— Здравейте.
— Концертът на Шебнем Ферах след толкова дълга пауза. Какво бихте ми казали за това?
— Слушам я от много дълго време и тя е певица, която чувствам много близка до себе си. Затова съм толкова развълнувана, че съм дошла на нейния концерт. Имам чувството, че съм чакала точно този ден през цялото това време.
— Имате ли любима песен?
— Мога ли да посоча три?
— Разбира се.
— „Birileri Var“ („Има някой“), „Yağmurlar“ („Дъждове“) и „İyi Kötü“ („Добро и лошо“).
— Сериалът „Delikanlı“ също приключи. Какво преживяване беше това за вас? Какъв беше този проект? Бихте ли разказали малко повече?
— Всичко премина много приятно. Всички бяха много мили. Срещнах прекрасни хора и съм много щастлива, че работих с тях. Като цяло това беше много добро преживяване за мен.
— По време на снимките, а и преди началото на проекта, се обсъждаше темата за разликата във възрастта. Какво мислите по този въпрос? Смятате ли, че тя е изиграла някаква роля в отношенията ви с господин Мерт?
— Не знам. Мисля, че не би било правилно да коментирам тази тема, затова предпочитам да не давам мнение по въпроса.
https://x.com/birsenaltuntas1/status/2062241132109578525?s=20