да я изкара спяща, наметната с  одеяло

Ами защо ако знаеше не я остави да спи и без друго всички влязоха в къщата?

# 1 026
  • Варна
От Сиа знаете ли как се радват че сме изписали толкова страници. И рейтинг на Венета утре ще направим....

# 1 027
  • Be realistic - plan for a miracle.
Така и така сте будни всички - горещо препоръчвам филма който в момента започва по bTV, прекрасен е!!!

Human Stains с Антъни Хопкинс и Никол Кидман Simple Smile Enjoy!

# 1 028
  • София
Спечелването на Христина беше плод на непрестанните опити на Катеринка и компания да се опитата да я унижат и накарат да си тръгне.

Напълно съм съгласна  с това. Катето сега може да си изяде задника от яд. Щото се мислеше за много ВИП и много голяма работа.

Христина че не повярва-не повярва. Не е очаквала да спечели.
Но пък за Деси загубата беше шокираща. Тя-звездата, да загуби от "тъпата селянка".

# 1 029
  • Въпрос на гледна точка...
Бе вие мъже нямате ли, че продължавате да се дърлите?
И какво се хъсате все едно вие сте спечелили или изгубили нещо?
Бас, че повече от вас са гласували, а се заричахте да не го правите Crazy
Това е положението " Глас народен, глас Божий" Laughing

# 1 030
Веднъж и дир-а да е в час:
Христина печели ВИП Брадър, звезди напускат демонстративно
27 април 2007 /
Христина Стефанова от град Сливен е новият победител във ВИП Брадър. Домакинята, която е женена за собственик на хотели в Приморско, грабна наградата от 100 000 лева.
При обявяването на крайните резултати звездните съквартиранти демонстративно напуснаха студиото на шоуто. Да посрещнат Христина останаха само Венета Райкова и нейният съпруг, заедно с Росица Новева. Деси Слава, която до последно беше смятана за фаворитка, също изглеждаше шокирана и обидена от развитието на събитията. Тя, Маги и Катето Евро обаче изпитаха незаменимата радост от това отново да прегърнат децата си след дългата раздяла. Семейството на Христина окупира къщата на ВИП Брадър, за да поздрави победителката без много емоции. В студиото публиката викаше мафия. Връчвайки чека на Христина, шефката на Нова ТВ Силвия Зурлева се опита да успокои зрителите, като обясни, че все пак техните гласове са определили първото място.

# 1 031
Цитатче от форума
Силва Зурлева (27.04.2007 г. | 23:55ч.)
Ама хора не се сърдете просто ви показваме как се правят пари с наивници като вас...нищо лично;)))

Баси, хората се забавляват ние тука ще се избием Stop

# 1 032
Джемма, браво!  bouquet
За "селската пръчка" явно не ме разбрахте. Ами така като гледах, във всеки един ВИП дремеше по една "селска пръчка". Селянията си я показаха всички до един. Така, че да са живи и здрави "селските пръчки", взели добри хонорари за участието си там, и ние покрай тях! Участниците вече забравиха какво се е случило, а злобата тук продължава да се лее с пълна сила. Е, лека нощ, оставям ви да си злобеете. Mr. Green

# 1 033
МОМИЧЕТАААаааа някой знае ли какво общо ИМА ДЕСИ С БРАТА НА РОНАЛДИНЬО...е, ааама сте....

ако пък БРАТА има нещо ОБЩО с АПАРТАМЕНТА в ИСПАНИЯ???? Shocked Shocked Shocked Shocked...работата с упоритостта  Mr. Green на Деси и това ЧЕ САМА СЕ БОРИ  Wink Winkс ОГРОМНИТЕ вълни НА ЖИВОТА ... Mr. Greenотива по дяволите, по скоро се намесва нейния талант в танците Joy

# 1 034
  • Варна

да, и като и обяват двете минути, втурваш се в спалнята, блъскаш я, казваш й "Ставай ма, Яницо" и излизаш, нали?

ми нищо не ми пречи да я наметна с якето си и да си я изнеса спяща на ръце, например
правила съм го десетки пъти, когато е заспивала в колата

ми тогава що не го направи и в последния момент, що го събуди детето да не се тормози, можеше просто да я изкара спяща, наметната с  одеяло

Ами защо ако знаеше не я остави да спи и без друго всички взлязоха в къщата?
те влязоха, щото видяха какво е положението в залата и не посмяха да я изкарат там

Общи условия

Активация на акаунт