Music Idol - 9

• 17 171
  • 319
  •   1
Отговори
# 75
Аз я харесвах Rolling Eyes и предпочитах Кремена да си тръгне
И аз така. Илияна ми ставаше все по-симпатична.
А Кремена с тъпото и викане да се надяваме, че ще е следващата.

# 76
Урааааааааааааааа!

# 77
Другия път да си ходи Кременчето.После обаче ще ми е много трудно да се разделямс другите.Много...

# 78
Не мога да повярвам, че този разговор се състоя  ooooh! 
Разговорът беше върха.Росен Ретров нещо е изперкал май newsm78

# 79
  • Бургас
А кои са сценаристи? Знае ли се? Защото представата им за шоуто е меко казано  Shocked
Издържах само две или три да гледам изцяло. Сега вече гледам само песните, нямам толкова много време да гледам глупости!!!

Къде ги гледаш? Аз влизам в сайта на Music idol, но там няма възможност за превъртане.

# 80
Толково много исках Илияна да отпадне, че бях казала, че ако това стане ще направя егати купуна....мда...ми утре вечер освен да събера квартала  Crazy  Party Crazy
Айде сега и Кременчето да си иде...

# 81
Теодор продължава да е музикалният ми идол. Много харесвам Преслава и Пламен. А иначе - не съжалявам за раздялата с Илияна. Кремена ми харесва повече. Но следващия път ще я прежаля, де...
Е, Невена никак не я харесвам, обаче знам, че ще остане много дълго, а навярно и ще спечели.  Rolling Eyes

# 82
А кои са сценаристи? Знае ли се? Защото представата им за шоуто е меко казано  Shocked
Издържах само две или три да гледам изцяло. Сега вече гледам само песните, нямам толкова много време да гледам глупости!!!
Сценаристите са тези от Шоуто на Слави (личи си). И на мен простотиите им ми идват в повече  Tired

# 83
  • UK
А, забравих да спомена. Евала на Иван и Андрей за това че се озъбиха на безхарактерната маса, наречена "жури". Просто ме изкефиха максимално.

# 84
А, забравих да спомена. Евала на Иван и Андрей за това че се озъбиха на безхарактерната маса, наречена "жури". Просто ме изкефиха максимално.
Да, но когато журито каже "не" за някой народа точно за него гласува...и Илияна можеше да спечели  ooooh!

# 85
Сценаристите са тези от Шоуто на Слави (личи си). И на мен простотиите им ми идват в повече  Tired
Що, бе? Мен пък Иван и Андрей много ме забавляват... Самоиронията и идотския им хумор са много свежи.  Simple Smile

# 86
Що, бе? Мен пък Иван и Андрей много ме забавляват... Самоиронията и идотския им хумор са много свежи.  Simple Smile
И аз умирам от смях в повечето случай, но на моменти ми идва в повечко....

# 87
Да, но когато журито каже "не" за някой народа точно за него гласува...и Илияна можеше да спечели  ooooh!
да,затова не смееха копче да кажат

# 88
  • Пловдив
Трябваше да си отиде Кремена. А ако Стефан спечели накрая никой не може да ме убеди че няма значение кой какъв е и какви връзки има.

# 89
Трябваше да си отиде Кремена. А ако Стефан спечели накрая никой не може да ме убеди че няма значение кой какъв е и какви връзки има.

А какви са му на Стефан връзките???

Общи условия

Активация на акаунт