„ВЯРА, НАДЕЖДА, ЛЮБОВ“ по bTV - тема 4

• 15 637
  • 254
  •   1
Отговори
# 180
Да заснемат Карамански младши (на Антоанет Пепе мъжа) в някой сериал, да играе баща си Grinning
А самата тя ще участва в Трейтърс, мисля, че е била и в Черешката Wink

# 181
  • София
Карамански младши изобщо не прилича на баща си.

# 182
А прилича, но има и много от майка си.

# 183
поздравления за младите актьори, истинско удоволствие, гледах филмът заради тях, след ретро-епизода съвсем стана ясно колко ще е зле сценария

# 184
  • 2860 км северно от Екватора
А кой инвестира пари в тая щуротия?
Не гледаш внимателно. Вафли ЧАЙКА, баници Белла и т.н.

Дерменджиев-младши каза снощи за Диана "Диана, не можеш да имаш деца, аз ти го причиних това" - когато обикаляше коридорите на болницата. Нарочно ли го е направил? Нали трябваше да я спаси тогава, когато оперира в клуба?
Мисля, че нарочно беше. От яд, че няма да е негова.

# 185
  • Разпиляна във въображението
Мисля си, че по-скоро съжалява, че не се е справил по-добре и да не се налага да я осакатява.

# 186
Мисля си, че по-скоро съжалява, че не се е справил по-добре и да не се налага да я осакатява.

Или изпитваше някаква вина, че така е трябвало да я спаси. Той и друго говореше, че трябва да направят тест на бебето, явно все пак се сеща, че може да е негово това на Рада.

# 187
  • Разпиляна във въображението
Теста не беше ли спомен от разговора с баща му? Тогава спомена тест, за да се разбере най-накрая дали му е син.

# 188
Тест не е предлагал. Пита Рада дали не я е забременил той, тя отрече, излъга, че е махнала спиралата, за да има дете от Богдан и с това си остана.

# 189
Тест не е предлагал. Пита Рада дали не я е забременил той, тя отрече, излъга, че е махнала спиралата, за да има дете от Богдан и с това си остана.

На нея не, но докато бълнуваше из коридорите спомена за тест. Явно в пияната му глава все пак се върти нещо за бащинство, поне така предполагам.

# 190
В един от епизодите баща и син Дерменджиеви се караха и бащата каза нещо от сорта че не приличал на него и син предложи да си направят тест за да им олекне и на двамата
Дано има втори сезон, много ми е мъчно за Катето

# 191
"Заxарни заводи" май също са спонсори. Тия Лукчета ги дадоxа сто пъти...
Тя се сетила точно двама акушери да ги върти и да ги лъже... История, съшита с бели конци. То и в "Дързост и красота" няма такива нелепици...

# 192
Внимавайте какво си пожелавате, че кой знае какъв втори сезон ни чака! Маргото разбира за изневярата на Георги. Признава му за Богдан и го напуска. Връща се в София, защото и Катя я моли да се върне да е до нея и в болницата я искат. Богдан почва да се грижи и за бременната Марго и се чуди дали не е бащата на нейното дете. Рада ревнува и усеща, че ще го загуби. Децата на Рада и Марго се раждат по едно и също време - момченца. Детето на Рада умира малко след раждането в нейно присъствие в неонатологията. Тя го разменя с това на Марго - правят и ДНК тест и Богдан се уверява, че е бащата. Разбира се, мама Светла не се е самоубила, че кой ще прави ДНК тестовете.
Детето на Филип и Катя се разболява, налага се да изследват кръвна група. Катя разбира, че детето не е нейно. Майка и признава всичко - и за детето и за баща и Петър. Катя се самоубива.
Междувременно Васо е станал голям бос. Купува къща и яхта на Диана, строи хотел. Решава да забремени друго момиче от клуба, защото Диана иска второ дете. Филип се жени повторно. Атанас умира от цироза. Лидия разбира, че професора чака дете от младата колежка и решава да я отрови.
Спирам дотук, но е ясна идеята. Може да стане много по-зле с тази сценаристка Joy

# 193
  • Пловдив
Спирай, че и изтрий 😁 Като нищо ще препише Фучето Wink

# 194
Оу, мен мА кефи този проектосценарий.
Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт