Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 51

• 45 181
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
Реших да изгледам и останалите сезони на Younger, но в пиратите нямат сиийд. Къде другаде да търся? HELP Simple Smile

руския тракер и 1337x.to гледам че ги има

# 556
  • The point of no return
Някакви отзиви да дадете за Finding Her Edge на Нетфликс (пресен, пресен), когато го изгледате. 😊
Гледам романтика, фигурно пързаляне, може и да е добър.
Ще чакам мнения тук.
https://www.imdb.com/title/tt35495058/
Diavolo, сериалчето започва много добре, но към края го забозяват. Въпреки всичко си струва да го погледнеш, особено ако си фен на фигурното пързаляне.

Да се отчета с изгледан сезон 2 на Ransom Canyon - доволна съм. Нямаше голяма драма като в предишния сезон и много плавно ми вървяха сериите. Само не ми хареса Ели в какво се забърка в това състояние, но за съжаление ще си носи последствията.
Надявам се и на 3-ти сезон, има мегдан, но все още не е обявено официално.

# 557
  • Бургас
Реших да изгледам и останалите сезони на Younger, но в пиратите нямат сиийд. Къде другаде да търся? HELP Simple Smile

Във filmi2k има 7 сезона с бг аудио. На българсси сериала се казва "40 е новото 20".

# 558
  • Вестерос
Youger го има мисля в нетфликс.

Аз изгледах последния на Sweet magnolias, много приятен отново Simple Smile

# 559
Наскоро изгледах EXIT, всичките сезони почти на един дъх. Много ми допадна и фактът, че е базиран на истински събирателни образи, които стоят зад героите. За интериор, природа и гледки и дума няма да отварям, нищо, че зимните месеци са приятно пропуснати. Grinning
Търся нещо подобно, но без Industry и The Playlist.
Препоръки?

# 560
гледам  Burning Body. Актрисата ми е страшно антипатична, но ми е интересно как ще ги хванат.
TuЛиАз си отбелязах за себе си
Bad Banks
The Billion Dollar Code
Black Bird
The Dropout
The Loudest Voice
The Investigation
може да погледнеш и да коментираш. още не съм ги започнала.

# 561
Благодаря за препоръките! 🤗
Запазвам си ги и почвам по ред.

# 562
Изгледах 9 трупа в мексиканска морга, нелош сериал в стила на 10 малки негърчета.
И с интересна развръзка накрая.

# 563
Stay Close по Нетфликс. Не е ново заглавие, от '21 е, отделно е по книга на Харлан Коубън, та предполагам, че повечето от вас сте го гледали. За мен беше третия сериал, който гледам по негова книга. Харесаха ми типичните обрати в сюжета, но най-много ми хареса, че е британски - британски актьори, британския прочит и усет към жанра и английския северозапад.
Сега се чудя с какво да продължа - пак ХК с Run Away или нещо между Sweet Magnolias и Ransom Canyon.

# 564
  • София
The Beauty (2026)
https://www.imdb.com/title/tt33517752/

САЩ ; драма/хорър/НФ/трилър ; продукция на Ryan Murphy Productions / 20th Television ; мрежа: FX on Hulu ; 11 епизода ; все още не е подновен за втори сезон
По комикса The Beauty
Шоурънъри: Райън Мърфи и Матю Ходжсън

Историята проследява двама агенти на ФБР, които разследват шокиращата смърт на топ модели вследствие на опасен нов вирус, превърнал се в смъртоносна сексуално преносима болест с разрушителен ефект.
Те откриват съществуването на изроден патоген, наречен ''Красотата'' - вещество, което прави хората физически съвършени, здрави, млади, кипящи от енергия и много сексапилни и красиви. Но на каква цена...?
Сериалът има много сходства с нашумелия филм с Деми Мур, ''Веществото'' - но реално нямат нищо общо помежду си. Не са от една Вселена.

Събран е звезден каст, стилът е типичният за Мърфи.
Стилна визия и смела сатира на обсебеното ни от перфекционизъм общество.
За съжаление съставките не са сработили твърде добре. Набляга се повече на външната обвивка, а не на съдържанието и. По едно време е истински хаос от идея. 11 епизода са много за историята, която разказаха, нищо че имаше и кратки епизоди. Темпото на сериала не е равно. Разчита се повече на шокиращата визия, отколкото на някоя по-логична и добре изградена драма.

