Ясновидци - тема 50

• 32 133
  • 447
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте,някой да е ходил при Нури от Провадия?

# 436
Емилия Петрова : В началото може и да те попита, да иска някакви данни не си спомням аз от доста години се допитвам до нея, Сега когато се обадя просто си задавам въпросите, някой път и тя сама почва да говори какво вижда чрез мене, попадала съм в много трудни моменти, не ми е харесвало отговора който ми дава, но се е сбъдвал, и явно е било за мое добро, което после го осъзнаваш разбира се

# 437
Доста прочетох преди да се изкажа и забелязвам две неща.
Първо, много хора споделят, че не са им познали. Изобщо не съм изненадана, защото и на мен никога не са ми познавали. Преди доста време ми беше обяснена причината и тогава взех решението да не питам повече нищо за бъдещето. Трябва да се вземе под внимание, че то постоянно се променя, а това, че ви е било предсказано, автоматично определя хода на събитията в различна посока, преди всичко когато започнем да очакваме да се случи казаното и чакаме и чакаме. И не е толкова до парите, колкото до разочарованията и празните надежди, които накрая ни водят до болка. Лично съм консултирала ясновидец, в момента в който ме видя, без дори да отворя уста ме закова за минало и настояще, всичко на 100%, но когато стана на въпрос за бъдещето, пълна нула, стана точно обратното.
Второто е, че забелязах как някои хора споделят за успешни консултации и после чета, че рекламират еди кой си. При такива обстоятелства, много хора предпочитат да си замълчат, защото никой не иска да си навлече проблеми, доклади и неприятности. Лично, мога да ви препоръчам поне 3 човека, но чувството ми за съхранение ме спира, участвам в други теми с удоволствие и не искам да се обяснявам, че нямам сестра.
Започнах да следя темата, защото ми трябва медиум, но така и не открих. Свързах се с две дами, но не ми вдъхнаха доверие. Ако някой от вас познава такъв човек, бих била много благодарна да ми даде контакт на лични, ако има притеснение да сподели тук.

# 438
.... 30 евро са 10 минути, има и по-дълги консултации, като за тях прави отстъпки...
30 евро за 10 минути????? 😲😲😲
И каква е процедурата - какви данни й трябват? Кога и как се плаща?
Аз предлагам пари да даваме само ако се сбъдне нещо аман от реклами вече

# 439
Здравейте! Можете ли да ми препоръчате човек, който може да помогне да се намери открадната вещ?

# 440
Здравейте, предстои ми да съм известно време в Бургас. Някой може ли да ми каже за гледачка там, както и някой за леене на куршум че съм все под стрес и не съм спокойна. Благодаря предварително 🍀

# 441
Здравейте изтрила са ми поста имаше една жена която прояви желание да разменим гледания моля да ми пише на лично

# 442
Баба Мими..

Здравейте, предстои ми да съм известно време в Бургас. Някой може ли да ми каже за гледачка там, както и някой за леене на куршум че съм все под стрес и не съм спокойна. Благодаря предварително 🍀

# 443
Баба Мими..

Може ли телефон на жената

# 444
  • обл. Шумен
Здравейте, днес получих предсказанията си от Башар.
В една табличка са дадени конкретни дати за неща на които трябва да се обърне внимание - важни събития , решения.
Зададох 2 конкретни въпроса - отговорите са няколко листа, като се посочват събития, възможни дати или периоди и хора с инициали. Това са бъдещи събития, така че няма как да дам оценка, колкото и да ми се иска. 🤔
Има един абзац за здравословно състояние, за което не съм питала. Няма посочени конкретни заболявания а няколко съвета.
Това мога да кажа.

# 445
Здравейте, днес получих предсказанията си от Башар.
В една табличка са дадени конкретни дати за неща на които трябва да се обърне внимание - важни събития , решения.
Зададох 2 конкретни въпроса - отговорите са няколко листа, като се посочват събития, възможни дати или периоди и хора с инициали. Това са бъдещи събития, така че няма как да дам оценка, колкото и да ми се иска. 🤔
Има един абзац за здравословно състояние, за което не съм питала. Няма посочени конкретни заболявания а няколко съвета.
Това мога да кажа.
Стабилно ли звучи? Не е като да е  по ИИ?

# 446
Здравейте търся кординати на жената с обикновенните карти! Въпроса ми е дали има доволни от нея?

# 447
Здравейте търся кординати на жената с обикновенните карти! Въпроса ми е дали има доволни от нея?
Не, няма доволни. Не даваме.координатите и.

Общи условия

Активация на акаунт