Звездни Компромати- Април'26

• 182 060
  • 1 594
  •   1
Отговори
# 75

Затова обичам риалити предавания, само 10 епизода бяха достатъчни да лъсне в целия си блясък и да покажат неща, които за 20+ години в публичното пространство не успяха да се видят.
Не съм се замисляла за тази полза от реалити предавания, но има резон. Макар че самият факт да участваш в такова говори достатъчно.

# 76
Точно тази самоувереност и надменност дразни у Николов. Вилнее по телевизиите и набива канчета. Само елитът трябвало да се занимава с политика. Думата елит е изчерпана от съдържание, с оглед на сегашната ситуация. Да управляваш държава не е същото, като да управляваш топка, образно казано.

# 77
Точно тази самоувереност и надменност дразни у Николов. Вилнее по телевизиите и набива канчета. Само елитът трябвало да се занимава с политика. Думата елит е изчерпана от съдържание, с оглед на сегашната ситуация. Да управляваш държава не е същото, като да управляваш топка, образно казано.

Тези изказвания са толкова соц, че няма повече накъде. Спортисти, артисти и изпълнители доста се нагушиха по време на соца, после мутрите, докато рекетираха и обираха "нормалните българи" точно тези съсловия им просеха пари за всякакви проекти и беше голяма любов. Сега вече и в политиката им се влиза.....не, че нещо ама имаме си един Ицо хазарта, ситга ни толкова. На мои колеги не им вдигаха заплатите, въпреки опита, защото нямали више, а той в ЕП. Живи и здрави....

# 78
Клаудия ми е пример за естествено и красиво остаряване.
Тези дълги крака си останаха слаби и изящни

Благодаря за новата тема!

# 79
Не може човек, който през живота си не се е явявал на интервю за работа да ми говори за професии, работно време и кой е успешен и не. Той и книжки май не е чел.
Понеже тук е форум за майки, нека си представим една самотна майказ която след десетки интервюта за работа се е преборила  да си намери работа от 8 до 5. Тази жена става сутрин по тъмно още, за да подготви детето си преди училище/градина. След което ходи на работа, а след 17 часа трябва да прибере детето си, да напазарува, да свърши къщната работа и да отдели внимание на детето си... И идва един Владо Николов да каже, че това не е успешен човек, понеже не може да се посвети на работата си по 20 часа на ден, защото на господина спортист критериите за успешност са да не излизаш от залата/офиса.
Този обиди жестоко много голяма част от населението и няма място в политиката.
Точно за повечето майки си помислих и аз след изказването на Г-н Николов. За да могат да гледат детето/децата си, масата майки работят от 8 до 17ч. Това значи, че за него всички те не са успешни хора. Едва ли има и един ден в живота си, в който 24 часа сам да се е грижил за дете.

# 80
Не че нещо, ама Владо докато е гонил топката, Ицо е учил е НГДЕК, което тогава си беше топ училище. Освен това Ицо е умен.

# 81
Точно сутринта ги мернах Николови в няква реклама. Наистина са яхнали вълната

# 82
Не че нещо, ама той и Тошко Й. е учил в класическата, ама ......
И Бербатов беше много умен, ама какви ги върши.......

# 83
Много фалшив имидж на Ицо Хазарта навремето се изгради, че е "интелигентно момче".
По едно време в рапърските години и при Мишо Шамара се мълвеше, че е "интелигентно момче". Даже и очила сложи по едно време.
Много ни се искаше да имаме интелигентни рапърпета по образец на 2pac.
Ицо Хазарта колко е учил в НГДЕК може да кажат съучениците му. Когато тръгна към ЕП започна английски да учи, отскоро вече говори наизустени изречения, но никога не го чухме диалог на английски да проведе.

# 84
  • София
Ицо Хазарта го помня как се изложи в ББ, демонстрира много лошо възпитание и отношение към Милко Калайджиев. Вторият уж чалга, но се държеше много по-възпитано и достойно.

# 85
Кактус, благодаря за първия пост! Много ми беше интересно, завладяващо и разтърсващо, много. Уви, не съм готова да изгледам филма.
Светла му памет на Ампов.

# 86
Много са ценни реалититата наистина, след тях май никой не е излязъл бял и добър, че и умен. Или аз не помня...има ли такъв случай?

# 87
Ицо Хазарта си е леке , в Брадъра обиждаше и Камелия много грозно . Какъвто и да е Владо Николов е смешно да се прави паралел между двамата .

# 88
Гледай го в Трейтърс как нарочва всеки, дръзнал да му противоречи и ще видиш, че и Владо не е стока.

# 89
  • Glasgow
ФБ ми предложи тази публикация на Здравко от първия ББ. Кога минаха 19г😧 те не бяха женени по време на шоуто, нали?
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт