Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 51

• 30 985
  • 561
  •   3
Отговори
# 555
Реших да изгледам и останалите сезони на Younger, но в пиратите нямат сиийд. Къде другаде да търся? HELP Simple Smile

руския тракер и 1337x.to гледам че ги има

# 556
  • The point of no return
Някакви отзиви да дадете за Finding Her Edge на Нетфликс (пресен, пресен), когато го изгледате. 😊
Гледам романтика, фигурно пързаляне, може и да е добър.
Ще чакам мнения тук.
https://www.imdb.com/title/tt35495058/
Diavolo, сериалчето започва много добре, но към края го забозяват. Въпреки всичко си струва да го погледнеш, особено ако си фен на фигурното пързаляне.

Да се отчета с изгледан сезон 2 на Ransom Canyon - доволна съм. Нямаше голяма драма като в предишния сезон и много плавно ми вървяха сериите. Само не ми хареса Ели в какво се забърка в това състояние, но за съжаление ще си носи последствията.
Надявам се и на 3-ти сезон, има мегдан, но все още не е обявено официално.

# 557
  • Бургас
Реших да изгледам и останалите сезони на Younger, но в пиратите нямат сиийд. Къде другаде да търся? HELP Simple Smile

Във filmi2k има 7 сезона с бг аудио. На българсси сериала се казва "40 е новото 20".

# 558
  • Вестерос
Youger го има мисля в нетфликс.

Аз изгледах последния на Sweet magnolias, много приятен отново Simple Smile

# 559
Наскоро изгледах EXIT, всичките сезони почти на един дъх. Много ми допадна и фактът, че е базиран на истински събирателни образи, които стоят зад героите. За интериор, природа и гледки и дума няма да отварям, нищо, че зимните месеци са приятно пропуснати. Grinning
Търся нещо подобно, но без Industry и The Playlist.
Препоръки?

# 560
гледам  Burning Body. Актрисата ми е страшно антипатична, но ми е интересно как ще ги хванат.
TuЛиАз си отбелязах за себе си
Bad Banks
The Billion Dollar Code
Black Bird
The Dropout
The Loudest Voice
The Investigation
може да погледнеш и да коментираш. още не съм ги започнала.

# 561
Благодаря за препоръките! 🤗
Запазвам си ги и почвам по ред.

Общи условия

Активация на акаунт