🌹Афра Сарачоглу🐑Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍Тема 17🧿

• 29 506
  • 735
  •   1
Отговори
# 30
Аз я чаках да качи снимка с Пешо, ама на, не качи. 😂

Искам да повярвам, но предвид факта колко пъти е лъгала Лейля малко трудно бих повярвала

# 31
  • София
Нищо няма да пиша, докато не се разбере със сигурност ☺️

# 32
В Х е всенародна радост, че Афра си тръгва от АБИ. 😃

# 33
За да и повярвам, искам някакво солидно доказателство иначе как да стане, да качи някаква снимка и да пише такива неща при положение че миналата седмица писа как имала снимка на Афра и Пешо, и явно видя че никой не и е повярвал и смени тактиката с Афра и Мерт.
Иначе сигурно под поста на Лейля никой не и вярва за Афра и Мерт предполагам

# 34
Сема към Лейля 😄

# 35
Аз днес съм доволна Simple Smile
Афрам си вървят винаги двама винаги, независимо от новините Grinning
Гледах онлайн Юноша финала,да си кажа. Нищо не разбрах какво говорят. Очаквах поне финала да е малко по-динамичен,но нещо пак ми беше леко мудно. Насладих се на Мерт и играта му. Харесаха ми сцените с Юсуф и Дила. Финалът беше щастлив. Радвам се, че Юсуф и Дила останаха заедно и са се оженили. Юсуф пак си работи таксиджия. И всички са щастливи в бедния квартал.
На финала всички бяха на масата, включително и Мерт Simple Smile Имам травма от Рибарчето как Мерт го нямаше на масата баш на финала. Та хубаво свърши Юношата, доброто възтържествува.
Хайде да видим и последните епизоди на Афра в АБИ, какво са измислили за Чаала за финал

# 36

Това го видях от един профил в инстаграм

# 37
  • София
Просто напоследък много често се говори, че виждат Мерт около апартамента на Афра, а днес има и снимка на колата му там.
Снимката наистина е откъм заведенията до Афра, не е като да идва от Саръйер. Аз това виждам и мога да кажа със сигурност.

# 38
Просто напоследък много често се говори, че виждат Мерт около апартамента на Афра, а днес има и снимка на колата му там.
Снимката наистина е откъм заведенията до Афра, не е като да идва от Саръйер. Аз това виждам и мога да кажа със сигурност.

Ами дано е вярно, ще се радвам този път Лейля да не си измисля, може в следващите дни да ги видим заедно 😃

# 39
  • София
Не вярвам, ще видим. Лейля са я нападнали, много добре й пишат, сменя си версиите през 5 секунди.

# 40
Не вярвам, ще видим. Лейля са я нападнали, много добре й пишат, сменя си версиите през 5 секунди.

За този случай ли или за това с Пойраз? Ако става въпрос за него, съм съгласна с тях, всеки път си измисля като вижда че никой не и вярва и сменя тактиката с Афра и Мерт, сега ако не и повярват за това ще измисли друго нещо, този път ще е свързано с Мерт

# 41
  • София
Някой упорито пише на всички в НГЛ, просто само Лейля го сподели.
Ето и Ирем

Още една девойка видях, на нея й бяха разправяли, че са ги видяли там, но в началото на май. Сега пак са й писали.

# 42
Ох бе мнооооого  ми хареса  финала на Деликанлъ  Heart
Всеки си получи заслуженото и най-важното е ,че Юсуф завърши добре.С малък бизнес с таксита ,заобиколен от семейството си и с любимата си Дила до него.Хареса ми и финала на Хазан ,която е превърнала дома  в който щеше да живее с Юсуф в убежище за малтретирани жени и децата им Hands Clap
А това за Афра и Мерт ако са заедно няма начин да не бъдат изловени някъде така че всичко ще се разбере все по-някое време. Simple Smile
ЮсДил  Heart   Heart   Heart
Надявам се Мерт и Мина да се срещнат в някой нов проект пак някога  Hands Pray

# 43
Някой упорито пише на всички в НГЛ, просто само Лейля го сподели.
Ето и Ирем

Още една девойка видях, на нея й бяха разправяли, че са ги видяли там, но в началото на май. Сега пак са й писали.

Много съвпадения започнаха да станат

# 44
Афрам форевър и това е Sunglasses Heart
Лека вечер от мен

Общи условия

Активация на акаунт