Ясновидци - тема 50

• 36 806
  • 485
  •   2
Отговори
# 450
Здравейте изтрила са ми поста имаше една жена която прояви желание да разменим гледания моля да ми пише на лично
Аз се опитах да ви пиша но кутията ви е пълна

# 451
Здравейте, някой ходил ли е скоро при Севгин от Церовище или при Милка от Караисен?

# 452
Имате ли мнения за Татяна Голошубова от Казанлък? Благодаря за отговора.

# 453
Някой може ли да даде мнение за Алеко който лее куршум при Адем.

# 454
Здравейте мнение за Мария от Сухата река,гледа на икона.

# 455
Здравейте. Може ли  да ми препоръчате наистина адекватен човек със способности ако не на 100%, поне на 60%.
Последния път бях ходила преди 3 месеца при Таня от Люлин , нещо нищо не позна.

# 456
  • обл. Шумен
Оф, то може и да се намери такъв човек, ама как да се разбере кое от казаното е грешно и кое ще стане. 🙄
Някой да е правил гледане при Башар от фейсбук освен мен? Написал ми е доста неща с дати и инициали, за сега само едно пътуване се сбъдна. А във Фб има доста положителни коментарии. Та още някой да има мнение за него?

Последна редакция: ср, 23 сеп 2026, 11:30 от Емилия Петрова 684235

# 457
  • Русе
Много се извинявам, обаче в една друга тема не можах да публикувам. Някой наистина стойностен от Русе? Дадоха ми телефон на някакъв Радослав, 5 пъти му писах, звънях, отговори ми, обаче така и не ми даде ден и час. Та някой, който наистина работи в Русе, дава вярна информация. Преди ходех при Радиана, обаче сега е заключено.

# 458
Здравейте! Аз само да кажа, пратих по куриер на една.дама.в.Кнежа да ми лее куршум на мен и детето. Е как ми олекна. Дори и от разстояние. Не съм.вярвала, ме мога да се успокоя, и аз и детето. Взима толкова, колкото и изпратиш. Иначе не гледа. Само.казва откъде са ти нервите. Нищо повече

# 459
Много се извинявам, обаче в една друга тема не можах да публикувам. Някой наистина стойностен от Русе? Дадоха ми телефон на някакъв Радослав, 5 пъти му писах, звънях, отговори ми, обаче така и не ми даде ден и час. Та някой, който наистина работи в Русе, дава вярна информация. Преди ходех при Радиана, обаче сега е заключено.

Чувала съм добри отзиви за Виктория.

# 460
Здравейте, някой има ли мнение за Сабри Ходжа от Айтос. Казаха ми че много помагал.

# 461
Получих си нещата от Башар. Не мога да кажа, че съм във възторг. На тази дата човек с инициали Х или Y, ще направи незнамкаквоси.

# 462
Здравейте.
Някой консултирал ли се е с жена на име Люба от Смолян? Живее в някаква махала около кв. Райково. Обаждаш ѝ се казваш името си, рождена дата и почваш да задаваш въпроси.

Аз се чух с нея и вече имам някакви впечатления, но са по-скоро смесени и ми се иска да чуя отзиви и на някой друг, който се е консултирал с нея.

# 463
Здравейте.
Някой консултирал ли се е с жена на име Люба от Смолян? Живее в някаква махала около кв. Райково. Обаждаш ѝ се казваш името си, рождена дата и почваш да задаваш въпроси.

Аз се чух с нея и вече имам някакви впечатления, но са по-скоро смесени и ми се иска да чуя отзиви и на някой друг, който се е консултирал с нея.
А каква е таксата й? Може ли номер?

# 464
Здравейте, някой има ли мнение за Сабри Ходжа от Айтос. Казаха ми че много помагал.
Ходила съм при него преди години, но файда не видях. Той беше много възрастен тогава, не ми се вярва да работи още.

Общи условия

Активация на акаунт