Не гледах мача. Много ми се спеше снощи. Синът го гледа и спа до преди малко. Довечера са у кака си на финал-парти. Ние с благоверния ще си гледаме мача сами.
Цяла седмица бях на работа, кракът вече почти не боли но сутрин е с 1/3 поне по-дебел от другия, а вечер е серозно отекъл. Зор ми е с обувките (само едни зелени маратонки мога да нося) и съчетаванито им с читави офис дрехи. В петък за три часа трябваше да съм в офис стил и добре, че спешъл обувките са ми с половин номер по-големи - на края на трите часа ми се ревеше и се прибрах по чехли, но работата беше свършена. А малката ми казваше, че се превръщам във Фиона - ама като си гледам крака - вярно на моменти си мисля, че се превръщам.
Малечка е още на лагер. Имаха разходка с корабче до нос Св. Анастасия, до пясъчните фигури в Бургас, правили са им "Игри на волята" снощи, ходат на плаж и на басеин. От сега е казала, че ще ходи и догодина.
Преди малко правих палачинки по никое време и допреди малко чоплих едни билки. Миналата седмица мъжо донесе мащерка, жълт кантарион и лайка и сега ги изчистих от клечките и подредих.
Не ми се ходи утре на работа, но поне вече мероприятия нямаме и ще си оправя административните неща, които са изостанали.
Отпуската ми ще е от 17 август чак и ще е само 15 дни. Но на работа ще съм едва на 23 септември, защото отпуската се прекъсва от командировки, то доста неща трябва да се изработят напред. Няма да имаме време за р. Арда тази година, но да сме живи и здрави - догодина.

Събери впечатления, а после ще ни разказваш.