Анална фисура

• 595 181
  • 967
  •   1
Отговори
# 735
Аз лично добра дума за Он клиник не съм чувала, нито някой в този форум да се е похвалил, че се е излекувал там. Впечатлението е, че се вземат пари и ефект няма. Ако някой ти каже, че да имаш фисура или болезнени хемороиди и няма да те боли при изследването - лъже. Всички сме минали през болката на изследванията и за това си влачим мъките с години, щото ни и страх от операцията, а и най-вече след нея.

# 736
А какво сте чували за д-р Матев от Стара Загора и неговият хирургически кабинет?

# 737
Привет на всички, от известно време и аз се сдобих с тази "екстра", няма какво да обяснявам положението. Пробвах разни природни рецепти, но за сега няма никакъв ефект. Само да спомена, че май са хемороиди и понеже не намерих прясна тема по въпроса, затова пиша тук.  Моля да ме извините.
Та от известно време се чудя дали да посетя лекар, колкото и да ме е срам. Онзи ден мернах една частна клиника в една пряка на Мадрид - он клиник, ама не се престраших да вляза. Някой може ли да каже, ако е бил там, как стоят нещата - плащане,  професионализъм, манипулации, болки. Доста ме е страх и все още проучвам въпроса, но яко някой може да помогне поне в избора на лечебно заведение....
Задължително трябва да отидеш на преглед и то на няколко  места!!! А за он клиник , бях там на преглед по точно във филиала им във варна които на скоро отвори врати . Хирурга не остана очарован че исках само да ме прегледат, но все пак  ме прегледаха с камера и на бързо ми каза какво ми има. Забравих да кажа че ми направиха и едно смешно досие,но това не много от значение. Та накрая ми взеха 10 лева за прегледа имаха някаква промоция иначе е 30 и  ми дадоха  мехлем за 40лева  иначе взимат 210лева на хемороид #Crazy   Парите маината им обаче незнам не ми стискаше  да се подложа на тази процедура не ми вдъхнаха много доверие.Обаче при мен нещата не се подобряват и ще трябва да мисля някакъв вариант. Сигурно ще пробвам тези пръстени които уж решавали проблема но не знам дали ще бъде там и дали зимния период е подходящ за такива манипулации.

# 738
Интересно,задавате въпроси на които е отговорено в предните страници.Като имате проблем ,четете бе хора.
Болката от операцията е първите два пъти в тоалета.Какво правите като ви заболи зъб,чакате да ви боли цяла година ли.
Аз като оперирана за пореден път ви споделям,че не е нужно да търпите ужасните болки.Отивате,оперирате се и ЗАБРАВЯТЕ за всичко.След оперативната болка в никакъв случай не е по голяма от тази която сте принудени да търтите от страха си.
Извинете,малко рязък е поста ми,но не разбирам защо се срамувате от преглед и операция,единственото си го обяснявам с това,че очевидно не ви боли достатъчно.
Толкова ме болеше,че изобщо не си мислех как ще ме преглеждат,ужасните болки след тоалет ме караха да полудявам,сълзи не ми потичаха от очите.

# 739
Благодаря ви много за отговорите.

елними, прощавай, но наистина от скоро имам този проблем и съм много притеснена,  все още проучвам въпроса и търся подходящи специалисти.
Радвам се, че си добре и операцията ти е успешна.

# 740
някой знае ли каква е  хигиената , така че хемороидите да не се дразнят. Какъв сапун трябва да се ползва....или пък само със шампоан?? Колко пъти трябва да се измива мястото?Дали е добре след ходене по голяма нужда мястото да се мие със сапун или само с вода. 

# 741
  • Варна
С много нежен интимен гел трябва да се мие. Сапунът много изсушава и не е добре за тази област. Иначе знам, че след всяко ходене трябва.

# 742
Мили момичета, аз твърдо реших да се оперирам. Утре съм при д-р Матев.Стискайте палци.

# 743
  • Варна
Успех! С теб сме!
 Praynig

# 744
Успех и от мен Simple Smile
Аз се обадих на две три места и като че ли тези от он клиник ми вдъхнаха най-голямо доверие, та имам записан час  за преглед.  Те твърдят, че не боли особено, но аз съм ужасно наплашена. Ще пиша пак, дано всичко мине о.к. стискайте палци.

# 745
Не ви препоръчвам да ползвате слабителни на базата на СЕНА или МАЙЧИН ЛИСТ ! Съсипват моториката на червата и водят до хроничен запек след години, от който няма как да се отървете. Опитайте да поддържате редовното изхождане по голяма нужда с храната. Иначе  може да ползвате хранителни добавки , които съдържат фибри.

# 746
Мили момичета, аз твърдо реших да се оперирам. Утре съм при д-р Матев.Стискайте палци.
Uspeh i ot men Jorkon! Dano vsi4ko mine dobre i da se ottarve6 zavinagi! Stiskam palci Hug

# 747
Жива съм. Благодаря Ви момичета зо подкрепата. Като се почувствам по-добре, ще пиша подробности. Изсекохами не една, а две гадни фисури. Между другото д-р Матев е много внимателен.

# 748
Д-р Матев работи в Стара Загора. Адреса на кабинета му е: ул. Цар Иван Асен 117. Има и телефон за записване 0 700 140 10 или 0888 39 50 60.
Може да получите повече информация в сайта му. Влизате в Гугъл, пишете - д-р Матев Стара Загора и ще ви излезе. Има и ценоразпис, така че освен информация какво се извършва в кабинета като процедури, получавате и информация и за цените им. Информация ще ви дадат и на посочените телефони.

# 749
Не ние непитаме каде е той и какъв му е телефона. Стига с тези реклами . Питаме дали доктора става и дали има повече доволни отколкото недоволни....

Общи условия

Активация на акаунт