Съпруги на военнослужещи - 36

• 9 347
  • 380
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Добйр следобяд!!!
Не гледах мача. Много ми се спеше снощи. Синът го гледа и спа до преди малко. Довечера са у кака си на финал-парти. Ние с благоверния ще си гледаме мача сами.
Цяла седмица бях на работа, кракът вече почти не боли но сутрин е с 1/3 поне по-дебел от другия, а вечер е серозно отекъл. Зор ми е с обувките (само едни зелени маратонки мога да нося) и съчетаванито им с читави офис дрехи. В петък за три часа трябваше да съм в офис стил и добре, че спешъл обувките са ми с половин номер по-големи - на края на трите часа ми се ревеше и се прибрах по чехли, но работата беше свършена. А малката ми казваше, че се превръщам във Фиона - ама като си гледам крака - вярно на моменти си мисля, че се превръщам.
Малечка е още на лагер. Имаха разходка с корабче до нос Св. Анастасия, до пясъчните фигури в Бургас, правили са им "Игри на волята" снощи, ходат на плаж и на басеин. От сега е казала, че ще ходи и догодина.
Преди малко правих палачинки по никое време и допреди малко чоплих едни билки. Миналата седмица мъжо донесе мащерка, жълт кантарион и лайка и сега ги изчистих от клечките и подредих.
Не ми се ходи утре на работа, но поне вече мероприятия нямаме и ще си оправя административните неща, които са изостанали.
Отпуската ми ще е от 17 август чак и ще е само 15 дни. Но на работа ще съм едва на 23 септември, защото отпуската се прекъсва от командировки, то доста неща трябва да се изработят напред. Няма да имаме време за р. Арда тази година, но да сме живи и здрави - догодина.

# 376
Здравейте и от мен! Миналата седмица нещо нямах нито време, нито желание за писане. Нещо не ми беше на кеф.
В петък заминахме за Пловдив за фестивала. От това, което е описала Дафинов лист, нищо не ми е направило (лошо) впечатление. Може би вие като сте си местни и ги виждате тези неща, но аз не съм обърнала въобще внимание. Сега за феста - аз такъв стил музика не слушам, групите ми бяха непознати, но имаше на една сцена отстрани много хубави ди джей парчета, а да не говорим каква вкусна печена царевица ядох там. Аз не съм била досега на такова мероприятие, но може би ако имаше повече светлинни ефекти, щеше да е още по-запомнящо се. Естествено, комарите ме изядоха, пъпките ми са големи колкото монета. Мажа се с фенистил. Направи ми впечатление, че неизменна част от всяка дамска чанта е спреят против комари. Не и от моята обаче и сега си нося последствията 🤭
Към софиянки- имате ли да препоръчате място, сладкарница или друго, от което да поръчам дребни сладки и евентуални солени неща за почерпка? Искам за моя Рад за в работата да поръчам. Обикновено вземам торта и кафе, сега ми се иска да сменя. Представям си някакви сладки хапки, плато с плодове, нещо такова. Поръчвала съм от 100 грама сладки и торта, и хапки, поръчвала съм от разни други сладкарници торти, но сега не мога да измисля какво и откъде.
И друго нещо - даваме апартамент под наем в София. Досега имахме познати наематели и сега малко ми е притеснено с нови. Отказахме на едни поради разни съображения. И реших тук да споделя.
И аз се глася да гледам мача довечера, ако не заспя, разбира се. И аз като Маги май ще успея да изляза отпуска от 17-ти, но за нейните 15 дни мога само да мечтая. На мен и 5 ще ми стигнат. Все пак вече почивах за малко юни и бях на море.
Мис Ю и аз много обичам да спя, но ми е сладко следобед да си легна. Днес окъснях с лягането, че като легна и спя по 3 часа, и затова се излегнах в двора на шезлонга. Сега се чудя къде да ходим да се разходим. Дали пеша до нивите със слънчогледи или с колата до някой магазин ли и аз не знам.
Имам после и да готвя, че да има утре за детето храна докато ние сме на работа.
Приятна вечер на всички и успешна нова седмица!

# 377
  • София
Дочаках края на финалния мач. Победиха испанците. Виках за тях! Емоционален мач беше.
Сега един поздрав за всички вас.

И лека нощ!

# 378
Привет!

Поздрави от о. Сицилия - Етна ...
Успешна и лека работна/почивна седмица!

# 379
  • София
Добро утро, прекрасни!
След вчерашния дъжд днес е свежо и приятно. От сутринта съм се разработила. Май  съм решила да спечеля тиквения медал.
СГГ, поздрави на Етна от мен! Гледах я преди 15 години - същата си е. Grinning Събери впечатления, а после ще ни разказваш.
СЕТИ_БЕТИ, помислих си за 100 грама сладки, но ти я знаеш.Предполагам, че си се справила.
Продължавам да работя. На вас приятен ден!

# 380
Добро утро!

Препоръчвам Етна, с качване на 3000 м. 🙂

Общи условия

Активация на акаунт