ХАЛИТ ЕРГЕНЧ и БЕРГЮЗАР КОРЕЛ във филмите и в живота, някога и сега; 53

• 7 904
  • 135
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте!

Нека 21 юли бъде ден, изпълнен със светлина, лекота и хубави изненади.💛
Пожелавам на всички  настроение, щастливи мигове и усмивки,
които да направят деня незабравим!

# 121
# 122
Здравейте!  Heart Wine Glass Nature Sparkler

Нека тази дъждовна сряда донесе прохлада на природата, спокойствие на сърцето и надежда в мислите ни. Защото след всеки летен дъжд светът става по-свеж, по-цветен и някак по-красив.
Пожелавам ви тиха, благословена и усмихната вечер! 🌿☔💚

Имаме и десерт за вечерта - ашуре от Берг Yum

И една прекрасна снимка  от гримьорката на Бергюзар.

# 123
Добро утро

Хюля в малкото крайморско градче  Карабурун, за което Бергюзар често говори с носталгия.
Те прекарваха летата си там, когато е била малка.

# 124
Добро утро!

Берги е взела термосите на Халит . Grinning

Хубав ден на всички!

# 125
Здравейте!

Опитайте се да забравите за проблемите днес, изхвърлете черните мисли и просто се наслаждавайте на лятото! 🫶
Пожелавам ви един прекрасен слънчев и радостен петък!

# 126
Добро утро

Кафе, с аромат на лешник Heart Eyes 

Джейда Blush

Мерве Blush

Аслъхан  Blush

# 127

Съботата си отива с последните златни отблясъци по вълните.
Нека неделята донесе същото спокойствие, същата светлина и още поводи за усмивки. ✨

Прекрасна юлска вечер, момичета! Heart

# 128
Хубава неделя на всички! Heart Eyes

# 129
Момичета,

Пожелавам ви понеделник, който да стопли не само деня, а и душата.
Нека последната седмица на юли ви донесе повече спокойствие, повече обич и повече поводи да се усмихвате. 🌻☀️💛

Известният актьор Халит Ергенч наскоро беше забелязан в търговския център  Vadistanbul със сина си Хан 🩵 и дъщеря си Лейла 💗.
След като посети мола посред бял ден, Халит Ергенч се наслади на времето си с децата си в развлекателния център Magic World; той обаче помоли журналиста (и оператора) да не снимат децата,
предпочитайки да позира сам.

Скрит текст:
Недавно знаменитого актера Халита Эргенча заметили в Vadistanbul вместе с сыном Ханом 🩵 и дочерью Лейлой 💗.
Посетив торговый центр в середине дня, Халит Эргенч весело проводил время с детьми в развлекательном центре Magic World; однако он попросил журналиста (и оператора) не снимать детей, предпочтя позировать в одиночку.
Актер ответил на вопрос журналиста:
«У вас есть новый проект?»
«Сейчас я читаю много сценариев.
Но пока ничего не выбрал». 🧐

В видео, которым его супруга Бергюзар Корель поделилась в социальных сетях несколько дней назад, Халиту Эргенчу напомнили о привычке «приносить свой термос и готовить кофе самому»; он дал остроумный ответ: «Да, у меня давно есть такая привычка.
Мой кофе вкусный».
Актер, привлекший внимание своей открытостью, продолжил проводить время с детьми в развлекательном центре.
Он уже много лет привык пользоваться термосами — как во время работы, так и в поездках 🤩👏❗
Бергюзар Корель делает то же самое, добавил Халит; мы просто наполняем их 💕 вместе 😀👍

# 130
Добро утро

Халит е присъствал на концерта на Бергюзар снощи. Blush
Той публикува тази история в Instagram профила си и написа: „Единствената и неповторима на сърцето ми“.

Heart Heart Heart

https://vk.ru/berguzar_korel?z=video-29037595_456249597%2Ffbb062 … _-29037595_310474

Зад кулисите  Blush

Синеочко с блясък в очите говори за Берг! Heart Eyes
Има кратко интервю с Халит, но предпочитам превода на Варна  Hearts пред автоматичния Blush

# 131
Добро утро!

"Единствената в моето сърце" - непоправимият романтик Халит. HeartHeartHeart

В акаунта на Берг има много клипчета от концерта снощи.
Аз ще сложа само едно. Вижте колко е хубаво, под открито небе, в лятна вечер, публиката със светлини в ръцете.

https://www.instagram.com/p/DbUoZHft7W1/

Кратка среща на Халит с репортерите преди началото на концерта.

https://www.instagram.com/p/DbUglFVN7gJ/

Халит:  Много съм развълнуван. За Бергюзар това е специална вечер. За всички нас е специална вечер. С времето става все по-добра, по-много хубав начин се развива на това поприще. С огромно щастие изживяваме заедно всичко това. Много обича да пее и го прави много хубаво. Днес концертът е под открито небе и за нея е много вълнуващо. И това ще мине и след това ще видим как ще продължим.

