Термин септември 2026 - 3

• 19 819
  • 682
  •   6
Отговори
# 675
Ако още не сте купили бутилки, препоръчвам тези на МАМ . Августовските мами пишат, че само тях приемали бебоците им. Аз съм 37+ вече и много тежка. Пия всеки ден лекарство против повръщане, иначе не мога да пия вода даже. Изписаха ми ги след лежане в болница заради обезводняване. Другата седмица ми е последния видеозон. Всичко ми е готово, само бебето чакаме. Как сте със съня? Аз се събуждам между 3-4 сутринта и не мога да заспя повече. Цял ден съм като парцал после.

И при мен сънят е най-големият проблем...спи ми се, уморена съм,но просто не се получава.
Заспивам около 12, а можеби и след това и в най добрите дни се събуждам към 5ч и започва едно въртене,по някое време пак преспивам, пак се събуждам... сутрин не мога да стана, чувствам се като пребита... повечето нощи даже преспивам час, час и половина и купона започва... Ад е, наистина това най ми тежи, повече от всяко друго неразположение.
Аз съм 35+1, на теб успех и дано скоро гушкаш едно пуфкаво бебе❤️

# 676
Аз май се завъртях в някакъв кръг. Не спя добре, будя се по 20 пъти, болят ме таза и краката нощем и ставам да пишкам поне 3 пъти. Следобяд лягам за час-час и половина. Не толкова от умора, колкото от скука, хич не съм свикнала да не работя, а с корема нищо домашно не мога да свърша и предимно вися на телефона или гледам филми...

# 677
Аз получавам от време на време болки ниско долу, но повече ги отдавам на позицията на бебето. С но шпа и магнезиев Диаспорал оправям ситуацията.
Иначе с Бракстън хикс се боря почти ежедневно, като повървя и веднага се появяват.

Сънят и при мен е кофти, започнах да лягам към 1 и 4 часа съм се наспала, седя по някой друг час будна, доспивам си сутрин. Изобщо не се чувствам окей вече, тежи ми и коленете ме болят като клекна.

Съни, защо не отидеш на преглед и тонове?

# 678
И аз със спането съм нещо страшно . Лягам към 11,11:30 и се започва едно сърбене по цялото тяло 🤣🤣🤣🤣 ставам поне 3 пъти до тоалетна , а толкова вече ме боли всичко , че нито на ляво нито на дясно мога да спя нормално . На всеки 30,40 мин се въртя . Та добре , че лягам с малкият след обяд за 1 час да дремна 🤣🤣🤣

Моят последен преглед е на 17 и на 24 ми е плановото секцио .

Колкото до шишетата аз и преди бях казала със синът ми  бях пробвала доста марки и само МАМ е перфектен за нас , като все още 1,6 м  си го ползваме . Сега за госпожицата отново съм заложила на МАМ

# 679
Момичета, и аз да си споделя моите драми - днес на преглед в 36+ се установи двойно увита около врата пъпна връв. Лекарят не изглеждаше притеснен, спомена го като интересен факт, но аз не мога да спра да го мисля. Казаха ми, че принципно няма проблем за естествено раждане, просто се следят тоновете и се реагира ако нещо не е наред. Надявам се до раждането поне веднъж да се развие, но ми казаха, че няма какво да направя в крайна сметка Confused

# 680
Момичета, и аз да си споделя моите драми - днес на преглед в 36+ се установи двойно увита около врата пъпна връв. Лекарят не изглеждаше притеснен, спомена го като интересен факт, но аз не мога да спра да го мисля. Казаха ми, че принципно няма проблем за естествено раждане, просто се следят тоновете и се реагира ако нещо не е наред. Надявам се до раждането поне веднъж да се развие, но ми казаха, че няма какво да направя в крайна сметка Confused

До колкото знам не е необичайно и даже АГ-тата избягват изобщо да коментират пъпната връв, защото родилките се шашкат много. С първата бременност АГ отказа да ми каже Grinning “Това няма никакво значение”.

# 681
Ако още не сте купили бутилки, препоръчвам тези на МАМ . Августовските мами пишат, че само тях приемали бебоците им. Аз съм 37+ вече и много тежка. Пия всеки ден лекарство против повръщане, иначе не мога да пия вода даже. Изписаха ми ги след лежане в болница заради обезводняване. Другата седмица ми е последния видеозон. Всичко ми е готово, само бебето чакаме. Как сте със съня? Аз се събуждам между 3-4 сутринта и не мога да заспя повече. Цял ден съм като парцал после.

На финалната права си вече, малко остана. Simple Smile И при мен е голям проблем сънят - будя се постоянно от болки и трябва да сменям позицията. От време на време и аз се събуждам по никое време и будувам по 2-3 часа. Поне през деня мога да си отспивам малко. Ноо вече нямам никаква енергия, а съм едва в 33та седмица още.

# 682
И аз нямам енергия 😩 добре, че подготвихме всичко преди да ми натежи толкова и да започнат проблемите със съня.

Общи условия

Активация на акаунт