Смешки от форума - 44

• 17 892
  • 172
  •   1
Отговори
# 105
  • France
Цял следобед скрийнсейвам значи Joy

# 106
Копирам тази класика, защото ме сърбят ръцете да я пусна в темата на една пишман поетеса в Литературния, а няма да е учтиво. Затова – тук. Simple Smile

Скрит текст:
Цитат
Известно е, че поезията на вогоните е на трето място сред най-бездарните в цялата Вселена. На второ място е тази на азготите от Криа. Веднъж по време на рецитал техният главен поет Грухтос Бомбастични изпълни стихотворението си „Ода в чест на малката бучка зелен маджун, която открих под мишницата си една лятна утрин“, в резултат на което четирима души от публиката починали от вътрешни кръвоизливи, а председателят на Средногалактическия художествен Ноблингов комитет е оцелял, като сам си прегризал единия крак. Говори се, че Грухтос останал „разочарован“ от приема на стихотворението си и тъкмо се канел да започне да чете дванадесеттомната си епопея, озаглавена „Любимите ми гърголения в банята“, когато собственото му дебело черво при отчаян опит да спаси живота на хората и цивилизацията, скокнало право нагоре, минало през гърлото му и заседнало в мозъка му.

Най-бездарната от всички възможни поезия загина заедно със своя творец Паула Нанси Милстоун Дженингс от Грийнбридж, Есекс, Англия, по време на унищожаването на Земята.
Дъглас Адамс, „Пътеводител на галактическия стопаджия“

# 107
Можеше да не пишеш откъде е цитатът Wink

# 108
Копирам тази класика, защото ме сърбят ръцете да я пусна в темата на една пишман поетеса в Литературния, а няма да е учтиво. Затова – тук. Simple Smile

Скрит текст:
Цитат
Известно е, че поезията на вогоните е на трето място сред най-бездарните в цялата Вселена. На второ място е тази на азготите от Криа. Веднъж по време на рецитал техният главен поет Грухтос Бомбастични изпълни стихотворението си „Ода в чест на малката бучка зелен маджун, която открих под мишницата си една лятна утрин“, в резултат на което четирима души от публиката починали от вътрешни кръвоизливи, а председателят на Средногалактическия художествен Ноблингов комитет е оцелял, като сам си прегризал единия крак. Говори се, че Грухтос останал „разочарован“ от приема на стихотворението си и тъкмо се канел да започне да чете дванадесеттомната си епопея, озаглавена „Любимите ми гърголения в банята“, когато собственото му дебело черво при отчаян опит да спаси живота на хората и цивилизацията, скокнало право нагоре, минало през гърлото му и заседнало в мозъка му.

Най-бездарната от всички възможни поезия загина заедно със своя творец Паула Нанси Милстоун Дженингс от Грийнбридж, Есекс, Англия, по време на унищожаването на Земята.
Дъглас Адамс, „Пътеводител на галактическия стопаджия“

Темата от онзиден ли е - една, в която още никой не се е осмелил да коментира? 🤭
Да знам за чие творчество става дума, щом е сравнимо с поезията на вогоните! Trollface

# 109
И аз се заинтригувах коя е темата.

# 110
  • София
Много добър лапсус от новините на БТВ:
"Национално външно оцеляване за седмокласниците"

# 111
Не им беше ден на БТВ:

# 112
Ако ще се смеем на телевизиите, ето едно от Великден

# 113
  • някъде другаде
Много добър лапсус от новините на БТВ:
"Национално външно оцеляване за седмокласниците"
То при този стрес , който създават си е направо оцеляване.

# 114
Smile Днес в рубриката "Наръчник на купувача на имоти":

Цитат
За парцела, не винаги “до ток и вода” означава, че и ти ще имаш ток и вода . До мен вчера един караше един ролс ройс , но това не означава , че и аз ще карам.

# 115
Съвсем вярно си е, който не е оправял документи за парцел, може и да му е смешно, но аз не виждам на какво да се засмея.

# 116
Вие се бъзикате за бонбоните, но сега се сещам, че имахме комшийка рускиня, и шоколадовите бонбони, с които ни черпеше бяха у-ни-кални! Разните, тогава, фини млечни бяха марципан в сревнение...
Веднъж рускинята, с която си пишеше майка ми от 17-годишна, ни изпрати цял колет с шоколади и насипни шоколадови бонбони. Бяха ужасни. Всичките имаха почти еднакъв вкус, явно шоколадът им си беше такъв, но с различни пълнежи. Още пазя обвивките на повечето.
Нашият соц фин млечен шоколад си беше прекрасен, в сравнение с техните. Не знам на теб как са ти се сторили по-хубави.

# 117
Не е задължително, на теб да са ти пратили хубави, затова.
База за сравнение, не е да нямах- баба ми работеше в АГ болница Wink

# 118
Бяха пратили от най-известните им - Альонка там, едни с трите мечета от картината на Шишков на обложката... Очевидно не са били евтини, защото обложките бяха много пищни и красиви, но шоколадът вътре отврат. На вкус и цвет товарищей нет.

# 119
Е, чак пък да си спомням името... не си спомням.

Общи условия

Активация на акаунт