Реп: Казахте, че постоянно се развива и върви напред. Възможно ли е да направи концерт на Харбие. (това е много голямо място за концерти на открито в Истанбул, побира 4000 души).

Халит: Защо не? Разбира се, че е възможно. Сигурен съм, че Бергю  (не казва Бергюзар, а "Бергю" Grinning) ще го направи много хубаво. Репертоарът е много добър, гласът й е много хубав. Мисля, че е възможно.

Реп: Коя е любимата ви песен?

Халит: Всички, всички.

Реп: Преди няколко дни г-жа Бергюзар сподели едно видео, написа: "Навсякъде ходим с течности".

Халит: Да, така е. Сега нямам нищо в ръцете си, но в колата ми е пълно с термоси. Навсякъде си нося или вода, или кафе. По време на репетициите на "Смъртта на търговския пътник" имах два термоса - един двулитров със студена вода, и един литър и половина с кафе. Изпивах ги в рамките на деня. Обичам студени напитки. Когато са с мен се чувствам добре, това е всичко.

Реп: Г-жа Бергюзар сякаш, шегувайки се, разкритикува този ваш навик.

Халит: Тя го направи под много мила форма.

Реп: Тече подготовката за новия сезон...

Халит: Имам някои срещи, но в момента не мога да ви кажа нищо конкретно. Надявам се да мога да се появя пред вас с хубав проект.

Реп: Имате ли планове за почивка през лятото?

Халит: Ние направихме вече една. Бергюзар има още един концерт. След това може би ще има още един. Опитваме се да организираме почивката си около нейната програма. Ако е възможно след това ще отидем някъде.

Реп: Да ви попитам и за пиесата.

Халит: Много я обичам. Колегите ми са великолепни. В края на септември ще започнем отново. Всеки месец ще е имаме минимум 4 представления. Очакваме всички.

Реп: Ще има ли нови имена в екипа?

Халит: Не.

Реп: Продължавате в същия състав.

Халит: Да.

Реп: Благодаря ви. Халит: Благодаря, че дойдохте.

Последна редакция: вт, 28 юли 2026, 09:24 от varna_2

# 132
Цитат
Халит: Имам някои срещи, но в момента не мога да ви кажа нищо конкретно. Надявам се да мога да се появя пред вас с хубав проект.

Имаме новина, Халит води преговори за нов проект! Дано Hands Pray

Варна Благодаря за превода на интервюто!!! Heart

https://vk.ru/berguzar_korel?z=video-29037595_456249604%2F026191 … _-29037595_310477

https://vk.ru/berguzar_korel?z=video-29037595_456249606%2Fpl_pos … _-29037595_310477

https://vk.ru/berguzar_korel?z=video-29037595_456249607%2Fpl_pos … _-29037595_310477

https://vk.ru/berguzar_korel?z=video-29037595_456249608%2Fpl_pos … _-29037595_310477

https://vk.ru/berguzar_korel?z=video-29037595_456249609%2Fpl_pos … _-29037595_310477

Скрит текст:
Копирано от група във ФБ.
Не гарантирам достоверност.  Grinning

Съобщава се, че Каан Урганджиоглу ще се завърне през новия сезон с нов проект.
Демет Йоздемир и Халит Ергенч в момента се разглеждат за главните роли срещу него.
Подробностите за проекта се пазят в тайна.

# 133
Варна Flowers Bouquet , Лили Flowers Bouquet , Лени Flowers Bouquet благодаря !

Браво на Берги!
Това, което прави е много смело!
Заслужени аплодисменти!

Дано и Халит да намери време и желание, да направи концерт.
А може и двамата заедно. Hands Pray

# 134
Цитат
Дано и Халит да намери време и желание, да направи концерт.
А може и двамата заедно.

Халит ще има концерт на 14 септември в Казахстан.
Легендарни песни от любими турски сериали.

Берг е написала към снимката: “ Благодарна съм на живота и на всичко, което ми е поднесъл. Сърцето ми е изпълнено с благодарност. Какво по-хубаво може да бъде, отколкото е сега?”

…….

Много се радвам, че Берг се чувства щастлива и особено, че е толкова силно обичана точно от мъж като Халит. Такава безусловна любов, всеотдайност и подкрепа наистина дават криле.

Общи условия

Активация на акаунт