Пазаруване от about you - тема 48

• 63 854
  • 658
  •   4
Отговори
# 645
  • Пловдив
Може.
Как така не може!!!!????

# 646
Поръчвах днес с наложен. Нещо да няма наказание профила?

# 647
Или е наказан,или не е наблюдателен профила,защото като финализираш и по дефолт излиза плащане с карта разпънато,номер на карта и разни детайли и ти взема погледа и трябва да смениш на наложен.
И аз изтръпвах няколко пъти в началото.

# 648
  • Пловдив
Има ги и двете възможни опции, просто трябва да маркираш НП.

# 649
  • Sofia
Код 20arti все още работи при мен, просто не на всички артикули хваща и не на всички е изгоден.

# 650
Как да разбера кой плик за коя дреха се отнася след като са изписани само номера, които не са като тези от документа за доставка?
Имам два панталона, еднакъв размер, различна цена. Единият го оставям, другият го връщам, но в кой плик да го сложа не успявам да се ориентирам. Не пише име на артикул, а само номер.

# 651
Като се внимава предварително и всяка опаковка се поставя до документите за връщане. Ама този кораб е отплавал.

# 652
Или без плик, или и двата празни отстрани им пъхай.

# 653
Ако са различен цвят по цвета написан на немски на плика?

# 654
Това тук е врътката с еднакъв артикул с различни цени, В този филм сме участвали всички.
С който и плик да пробвате, 99 % ще върнат по- ниската сума.
Върнах им онази получена рокля без етикет, отразили са връщането, явно контрол никакъв за такива случаи , обаче когато става  въпрос за суми, никога не грешат.

# 655
# 656
# 657
Ейййй изтървах я!

# 658
Здравейте, някой имал ли е подобен проблем- изпратени ми бяха 2 грешни артикула, единият беше артикулът, който поръчах, но по-голям размер. Вторият артикул беше съвсем друга марка и по-малък размер. Върнах ги, но сумата ми е възстановена само за артикула, който е същият, за сгрешаният артикул/като марка и модел/, който е и на по-висока цена сувата не възстановена. Писах им имейл, дали ще възстановят сумата?

Общи условия

Активация на акаунт