Ясновидци - тема 50

• 32 038
  • 443
  •   3
Отговори
# 420
Някой да е прежалил 20 евро за Башар?

За сефте го чувам. 😁
У фейса има агресивни реклами.

По такива агресивни реклами се подведох и поръчах хороскоп на Анастасия Кулик миналата година. Едно нищо.

# 421
  • обл. Шумен
По такива агресивни реклами се подведох и поръчах хороскоп на Анастасия Кулик миналата година. Едно нищо.
И аз доста сериозно се бях засилила натам. 🤔 Благодаря за отзива! 😊

# 422
И аз доста сериозно се бях засилила натам. 🤔 Благодаря за отзива! 😊
Тръгнах уж да правя заявка. Ами той иска само рождена дата. Работа за ИИ.

# 423
  • обл. Шумен
...Тръгнах уж да правя заявка. Ами той иска само рождена дата. Работа за ИИ.
Т.е. се усъмнитхе, защото не иска час и място на раждане ли? И все пак направихте ли си хороскоп? Нещо вярно излезе ли?

# 424
...Тръгнах уж да правя заявка. Ами той иска само рождена дата. Работа за ИИ.
Т.е. се усъмнитхе, защото не иска час и място на раждане ли? И все пак направихте ли си хороскоп? Нещо вярно излезе ли?
Тъпо е, защото всички родени на тази дата в тази година не може да са с еднаква съдба. Ей ся ще питам ИИ.
Значи, мисля, че доста сполучливо мога да заместят Башар. Можете и вие чрез ИИ. При това ще ви останат 20 евро за глезотии.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2026, 20:17 от Dragmirа

# 425
Този Башар как изобщо може да ви хване окото? За мен е ИИ 100%.
Само се чудя от къде толкова последователи, като има само 6 публикации?

# 426
Здравейте, интересуваме някой дали е ходил при Лили от Нови Пазар, на какво гледа има ли определена такса и останал ли е доволен.

# 427
Аз също съм много доволна от дамата ,защото и аз пречувствах ,че така ще стане по моя въпрос Flowers Hibiscus

# 428
  • обл. Шумен
А картите дали показват чуждо влияние ? 🙄

Последна редакция: ср, 09 сеп 2026, 14:59 от Емилия Петрова 684235

# 429
Някой да е правил четене при тази дама? Има ли познаваемост?

За тази дама не знам, но с две ръце препоръчвам Нони Иванова консултации и гледане по телефона, нейна клиентка съм от шест години, винаги когато съм била на кръстопът в трудни моменти съм се допитвала до нея, казва и хубавите и лошите неща, точно така както са, до тука е познала всичко, ако решите оставям телефона и 0882416638 Нони ❤️

# 430

За тази дама не знам, но с две ръце препоръчвам Нони Иванова консултации и гледане по телефона, нейна клиентка съм от шест години, винаги когато съм била на кръстопът в трудни моменти съм се допитвала до нея, казва и хубавите и лошите неща, точно така както са, до тука е познала всичко, ако решите оставям телефона и 0882416638 Нони ❤️
Здравейте! На какво гледа и колко.и е таксата?

# 431

Здравейте! На какво гледа и колко.и е таксата?

Прави консултации по телефона, когато се свържеш с нея по телефона и почнете да разговаряте тя просто вижда в миналото бъдещето проблемите, 30 евро са 10 минути, има и по-дълги консултации, като за тях прави отстъпки, на мен ми се е налагало някой път за 5 мин да я питам нещо, някой път за 10 някой път за 15 зависи според проблема, няма да забравя един съвет който ми даде преди година и който аз не спазих и затова сега патя и си нося последствията това няма никога да го забравя, ако решите се свържете с нея, надявам се да съм била полезна

# 432
За негативните неща не знам, но на мен от шест години си правя консултации при нея всичко ми познава, да може да има едно две неща които да се разминават но това където не го спазих преди една година няма да си го простя съвета който ми даде

# 433
  • обл. Шумен
.... 30 евро са 10 минути, има и по-дълги консултации, като за тях прави отстъпки...
30 евро за 10 минути????? 😲😲😲
И каква е процедурата - какви данни й трябват? Кога и как се плаща?

# 434
Нещо се развижиха рекламодателите. Потребителката с първи отзив за ходжата съм я докладвала.
Колкото до Нони- изобщо не се вързвайте на тая въдица. По едно време беше пак така похвалена от някаква новодошла, даже се вързах и аз. Глупости на килограм и пари на вятъра. Нищо,  ама нищо не познава, общи приказки и опити да налучка. Нещо като онази с картите. Ама вие си знаете де.

Общи условия

Активация на акаунт