Мами в арабски страни-Kul aam u intum bkher!!Mabruk l jdide#23(tlate u asherin)

• 16 762
  • 304
  •   1
Отговори
# 180
  • сред маслини и портокалов цвят
Любе, слънце никаква снимка не виждам. Ама знам, че сте хубави.
Живот си живеете из Емирско, пък аз съм изпушила от работа.

Поздрав на всички!  bouquet

# 181
 И аз нищо не виждам, но мога да си представя. Heart Eyes На живо всички сте свети води ненапити Joy, все надолу гледате  Joy

Марси, а нямаше ли доброволци да ти изтъркат гръбчето или мераците им се простряха само до пред вратата на банята, да ти пазят душа. Mr. Green

Дани, недей така, аз се опитвах да помогна. Mr. Green Heart Eyes  bouquet

# 182
Не бе Ноя , няма проблеми !
Нали сме от една партия /безпартийни / та за туй си помагаме .
Приятен следобед момичета аз изчезвам ! newsm53

# 183

На теб ти е лесно, далеко си, ами аз само на 10 мин пеш  Laughing Laughing Laughing

Да не мислиш, че ще се засили да те посети? А кой ще гледа кекса да не прегори? Joy..има и рима.... Joy

Ако няма рима за трима, Миме, почерпи ме.. rotfImbo

# 184
http://i114.photobucket.com/albums/n241/lubsmm/07052007815-1.jpg

Давам линк, защото онази не стана нещо!!

Тони, миличка, най-после се включи.
Липсваш ми!

# 185
  • по пътеката
абе то от влизането ми стана ясно, 4е мераци бъкат, ама знаят ли докъде давам да се стигне, пък и това е за сефте от месеци, тъй, 4е ще го сложа в графата слу4айни- явно мадамите им снощи са ги резнали и са на сухо! Mr. Green
тони=жасмин ли? тони,  Hug Peace
миме, верно, къде ти е корем4ето, а ? много си добре за напреднала мама! Peaceа това кой е третата мама с русокоската? newsm78 любе ти си от дясно, нали? newsm78 зайед, то4но по времето на линда направи поргреса, 2.5г-  децата си знаят, ето го голям батко ве4е! Hug  bouquet

# 186
Любе, машалла,  Heart Eyes, дори и през очилата се вижда как ви шарят очичките. Laughing

Марси, Тони=Жасмин=хубаво момиче, да не се объркаш с граматическите родове? rotfImbo

Жасмин,  bouquet

# 187
  • сред маслини и портокалов цвят
Любе, и на мен ми е домъчняло. Пък и знам, че няма да си идваш лятото.
Обаче на мен ми е малко акъла- току виж съм цъфнала у Дубайско. Laughing

Марси , Ноя Hug

# 188
dtti, браво, браво !!!

Къде е Амал ? Дали пак не се отказа от комуникация ?

Жасмин, къде си сега - в БГ или Сирия ? Как върви проектирането ?  Wink

Нойче, винаги споделям, но като никой нищо не казва. Поне Ели да беше споделила...за диетата

Марси, а вратата ключалка имаше ли ?  Joy Тук се правят намеци, а после на теб ти се предава. Rolling Eyes Добре, че мъжа ти не знае Бг, както на Любс  Confused

Любс, страшни сте - хубави - и ти и Мимата в различен стил.    bouquet

Веси, Креми ги няма. Подозирам, че се приготвят да ни сразят отведнъж и силно нас другите диетуващи .. Thinking

Майка ми сутринта си простира праната пижама и се оплаква, че трябва да й купи някой нова. Илияс чува и казва : "Аз ще ти купя, не бъди глупава ! "  Grinning Embarassed Това дете попива някакви думи и аз не знам откъде  Shocked А не ходи на градина още ... Crazy  Помислете си, дали някой ще го иска за зет  Whistling ooooh!

# 189
  • В страната на бурите
Здравейте момичета,

простете, че се намисвам във вашата тема, но искам да ви помоля нещо:

трябва ми да изпиша на арабски "арабски приказки"

Ако някой може да ми помогне - с арабските символи ще съм му много благодарна.

Поздрави  bouquet

# 190
  • по пътеката
ако не греша, но може да не са ме разбрали- арабска история, айде, напредналите! по-късно, ако не са ти отговорили, ще питам домашните!   

خرافة عرابية

# 191
Лелеее пак ли се запо4на

Луд умора няма. Crazy Кокетке,обещавам да ти донеса един специален диск и пълен тираж на списанието Пентхаус,та да ти олекне на душата и оставиш невинните душици на мира Mr. Green
Само да ми драснеш на ли4ни какви са ти предпо4етанията(азиатски,хард или там както се казва) Mr. Green Heart Eyes
Марси късметлиика си Laughing Явно сега му е дошла силата на мом4ето  Mr. Green
Любе ще се с4упеш и пак си с хубава при4еска Hug
Мария е по4ти без корем,аз затова ще се въздържа да пусна мои снимки защото срам ме хваща Embarassed
Взех да се притеснявам даже,ако бебока е гигант(иншала),ще поискам секцио Confused

# 192
Здравейте, момичета отново!!

Благодаря ви на всички за хубавите думи.

Ясмин=Тони, миличка, аз от кога ви каня двамата в комплект   bouquet
Замисли се сериозно, работата няма да избяга  Hug

Wonder woman,( الحكايات العربية  ) е според мен.
Марси,   bouquet

Ноичката, как си мила, готова ли си за нови подвизи?  Mr. Green Sunglasses

Миле, да, вече съм с полубритон.  bowuu
Казвам полу, защото не е много къс.

Марси, тази третата жена с нас е една майка на много сладки двама малчугана и чакам в най-скоро време да се включи тук в нашата дружинка.

А пък на Мария не й личи, бременна е под прикритие.
Ама ще видите  като ви изненада с един малък бонбон през август  Heart Eyes Heart Eyes

Сноу, за малкия чаровник може да пуснеш оферта тук,
Виж, Деси може да ти отговори   Hug

Ели, къде се покри, мила?
Деси каза, че е свалила 7 кг и ти изчезна  Mr. Green Hug
Не бой се, торта ще има  Laughing Sunglasses Mr. Green

Хайде то мен лека вечер и по-леко със сладкото!!  Mr. Green Mr. Green

# 193
любе ако и ти имаш и тиин4ета на който утре им предстои класно по английски,малък удушвач на котета и мъж който съобщава че ще имате гости и ти ще изчезнеш Laughing превода ти е верен smile3501 превода на марси е пове4е в зна4ение-арабски измислци. снимката е супер
7 кг не са много аз и предния път свалих толкова
СНОУ понеже никой не си даде синчето имам 4естта да му поискам ръката съвсем официялно,не го направих по рано защото мислех 4е като по голям ве4е е зает 1dating

# 194
любе ако и ти имаш и тиин4ета на който утре им предстои класно по английски,малък удушвач на котета и мъж който съобщава че ще имате гости и ти ще изчезнеш

Деси, да са ти живи и здрави и само радости да ти носят!!!   bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт