🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти... "САНДОКАН" *тема 20

• 24 798
  • 417
  •   2
Отговори
# 405
  • Галифрей
Ако Джан направи Граф Монте Кристо един ден ще е най-добрата версия. 🥰

# 406
Среднощен привет!

Пак идвам със страхотни новини! Sunglasses

Сандокан вече е номер 1 в Amazon Prime Франция Nature FireNature Boom
Какво изкачване! Rocket

След като завладя Франция...Wear Crown

Сандокан вече е "Coming Soon" в Prime Video САЩ! Nature Fire

Приключението продължава! Rocket

Диана Hug и аз вярвам, че би направил впечатляващ Монте Кристо! Heart Eyes Джан умее много добре да пресъздава герои, които преминават през тежки изпитания и силна вътрешна трансформация (Балабан, Сандокан, а скоро и Каплан), а точно това е основното в образа на Едмон Дантес...Nature Fire

# 407
Добро утро в понеделник!

Грозде Hug,Диана Hug,благодаря за инфото и коментарите.
Кавото и да снима Джан,знаем че ще е изпипано и изпълнено както трябва. Hands V
Гледахте ли снощи финала на Световното по футбол.Аз - Да и сутринта не мога  да се събудя. Grinning

🆕🆕🆕IG публикация от sushichef_william_
✒За мен е удоволствие да ви сервирам вкусно суши 🍣
Благодаря ви за посещението, актьор Джан Яман.

🆕📸Джан с фенки снощи....

🆕🆕🆕Публикация в Instagram от Серджио Фаби
✒27 юли: Първа клапърборда за сериала "Bro" с участието на Джан Яман и Джовани Наста
Първата клапърборда за сериала "Bro" с участието на Джан Яман и Джовани Наста, режисиран от Рикардо Дона и Тобия Кампана за Prime Video, ще бъде използвана на 27 юли.
Снимките ще продължат до началото на октомври в продължение на 10 седмици в Рим.
Продукция: LUX Vide Spa (Фримантъл)

🆕 от Can Yaman News International

Netflix 📺 | Доклад за часовете на гледане и зрителската аудитория в средата на годината

Въпреки че „Sandokan“, с участието на Can Yaman и международен актьорски състав, беше пуснат по Netflix само в 34 страни (САЩ, Канада, Великобритания и всички латиноамерикански страни)...

...през първите си шест месеца той натрупа впечатляващите 67 800 000 часа гледане и 8 700 000 гледания. Това беше въпреки ограниченото издание в 34 страни, докато Netflix Originals обикновено се пускат в 190 страни едновременно.

Постиженията на сериала надминаха това на много успешни Netflix Originals с глобални премиери. Сериалът потвърди статута си на международен хит (въпреки че не е Netflix Original съдържание), задържайки се в топ 5 в САЩ, Великобритания и всички латиноамерикански страни повече от две седмици.

В останалите страни (а в момента те са над 90), сериалът е пуснат на други водещи регионални или национални платформи, като Voyo, Viaplay, Oneplay, Hulu, Amazon Prime и други.

Може само да се гадае какви щяха да бъдат цифрите, ако беше пуснат глобално на Netflix... но сериалът е водеща платформа на други големи платформи, като ефективно генерира повече приходи благодарение на своята система за многократно разпространение. В крайна сметка Netflix не е единствената водеща платформа във всички страни, където сериалът се излъчва.

Приятен ден и щастлива нова седмица!

# 408
Злате Hug благодаря за споделеното!
Не гледах нито един мач от това световно, но бях за Испания! Trophy

Марк Гроси и Джан се фукат с първото място във Франция SunglassesGrinning

Скрит текст:

Джан се е покрил от няколко дни и никой не знае дали е в Италия или в Испания.. В сряда е премиерата на Сандокан в Испания, а следващия понеделник започват снимките на Бро Sign Clapper Очакваме тези дни да обявят и останалия актьорски състав Simple Smile

# 409
Добро утроо!

Грозде Hug,благодаря за всичко споделено!
Да видим от къде ще се появи Джан! Grinning

още от Беневенто, 11/07/2026г.

Приятен и спокоен ден на всички!

# 410
Късен привет! Simple Smile

Утре (вече днес) идва ред и на Испания да се наслади на това красиво и висококачествено шоу Nature FireHeart Eyes
Не знам колко пъти съм го гледала вече, но сигурно са поне 10...Grinning
Имам този канал и ще го гледам заедно с испанците. Само не знам дали ще ме преброят като зрител Grinning

(Днес това промо го въртяха почти на всеки час, а аз всеки път го гледах със същия ентусиазъм, сякаш го пускаха за първи път Grinning)
-> https://x.com/CanYamanNewsInt/status/2079657904349597919 Nature Boom

В Испания днес говорим само за мита, който възроди „Сандокан“ след 50 години.

-> https://www.instagram.com/p/DbEVMIhsf3s/

--------------------------------------------------

Скрит текст:

------------------------------------------

Интервю с Джан от BCT 2026:

Какъв ти тигър... с жените съм голям смотаняк

„Научих се да свиквам с всичко това. Но обичта на публиката ми ме почита и я приемам като отговорност.“ Докато пия чаша вода, Джан Яман сякаш чете мислите ми, предвиждайки първия ми въпрос. Горещ юлски следобед е и сме в малка стая в хотел „Антум“ в Беневенто. Тълпа от почитатели на турския актьор се е събрала зад плексигласовите врати. Въпреки тълпата отвън, е настъпила почти мистична тишина: феновете се опитват да уловят думите на Яман, слушайки дълбокия тон на гласа му.

Турско кафе или италианско еспресо?
„Искаш да ме вкараш в беля (смее се). Joy Израснах със сладкия вкус на турското кафе, което се вари със смляно кафе без филтриране и след това се смесва със захар, за да стане кремообразно. Но прекарвайки много време в Италия, се научих да оценявам силния вкус на еспресото.“

Скрит текст:
Току-що се завърнахте от Маями, където представихте „Il Turco“, който беше най-гледаният сериал в Съединените щати при дебюта си.
„Беше изненада. Сериалът, който се излъчваше в Италия по Canale 5, беше придобит от Telemundo, водещият американски испаноезичен канал.“

Как мина?
„Никога не бях бил в Маями: когато пътувам, винаги обичам да съчетавам приятното с полезното. Бях впечатлен от града; един ден може би ще живея там. Може би с Telemundo бихме могли да направим филм или оригинален сериал на испански.“

Холивуд в полезрението ви?
„Кой знае. Вече съм играл на четири езика: турски, италиански, английски и испански. Сега получих предложение да снимам филм в Бразилия. Ако мине добре, ще науча и португалски.“

Не искаш да си поставяш ограничения, нали?
„Точно така. Един ден бих могъл да живея в Бразилия, след това да се преместя в Русия, да прекарам известно време между Италия и Испания... А след това и в Америка, защо не? Но не съм обсебен от идеята да успея в Холивуд. През последните години стрийминг платформите промениха коренно работата ни.Днес сериали като „Сандокан“ се гледат от публика по целия свят благодарение на Netflix или Prime Video. Всеки ден получавам стотици съобщения от латиноамерикански зрители, които са се запалили по италианската ни литература. За да работиш в чужбина, вече не е нужно да се фокусираш върху американския пазар.“

Като стана дума за „Сандокан“, колко време ще трябва да чакаме за втория сезон?
„Това е въпрос, който трябва да бъде зададен на Rai и LuxVide, продуцентската компания. Трябваше да го снимаме през последните месеци. Сега се надяваме да можем да го направим през лятото на 2027 г.“

Междувременно, следващия сезон ще ви видим по Canale 5 в „Il labirintodelle farfalle“. Как беше първият ви сериал на испански?
„Беше доста голямо предизвикателство. След като завърших „Сандокан“, реших да отида в Испания. Исках да се изпробвам в проект, различен от тези, които бях правил в миналото. Това е криминална драма. Моят герой се казва Каплан и в първите чернови на сценария той беше описан като нещо като Джеймс Бонд. След това го смекчихме. Той е човек с почтеност, винаги на фронтовата линия, за да защитава най-уязвимите.“

И след екшъна идва комедията. Той ще участва в комедиен сериал „Bro“.
„Отдавна исках да опитам комедия. С всички екшън сериали, в които участвах, през последните няколко години претърпях и няколко контузии... Няма да е лесно, защото ще изисква и малко импровизация. Ще започнем снимките след няколко седмици и скоро ще го видите по Prime Video.“

Каква роля играеш в „Bro“?
„Рикардо Ридолфи, успешен адвокат, но доста неловък с противоположния пол. Въпреки себе си, той приема съвета на Никола, доведения си брат, който ще му помогне със съпругата му. Щастлив съм, че отново ще играя с Джовани Наста, с когото споделих снимачната площадка на „Viola come il mare“. Тук обаче моят герой е италианец, не като Франческо Демир, който беше наполовина турчин.“

