Медицински университет - Тема 6

• 19 614
  • 288
  •   9
Отговори
# 270
Здравейте! Ако имам две грешни на избираемите въпроси, едно грешно на отворените и едната тема от 4те ми е наполовина, колко ми се връзва като оценка?(става въпрос за изпита по Биология в МУ София)

# 271
  • София
Това могат да кажат само проверяващите.
Не се знае как ще оценят другото написано, даже да си мислиш, че всичко е ок.
Тази година за възпитаниците на един от "проверяващите" дочух, че яко били порязани на предварителния, при това деца, които знаят, но "явно" се е търсил начин, а не знания.

# 272
Това могат да кажат само проверяващите.
Не се знае как ще оценят другото написано, даже да си мислиш, че всичко е ок.
Тази година за възпитаниците на един от "проверяващите" дочух, че яко били порязани на предварителния, при това деца, които знаят, но "явно" се е търсил начин, а не знания.
Да да, съгласен съм, но ако някой обективно ми каже каква ми е оценката горе долу, за да си имам няква представа

# 273
Здравейте. След като прегледах критериите видях че съм изпуснала една точка от критериите за последния въпрос : 1. Диплоиден и хаплоиден хромозомен набор. Определение и видове бройни
хромозомни мутации

Колко приблизително намаляват от оценката при изпускане на точка от критериите? Благодаря предварително.

# 274
Това ще разберете , като излязат резултатите. Никой не знае на кое колко точки дават. А камо ли колко точки на каква оценка се равнява.

# 275
Гледай да хванеш четворка, няма да стигне за държавна поръчка, но срещу 10 хиляди € на година ще те "лапнат" веднага. В Плевен е доста по-евтино

# 276
  • Popovo
А за Варна знаете ли, колко е минималния бал за платено?

# 277
  • София
А за Варна знаете ли, колко е минималния бал за платено?
Ще знаем като приемат кандидатите.

Деца, чакайте, каквото сте могли сте дали. Ако не стига и много го искате, имате следващ шанс догодина.

# 278
То не се знае още за колко бройки се кандидатства ... Никога не е било такова нещо - да почнат изпитите и да няма Решение на Министерски съвет за местата държавна поръчка и платено. Още малко и оценките ще излязат преди местата. В СУ излезе ли биологията?

# 279
GG, е то МС ли решава платеното? Все си мисля че самия университет взема решението колко да приемат и каква такса да сложат. На ония в МС не им пука.
Иначе младежа дето пита, може да провери няколко години назад - за Сф се върти около 30, за Пд около 31, Варна е ~28, Плевен даже 25, доколко се сещам. Това за платеното!

# 280
МС го определя

# 281
Академичен съвет на самия университет решава колко места да пусне. В МУ-София това беше гласувано още януари по спомен. Медицина и фармация 50 места, дентална 30 места.

# 282
marinadp, университетът може да предлага или да заявява колко платено иска, но окончателната бройка се утвърждава с РМС

# 283
Те винаги утвърждават каквото е пуснато.
Само Бургас ги порязаха.

# 284
marinadp, за платено или ДП пишеш? Защото на Бургас миналата година им утвърдиха 100 бройки платено - не звучи много като "порязване" ...

Общи условия

Активация на акаунт