Audi e-tron 55

• 253
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте!
Преди 3 дни си купихме Audi e-tron 55, 2020 г. Идеята е да е семеен автомобил.  
От автокъщата казаха, че се зарежда в контакт, но всъщност не се получава - вкарвам в гаража, включвам зарядното, зареждането стартира и до 30 мин. спира, дава грешка.
Не искам да зареждам само на станции. Някакви съвети?☺️

# 1
Трифазен ток

# 2
А какъв кабел да купя за зареждане на електростанциите в Гърция, за които трябва да си носиш собствен?

# 3
  • UK
Защо да купуваш кабел, вашият какъв е? В Европа има два вида чарджъри CCS (бързи) и Type 2.  В гугъл мапс, като избереш определена бензиностанция или EV станция  показва какви опции имаш.

# 4
Имаме кабел, който се включва в контакт.
Купихме зарядна станция, която е монтирана в гаража.
Но явно ми трябва и кабел, който да включвам в автомобила и в зарядни станции без собствен кабел.🙃

# 5
  • UK
Аз не разбрах , колата не сте я ли я купили с кабел? Би трябвало да е Type 2, не само този за домашната мрежа. Нашата има и двата, не е Ауди де, но не мисля че има значение.

Последна редакция: чт, 11 юни 2026, 21:05 от GreenP

# 6
Нещо много грешно разбирате как работи цялота работа - първо, няма как да не може да зареждате вкъщи (дори и бавно) без да ви тябва трифазен ток, нещо просто не ви е направено както трябва. Съветвам ви да попитате във фейсбук групата "Електрически автомобили", но дайте възможно най-много детайли и снимки ако тябва - на колата, станцията, таблото ви в гаража и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт