Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 51

• 12 752
  • 254
  •   1
Отговори
# 240
Не знам дали знаете - май не е споменавано в темата: ВВС ще правят пълен римейк на Поаро. Става дума за сериал, не е свързано с филмите на Кенет Брана.
https://deadline.com/2026/05/bbc-hercule-poirot-reboot-casting-u … istie-1236916790/
Като знам колко са откачени в тази телевизия, очаквам Поаро да е чернокож...
Фенка съм на сериала с Дейвид Суше, както и на Агата Кристи, гледах даже филмите с Кенет Брана, въпреки че не ги харесвам много... Обаче не съм сигурна дали ще гледам това - кой знае какви либерални ценности ще набутат...

В момента търсят актьор за Поаро. Интересно, дали ще го обявят или ще пазят в тайна известно време?...

# 241
  • Галифрей
Явно и на мен не ми се зарежда filmizip. Дано да го оправят.

Ол не… защо е нужно това? Дейвид Сушей си е перфектен и никой не може да е като него.

# 242
Да не са свалили filmizip, не ми се отваря, дава host error.

И при мен. Дано не са го свалили.

# 243
Новият Поаро ми е като новите Досиета X - ненужен. Ама аз и филмите с Кенет Брана не харесвам, особено след гаврата с образа на Ариадне Оливър в "Призраци във Венеция."

# 244
Либералите всъщност мразят Агата Кристи - затова тази героиня, която е неин заместител, е представена по този начин.
Антъни Хоровиц се беше изказал грозно за нея в едно интервю, което четох миналата година (ако ми поискате линк, няма да ми е лесно да го намеря...). Прочетох само една негова книга и за мен беше много лоша имитация на нейните романи.

# 245
filmizip явно не работи вече 2-ри ден, най-вероятно са му направили нещо.
От сериалите, които в момента са активни гледам Widows Bay. Странен ми е, но пък е интересен и донякъде забавен.

# 246
  • София
Berlin and the Lady with an Ermine / Berlín y la dama del armiño (2026)
https://www.imdb.com/title/tt42178219/

Нов спиноф за Берлин от Вселената на La casa de papel / Money Heist
8 епизода ; продукция на Нетфликс ; трилър/криминален/драма ; Испания

Бандата на Берлин се завръща отново, 3 години по-късно за нов грандиозен обир.
Горе-долу като времева рамка от това което видях и появата на Професора в последния епизод + тремора на ръката на Берлин, то си мисля, че всичко това се развива малко преди старта на събитията от сезон 1 на култовото шоу майка.
Честно казано колкото и истории да ни дадат с тези герои винаги ще ми е интересно, просто защото са добре написани и изиграни и всичко е толкова красиво и елегенатно, все едно гледаш съвсем друг свят.
Естествено има си ги тези леко дразнещи моменти които стоят като антиклаймакс. Таман става нещо интересно и те забиват в романтични нотки и някакви абсурдни разговори, но пък от друга страна това си е марка за тази Вселена, а по-голям романтик от Берлин няма.

Препоръчвам.
-
7.5 / 7.0

# 247
Видях днес новина, че е имало акция срещу незаконния стрийминг и са свалени много сайтове. Може затова да не работят споменатите.

# 248
Оффф писна ми от тези ..цялата ни държава цъфнала че със незаконния стриминг ще се захванат ..

# 249
Около Варна цял град построили и никой нищо не казва, но незаконния стрийминг си е сериозно престъпление... приоритети!

# 250
  • "Пазете се от данайците що носят дарове ..... и дават "победи".
Да, щото там Олесинка веднага ще размаха пръст на нашите пудели. А платформите са най-лесната мишена да "борят" престъпността. Идиоти сър!

# 251
  • SA
При мен си работи този сайт. Ама май по-добре да не ги споменаваме работещите, освен на лични.

# 252
При мен си работи този сайт. Ама май по-добре да не ги споменаваме работещите, освен на лични.

Хм... странно. Може ли на лични кои са работещите?

# 253
  • София
Няма акции, просто технически проблеми или злонамерени атаки, но не и такива за затваряне на сайта.
Сайта в момента върви, работи и си има всичко.
Отделно всички работещи тракери са си на линия.

Ако имаше нещо такова съвсем друго щеше да се изписва на сайта, а и отделно щеше да се чуе в една група.

Спокойно, бачка сайта в момента.
И друг път се е случвало да излиза от строя.

# 254
Започнах сериала Long Bright River по едноименната книга на Лиз Мур (на български преведена "Ярка река".  Книгата ми беше харесала въпреки бруталните теми и един от най-бедните и опасни квартали във Филаделфия. Сериалът ми е нещо муден макар че е сравнително близо поне засега до книгата. Играта на актьорите е силна, но е трябвало да направят сценарият по-динамичен.

Самата Лиз Мур за мен пише в не особено динамичен стил, но като чете човек е различно.

Общи условия

Активация на акаунт