Пазаруване от about you - тема 48

• 70 582
  • 733
  •   13
Отговори
# 720
Здравейте, за първи път връщам. Има ли къде в профила да се следи статуса на връщането, че не го откривам и колко се бавят с парите?

# 721
  • Бургас
Още се мотат с моето връщане на грешните чехли. Сега пък не знаели къде са, ама иначе ги били получили. Пълен хаос явно е там. Попълних декларация някаква, която ми изпратиха на мейла, да видим.

# 722
Още се мотат с моето връщане на грешните чехли. Сега пък не знаели къде са, ама иначе ги били получили. Пълен хаос явно е там. Попълних декларация някаква, която ми изпратиха на мейла, да видим.
Къде комуникират?

# 723
Мартенските умалени ли са?

# 724
Здравейте, споделените кодове са изтекли днес. Има ли актуален код?
Благодаря предварително!

# 725
  • Бургас
Къде комуникират?
Първо им звънях на номера за обслужване на клиенти, след това ме насочиха да им пратя имейл, което се оказа трудна работа, защото все нещо не беше ок, накрая успях да им пратя попълнената фирма и ми изпратиха да попълнят декларация за загуба на имейла. Чакам да видим какво ще стане.

# 726
Колежки, днес не беше ли денят Х, когато според обявеното Заландо (които м.г. купиха АЮ) трябваше да стартира продажбите в България?

# 727
Колежки, днес не беше ли денят Х, когато според обявеното Заландо (които м.г. купиха АЮ) трябваше да стартира продажбите в България?

И по този повод проблем днес в Еконт с пратки на АУ и системата им забива при опит за плащане.

# 728
Аз имах проблем сутринта с пратки от абаут ю, над 40мин им отне да ми ги предадат. Не знам на какво се дължи. В Плодив от офис си ги взимах. След мен имаше и друга жена със същия проблем.

# 729
Пак да питам, момичета. Мартенските умалени ли са?

# 730
Пак да питам, момичета. Мартенските умалени ли са?

Винаги се чудя как да отговарям на такъв въпрос.
Освен субективно кой номер за моя крак имам.
Та за зимни ми става 39 номер.
(Аз съм номер 38, 39 и 40.)

# 731
Достатъчно ми помогнахте.Благодара.

# 732
Аз съм 40.5 и мертенсите са ми 41(както и повечето ми затворени обувки освен ако не са умалени).
Преди около 10-на дни както си ровех в приложението ме "изхвърли" и се наложи да си въвеждам всичко отново.Звънях им и ми казаха,че колегите правели ъпдейт и други хора се били обаждали със същият проблем като моят.Работели по отстраняването да проблема и се надявали до края на деня да бъде отстранен.Ами в резултат сега съм като новорегистрирана и нямам видимост към стари поръчки и наличие на натрупани монети.Поне нямах проблем с връщания от преди бъга.

# 733

Беше една от датите.
Отново отлагат.
Но то не е имало и официално съобщение за старт.
Не е ясно кога.И дали.
Според Джемини сега тече синхронизация на системи,връзки с куриери,реално има старт,но не го виждаме.Такъв солиден магазин не обича издънки и тества.
За нас ще е видно до месец.

Последна редакция: сб, 01 авг 2026, 14:40 от Zagoraboy

Общи условия

Активация на акаунт