Отговори
# 210
Mina Demirtaş, която присъства на концерта на Şebnem Ferah, направи изявление за "Delikanlı"...

Да, госпожо Мина, добре дошли.

— Здравейте.

— Концертът на Шебнем Ферах след толкова дълга пауза. Какво бихте ми казали за това?

— Слушам я от много дълго време и тя е певица, която чувствам много близка до себе си. Затова съм толкова развълнувана, че съм дошла на нейния концерт. Имам чувството, че съм чакала точно този ден през цялото това време.

— Имате ли любима песен?

— Мога ли да посоча три?
— Разбира се.
— „Birileri Var“ („Има някой“), „Yağmurlar“ („Дъждове“) и „İyi Kötü“ („Добро и лошо“).

— Сериалът „Delikanlı“ също приключи. Какво преживяване беше това за вас? Какъв беше този проект? Бихте ли разказали малко повече?

— Всичко премина много приятно. Всички бяха много мили. Срещнах прекрасни хора и съм много щастлива, че работих с тях. Като цяло това беше много добро преживяване за мен.

— По време на снимките, а и преди началото на проекта, се обсъждаше темата за разликата във възрастта. Какво мислите по този въпрос? Смятате ли, че тя е изиграла някаква роля в отношенията ви с господин Мерт?

— Не знам. Мисля, че не би било правилно да коментирам тази тема, затова предпочитам да не давам мнение по въпроса.

https://x.com/birsenaltuntas1/status/2062241132109578525?s=20

# 211
И Мелис се е изказала страхотно за екипа относно разликата във възраста на Мина и Рамо по същия начин ще го преведа и него.

Не знам какво трябва стане да се покаже на ХД по голямо ,че тези двете са окей и феновете за какво се изядоха ако е ясно. ;д

# 212
# 213
Продължавам с ББО от феновете на Мирай ,че ако мина още нещо в звукова гама трябва да си търся нов дом а слушалките ми се зареждат. ;д

Феновете са толкова отчаяни ,че скоро ще направят табела с "Издирва се!" за Мерт. ;д

Общи условия

Активация на акаунт