Съпруги на военнослужещи - 36

• 9 006
  • 369
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Фло, дори и при тотално  "метеорологични" прогнози се пуска второ класиране, щом нагоре има по-желано. Нищо не се губи,  затова правилно е решило детето. (виж трето и четвърто са вече инфарктни и не ви ги препоръчвам, че с младежът го играхме на трето, без рискове и пак ми побеля косата!) Стискам палци и чакаме да се похвалиш!!!

# 361
  • Пловдив
Да е жива и здрава моята приятелка Катерина КК. Да е жизнерадостна, любопитна и умерено палава. Сега му е времето.
Фло, нека най-малката девойка да попадне на най-доброто за нея място. Най-важното е там да се чувства добре.
Ние днес тичахме пак по задачи, но нещо жегата ме натисна и сега съм се скрила на климатик. Не мърдам никъде до края на работния ден.
Прекрасен ден на всички.

# 362
Flo 51, палчета за второ класиране.
Мис Ю, Чести рожден ден на малката госпожица!
Здраве, весели игри, усмивки...

# 363
Идвам по нощите... Денята беше дълъг и емоционален... благодаря ви за пожеланията! ❤️ И вие да сте здрави!
Рожденичката вече спи, получи страхотни подаръци, доволна е, партито беше страхотно! Децата се разбиха от игра, някои си тръгнаха разплакани, че искали още да останат и така.
Оставям ви, имам няколко часа за сън и тези дни ще ви разкажа за тази цялата седмица 😂
Лека нощ!

# 364
Не бързайте. Не правете компромиси. Вие сте тук само за кратко посещение. Не пропускайте да усетите мириса на цветята. – Валтер Хаген

Животът е само миг, насладете му се!

Последна редакция: чт, 16 юли 2026, 09:39 от СГГ

# 365
  • София
Привет, прекрасни. Hug
В компанията ни много емоции! И все положителни - песничка, картинки, позитивни мисли!
Чудесни сте, момичета. Heart
Хубавите емоции и мен не ме отминаха. Вчера бях на среща с бабите, която среща за малко да проспя. Е това не ми се беше случвало до сега. От 14 години съм в КГБ-то и не съм пропуснала нито едно мероприятие.  Както и да е, отидох със закъснение, а там ме чакаха дузина приятелки с букет, пакет и колаж... А аз - шаш. Онемях от изненада.
Ще запомня този празник! При бабите съм го описала по-подробно. ако ви е Ентересно, заповярайте в тема 249 на 29 стр. Ще се посмеете.
След малко започвам да се разкрасявам, че отивам на среща с приятели от детството ми. Ще бъде хубаво, знам си!
МАГИ, моето малко овенче е сигурно, че на второ класиране ще влезе, но каза, че ако трябва, ще чака до края. Овенче! Grinning Моята коса отдавна е бяла ( да пребъде козметиката и в частност - боята за коса), та няма повече накъде да побелява. Joy

# 366
# 367
Петък следобед...🌊🏖️🌞

Приятен уикенд на всички, ще се включа за повече след днес. ❤️

# 368
Добър ден с едно късно кафе от мен!

Първо честито на Кати - да е здрава, енергична и да сбъдва мечтите си?
Второ - как са краката на Ния и Маги?
Фло, ти си неуморна!
Аз изкарах една тежка седмица на работа с разправии за отпуски и т.н. и от днес съм официално в отпуск до 27-ми. Ще си отида до Шумен, няма да почивам тази седмица в класическия смисъл, но ще видя нашите, ще помогна с каквото мога, децата може да дойдат и де, за да направим прощъпулник на мъника и така.
Днес станах много късно, защото снощи заспах към 3 и нещо. На фестивала съм три дни и снощи докато се приберем стана 100 часа. Важното е, че се прибрах с автобус - това за Пловдив е нещо невероятно и този път поне Общината се съобрази и пусна късни автобуси. Снощи беше невероятен концерт, сбъдната мечта от юношеските ми години, ще видим другите две вечери какво ще е. Изключително много се зарадвах когато видях, че има много млади хора и знаят песните на групата и се забавляват. The Cure са икони на моята младост, но все още го могат. Нищо, че са поостарели /всички сме/, важното е, че имат енергията и си държат нивото. Доволна съм.
Сега ще яхна метлата, ще понапазарувам, после малко почивка и отново поемам към Гребната.
Хубав ден!

# 369
Здравейте,
Благодаря за поздравите! 😘
Маги, замислила съм твоята Малечка, как е? Както и Дафинов лист е писала и аз се включвам да питам крачетата как са на Ниа и на Маги?
Пловдив тези дни е пълен с концерти май. Не е моята музика това, но се радвам, че толкова хора посещават града и че има такива големи събития с известни изпълнители.
Сетиии, ти как си?
Мъничето и Радинка море ги чака след ден два, ще чакам отзиви, момичета, че нали знаете, че застъпвам Август 😂
Дафиново листенце, много хубаво, че са се наредили нещата и ще си в почивка от работа. Ще си изкараш супер тези дни, сигурна съм! Ще чакаме да кажеш какво е хванало малкото човече, ако организирате събитието. ❤️
Ние днес вече ще сме в Пловдив, както ви казах причиних си малко харакири...
Неделя тръгнахме за морето, 3 нощувки, Сряда сутринта се върнахме в Пловдив, бяхме на фризьор и двете, после отпразнувахме рождения ден на детето с нейните приятели. Беше чудесна вечер... Преспахме няколко часа и рано сутринта в Четвъртък пак тръгнахме за морето...за още 2 нощувки.. направихме всеки ден дълги плажове ... Беше чудесно. Мислех, че толкова шофиране ще ме умори, но не, даже установих, че обичам да шофирам. ☺️
Изключвам, че изгорях на куче 😂 вече се беля, цялата съм на мехурчета 🫣 много съм бяла, уж се мазах, ама явно не достатъчно... И то това  го правя всяка година така... Не е като да е нещо ново за мен, хем си се знам, хем го допускам... Та сега ще се обеля, но поне Август за 10 дни на Сарафово ще заприличам, че на море съм била... Хубавото в цялата работа, че детето е хванало боята на баща си и става директно черна... Вече има страхотен тен и разлики. Завиждам й леко 😂
Вече сме в Пловдив, че на работа, градина и наряди трябва да ходим. Сега изчезвам, че ме чакат перални, готвене на нещо - нямам идея какво 🫣 и оправяне на багаж.
Приятен ден!

Общи условия

Активация на акаунт