Но е съжалявам, че го гледах, напротив. Бих гледал и сезон 2.
Оценката ми е положителна, но далеч от върховете.
-
6.5

# 565
  • Бургас
Пякой гледал ли е сериала Интервю с вампир и това новото за Лестат, да каже мнение. Постоянно ми излизат клипчета в соц мрежи. Явно алгоритъма е решил, че ще ми хареса и постоянно ми пробутва дългокоси мъже. Защо ли Grinning

# 566
  • София
Пякой гледал ли е сериала Интервю с вампир и това новото за Лестат, да каже мнение. Постоянно ми излизат клипчета в соц мрежи. Явно алгоритъма е решил, че ще ми хареса и постоянно ми пробутва дългокоси мъже. Защо ли Grinning

От известно време се каня да препоръчам тук точно сериала “Интервю с вампир” (и “Вампирът Лестат”, който реално е трети сезон на предния от общото “Vampire Chronicles”). И на мен това лято алгоритъмът ми предложи доста клипчета с актьорите и след препоръка от приятелка го изгледах на един дъх и сега съм направо обсебена 🫣 Не бях гледала Сам Рийд в много други неща, но тук е абсолютно феноменален като Лестат!

Уточнявам, че не съм чела книгите и не съм особено привързана към филма с Брад Пит и Том Круз, така че не мога да кажа дали ще е “чашата чай” за всеки, но на мен страшно ми хареса и нямам търпение за четвърти сезон.

# 567
  • София
Cape Fear (2026)
https://www.imdb.com/title/tt34675596/

САЩ ; драма/трилър ; 10 епизода ; продукция на Amblin Television и Universal Content Productions ; мрежа: Apple TV
Шоурънър: Ник Антоска
Изпълнителни продуценти: Мартин Скорсезе и Стивън Спилбър
В ролите: Хавиер Бардем, Ейми Адамс, Патрик Уилсън и др.

Сериалът е нов прочит на популярните психологически трилъри от 1962 г. и 1991 г. (класиката на Скорсезе с Робърт Де Ниро), вдъхновени от романа The Executioners (1957) на Джон Д. Макдоналд.

Историята проследява щастливо женената двойка адвокати Анна и Том Боудън. Спокойният им и подреден живот се превръща в истински кошмар, когато от затвора излиза Макс Кейди (в ролята Хавиер Бардем) - опасен, обсесивен психопат, прекарал 17 г. в затвора и убеден, че е невинен... Анна е била неговият адвокат и... нещо повече...
Кейди започва методична, изключително изтънчена кампания срещу семейството, тествайки границите на психологическата им устойчивост и личен морал.

Според мен най-големият проблем на сериала беше неговото темпо. Отделно от това цялата история можеше да се разкаже макс в 6 епизода. Твърде много пълнеж имаше. Прекалено много герои и излишни линии, за да се стигна до един ясен и банален край.
Не ми хареса финалният кадър. Като гледате ще разбере какво имам предвид. Абсолютно излишен момент, извън всякаква трезва логика.
Прекалено разпилян, твърде шизофреничен на моменти.

Хареса ми актьорският състав. Може би най-тежкият плюс на шоуто.
Хавиер Бардем блестеше и беше един силен Макс Кейди. Де Ниро обаче остава ненадминат.
Харесаха ми много и изпълненията на Ейми Адамс, Лили Колиас и Джо Андерс.

Не издавам нищо от финалната развръзка, но ви очаква любопитен туист в стил - древногръцка трагедия. 🙂

В крайна сметка му давам една сравнително добра оценка със забележката за пропилян потенциал.
-
6.5

# 568
Моят мъж го гледа преди няколко дни много му е харесал даже ми го препоръча ...

# 569
  • Варна
О, и аз , утре ще го доизгледам, останаха ми еп. 8, 9 и 10. Смътно си спомнян филма с Де Ниро, може да го повторя тия дни...
 Допълвам - хареса ми. Да, имаше доста излишни сцени, особено финалната, но не е зле. Музиката малко дразни, уж зловещо скърцане,  дали не е същата от старите филми...

Последна редакция: сб, 01 авг 2026, 15:59 от Пеева

Общи условия

Активация на акаунт