💄Новите ни козметични похождения - 104

• 51 856
  • 484
  •   3
Отговори
# 465
# 466
# 467
Отдавна не бях купувала парфюм толкова бързо, само след 1 пръс на блотер. 💛

# 468
  • София

- отдавна не бях купувала тази маска, а я видях в Нотино на доста по- ниска цена отколкото съм свикнала, та взех 3 Joy

Последна редакция: чт, 17 сеп 2026, 16:47 от ~Étoile~

# 469
  • Sofia
Днес имах работа през мола и се възползвах да пробвам от някои от ароматите на Lush. Сдобих се с тези и доста ми харесаха:

Последна редакция: чт, 17 сеп 2026, 17:32 от Rouina91

# 470
  • Някъде там
От ozone - трите заедно излизат 64 евро, мисля, че е топ цена.

# 471
  • Велико Търново
Новата Макс Мара.Отиде при детето.Никакво удоволствие не изпитах като го сложих, но то в мен е проблема.
Скрит текст:

# 472
  • в Кошера
Новата Макс Мара.Отиде при детето.Никакво удоволствие не изпитах като го сложих, но то в мен е проблема.
Скрит текст:

Хич не е само в теб, Сиска.
Изобщо не ми харесва. Даже ми носи вайб на евтина арабела.
От старата прелест ми остана само една свещ и едно преполовено мини, които не пипам. Bowtie
---------------

# 473
# 474
Искрица, моля те сподели има ли ефект от тези продукти? Благодаря предварително!

За да не е спам:

# 475
# 476
# 477
  • Стара Загора
Много отдавна не съм се разписвала в темата. Споделям някои от последните поръчки:

От makeup.bg с отстъпката за рожден ден

Няколко подаръци - от игра в Инстаграм и за рождения ден

И от почивката в Гърция малко придобивки - този коректор на Tommy G си купих преди 2 год. и сега поднових. Много ми хареса! Взех си и техния богат серум за очи с авокадо.

Herbal Essences шампоани от гръцкия Лидл и тяхна верига хранителни магазини Масутис. Много съм доволна колко мека, пухкава и чиста правят косата. Цената беше малко под 3€, тук ги има в Нотино.

Део крема на Балеа в горещините не работи при мен и аромата на малина оставя неприятно за мен ухание, затова взех този рол он и много ми хареса. Ухае на чисто и пак бих повторила. Има го навсякъде в Гърция и са по 2,50€.

Слънцезащитния анти-ейджинг крем с грозде на Korres ми беше препоръчан преди 2-3 год. в аптека в Кавала и отново си го взех. Много добър продукт!

Сухо олио за суха кожа - беше 3€ в Лили и затова реших да му дам шанс. Както и пяна за душ с невероятен аромат. Имаха цял стелаж, едва се сдържах да взема само една.

Echo крем за ръце с маслина

Отново подновен този шампоан с оризова вода на Garnier.

Последна редакция: нд, 20 сеп 2026, 08:52 от iv4enceto_91

# 478
# 479
Еха Heart Eyes
На Лапком как са кремовете?

Общи условия

Активация на акаунт