Смешки от форума - 44

• 19 708
  • 181
  •   1
Отговори
# 30
Откъдето следва логичният извод, че най-вероятно пише самото дете. Simple Smile

# 31
Това не се бях сетила.
Но, наистина е логично!

# 32
Или може майката да не е в крак с "модата", да не познава различните методи и да пита дали няма нещо ново случайно.

# 33
  • София
Не разбирам защо да не пита майката. Нормално е да търси най-доброто и съвсем естествено да не знае всички възможности в момента.

# 34
  • France
Плюс това за 12 годишно не е същото като за възрастен. Кожата е по-финна и чувствителна, а за лазер е много рано

# 35
Аз разбирам.
С една приятелка , двете заедно се обръснахме, защото майките ни бяха задръстени. А моята, понеже и косми нямаше, не ме питайте как и защо, но нямаше.
Ама, това е било хиляда деветстотин и емнайста година...
В днешно време,  ... никак не го разбирам.

# 36
Това, че ти не го разбираш, не го прави смешно.

# 37
да, разбирам я. Защото има и вариант с кола маска, например. По-дълготрайно е от бръсненето, ама има други минуси.

# 38
На мен от кола маската ми избиват капки кръв дори и по краката. За по нежни зони да не говорим. С епилатор същата работа.
Остава или бръснене или лазерна епилация.
Предлага се и фотоепилация, която не съм пробвала досега.
Та не е чудно да пита жената. Възможности много.

# 39
  • Down south
Цитат
Никога не си мия ръцете , нито ходя до тоалетна в присъствието на други колеги
Не съм сигурна, дали е за тук или за страшките.

# 40
В нито една от двете. Медицински състояния и диагнози не трябва да са обект на коментари в тези теми.

# 41
Има един футболист,(май беше италианец),който една седмица преди важен мач,не си сменя гащите,колкото и да са мръсни. Satisfied Суеверие някакво. Като това с немиенето на ръцете в присъствието на колеги...

# 42
Е, то ходенето до тоалетна не се случва в присъствието на колеги. Че и съответно миенето на ръцете, случващо се след ходенето, пак е насаме.

# 43
  • София
Само жените мислим така, защото не ползваме писоари.

# 44
Повечето работни места мисля, че не разполагат с редица писоари. Вече обаче схванах възможните причини за смущението. Големи са му ръцете сигурно на човека. 😁

Общи условия

Активация на акаунт