На какъв език сънува Джан Яман?
„Признавам си, че никога не помня какво сънувам. Но когато съм сам и говоря на глас, често го правя на италиански.“

А какъв език ти идва естествено, когато се ядосаш?
„Майстор съм в това: мога да споря на всеки език! Липсват ми ругатните на турски (смее се).“

Когато светлината на прожекторите угасне, чувстваш ли се по-скоро като тигър като Сандокан или по-неловко?
„Приятелите ми знаят, че всъщност имам много тромава страна и затова ме дразнят. Но когато камерите се включат, сменям тона си.“

Когато кажа думата „дом“, какво ти идва на ум?
„Днес имам два: един в Рим и един в Мадрид. Работейки по този начин, прекарвам месеци в хотелска стая и научих, че „дом“ са хората, с които се чувстваш добре.“

Къде бихте искали да отидете на почивка, ако имате време?
„Току-що гледах репортаж на TG2 за Малта. Изглежда наистина красиво място, ако някога имам почивка, може би ще отида там.“

А какъв език ти идва естествено, когато се ядосаш?
„Майстор съм в това: мога да споря на всеки език! Липсват ми ругатните на турски (смее се)“

JoyJoy

# 411
Здравейте,момичета!

Грозде Gift Heart,благодаря за всички преводи и коментари!
Вече е снимал на 4 езика.Ако снима филм в Бразилия,ще научи и португалски.Браво на Джан! Hands Plus1
А днес е премиерата на ''Сандокан'' в Испания! Nature Dizzy

✅  IG Story Ноа Роллон - репост #ДжанЯман
В Испания...
Имаме СВЕТОВНАТА КУПА 🏆
Имаме ХАМОН 🥩
И имаме #JanYaman 💪
Не може да бъде по-добре, просто се опитайте да ГО СРАВНИТЕ! 😜
(Не може да бъде по-добре, просто се опитайте да повторите такъв успех!)

https://vk.ru/club173526015?w=wall-173526015_927804

Хубав и спокоен ден!

# 412
✅  IG Story Ноа Роллон - репост #ДжанЯман
В Испания...
Имаме СВЕТОВНАТА КУПА 🏆
Имаме ХАМОН 🥩
И имаме #JanYaman 💪
Не може да бъде по-добре, просто се опитайте да ГО СРАВНИТЕ! 😜
(Не може да бъде по-добре, просто се опитайте да повторите такъв успех!)

Хаха, сторито е много симпатично! Grinning Според Ноа Джан вече официално влиза в списъка с националните богатства на Испания Joy Наред със Световната купа и хамона SunglassesGrinning

В момента гледам Сандокан заедно с испанците Nature FireCupid така че този път ще съм кратка...

# 413
Здравейте,момичета!

Грозде HugFlowers Rose

Приятен и спокоен ден на всички!

# 414
Привет!
Започвам направо с чудесните новини! Heart Eyes

Nature Boom "НАЙ-ДОБРА ПРЕМИЕРА НА ЧУЖДЕСТРАНЕН ФИЛМ от 2024 г." Nature Boom

Нямах никакви съмнения...Sunglasses
Рейтингите на Сандокан в Испания са отлични - абсолютен ЛИДЕР в своя часови интервал! Hands ClapHands Clap
(А това, че приключи в 01:30 през нощта испанско време, е друг въпрос...Grinning)

------------------------------------------------------

------------------------------------

Включване от Джан Sunglasses

Злати Gift Heart

# 415
Добро утроо!

Грозде Hug,благодаря за чудесните новини. Flowers Cherry Blossom

🆕IG публикация от Роберто и Балдо

Прохладен летен ден да имате!

# 416
Късен привет! Simple Smile

Публикация в ИГ:

Готов е за път...Nature FireSunglasses

На път към поредното престижно отличие - наградата "Златна колона" TrophyNature Sparkles

Стори от Джан:
Скрит текст:

--------------------------------------------------

ИГ Серджо Фаби:

Двадесет и третото издание на филмовия фестивал Magna Graecia
започва утре в Соверато - от 25 юли до 1 август.

Турската звезда Джан Яман, емблематичен актьор от неотдавнашния
блокбъстър „Сандокан“, който ще получи „Златната колона“, ще се качи
на сцената и ще проведе разговор, модериран от филмовия журналист
Антонио Капелупо, където ще обсъди преживяванията си пред публиката.

ПРОЧЕТЕТЕ В ПРЕССЪОБЩЕНИЕТО

Кариерата на Джан Яман започва през 2014 г. с турския сериал Gönül İşleri,
но успехът идва през 2017 г. с ролята на богатия бизнесмен Ферит Аслан
в телевизионния сериал Горчиво сладко, редом с Йозге Гюрел.
Двамата участват и в сериала от 2020 г. Г-н Грешен, в който Яман играе
Йозгюр Атасой. Между 2018 и 2019 г. той играе ролята на фотографа Джан Дивит
в сериала Day Dreamer. През 2019 г. той е обявен за „Човек на годината 2019“
от списание GQ. След това участва с Клаудия Джерини в рекламната кампания
за 2021 г. на компанията за паста De Cecco, базирана в Абруцо, режисирана от
Ферзан Йозпетек. През март същата година Яман прави епизодична роля в шестия
сезон на сериала Che Dio ci aiuti. Между 2022 и 2024 г. участва в два сезона
на италианския телевизионен сериал Viola come il mare като главен инспектор
Франческо Демир. През 2025 г. участва в El Turco и в сериала за събития на Rai
Sandokan, продукция на Lux Vide, компания от Фримантъл, в сътрудничество
с Rai Fiction, режисирана от Ян Мария Микелини и Никола Абатанджело.
На 24 февруари 2026 г. той беше съводещ на първата вечер на Музикалния фестивал
в Сан Ремо заедно с Карло Конти и Лаура Паузини, където се срещна
с Кабир Беди, актьорът, който играе Сандокан през 1976 г. Предстоящите му проекти
включват испанския телевизионен сериал El laberinto de las mariposas, режисиран
от Алберто Руис Рохо и Иняки Пеняфиел, и BRO, режисиран от Рикардо Дона.

https://www.instagram.com/p/DbK54iJDZfb/

--------------------------------------------

Утре Джан ще бъде гост в предаването "Felicità" Nature Boom
събота, 25 юли, от 12:00 ч. по Rai 2

Агенция ANSA май днес работят извънредно... все излизат прессъобщения за нашия Grinning

(ANSA) -  24 ЮЛИ - Карло Вердоне, Джан Яман и Анна Фалчи, заедно
с Луиза Раниери, Лука Дзингарети и Лело Еспозито, са сред главните герои
на третия епизод на „Felicità“, излъчен утре, събота, 25 юли, от 12:00 ч. по Rai 2.

Скрит текст:
    Заснет между Неаполитанския и Салернския залив, сред най-популярните дестинации това лято за международния джетсет, наред с Иския, където току-що завърши фестивалът Global Film & Musica (на сцената Фалчи, носителят на „Оскар“ Куба Гудинг-младши и Джим Шеридан), епизодът разказва за таланта, успеха, кариерите на звездите и италианското съвършенство, без да забравя, както подчертава водещият и автор Паскал Видедомини, „ценностите, които трябва да се насърчават сред младите хора в едно все по-индивидуалистично общество“.

Ще има и участия на Джани Моранди и Джиджи Д'Алесио от Арена ди Верона, разговор от Кортона с Микеле Копола, ръководител „Култура“ в Intesa Sanpaolo, и участие на Майлин Агире, Пина Лодовико и Джовани Аканфора от Givova, заедно с главния готвач Паскуале Паламаро. За сегмента „Да живееш добре, да живееш по-добре, да живееш дълго“ професор Пиетро Лоренцети се среща с Глория Конти, художничката от Арецо, която стана известна благодарение на сегмента, посветен на нея от Фиорело в предаването „La Pennicanza“.

https://www.ansa.it/amp/sito/notizie/cultura/tv/2026/07/24/felic … 04a9056c8d6d.html

И поредната корица...

Telenovela:

Злати HugFlowers Rose аз от неделя ще зачезна за около три седмици, но ще гледам да се включвам, когато имам възможност Simple Smile

Последна редакция: сб, 25 юли 2026, 00:40 от grozdence*

# 417
Добро утро,момичета!

Грозде Hug,много фестивали в Италия.А Джан получава наградите си от всеки! Hands Plus1
Явно половинката е пристигнала и зачезваш.Smile

🆕🇮🇹📸24 юли 2026 г., Рим
Снимка: 📸 @ausiliario_del_traffico
Нашият прекрасен @canyaman е днес в Рим с моя приятел Джузепе – винаги е удоволствие да се запозная с „Малайзийския тигър“ 🇲🇾

Приятна и безгрижна събота!

Общи условия

Активация на акаунт