Зима мина, пролетта дойде, лятото ЮЛСКО бебе ще ни донесе!

• 13 410
  • 269
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Лелее, то си е цяла диета кърмаческото хранене...  Crazy

Томасе, като писа и се сетих, че преди време и аз сънувах, че вадят бебето (със секцио) и беше много мъничко, та ми го върнаха обратно в корема да си дорасте...  hahaha

Иначе и аз съм си Фил (Филипа).

# 121
Аз пък раждане още не съм сънувала... обаче сънувах че имам вече бебе - момиченце, Катя. И я бях сложила да спи при нас на леглото и сутринта я бяхме смачкали и беше умряла  Cry
Спомням си че се събудих и се разревах, много се бях уплашила. Мисля че след този сън няма да посмея да слагам бебето при нас в леглото.  Naughty

# 122
  • sf
аз пък досега четох стари броеве на "9 месеца" и в главата ми настана тотален хаос от информация- къде нужна, къде ненужна  #Crazy

за срещата - на този вход ми е удобно, ще съм с рейса и хлапето. аз съм Вики. а за часа нямам проблеми. само си мисля, че ако е наобяд , после ще настане една жегаааа, ама ...  newsm78

а тия нощници за кърмене , за родилното ли ви трябват? щото аз мисля в болницата да изкарам все някак с техните нощници/ поне в ТК дават/ или да си взема една-две съвсем обикновени. а вкъщи ще си ходя с потниче и само отмествам презрамките за кърменето. иначе ми е много депресиращо да се влача по цял ден с тия нощници. помня как с каката първия месец само по пижама се мотах, като някоя повлекана, сега като се сетя и ми иде да се гръмна  doh

# 123
  • София
nikka, сега ги слушат всяка седмица, за да (както ни обясни доки) "да се разбере дали бебо се чувства добре". 20 мин се слушат и се прави нещо подобно на кардиограма.
те на всеки преглед принципно ги слушат, просто сега е по-често.
Това е запис на тоновете. На мен на 8ми ми сложиха едно нещо като мембрана и за около 20 секунди чухме сърцето. А има и друго нещо- относително е дали всеки лекар ги слуша всеки път, както и самата честота. Аз съм на прглед на 1 юни, което от 7 май не е всяка седмица Peace
За срещата като че ли съм по за 11 часа, а иначе май само този вход ми е ясен та чудесно  Peace
Това за нитратите което пише Рокси майка ми го прави всеки път с краставиците, спанака, марулите, лука и другите такива листни.
Елпет=Ели Grinning

# 124
  • София
Лекси - Лили
За срещата ми е по-удобно в 11 ч. Както каза Гоца, на главния вход има 3 кафенета, малко по-навътре в парка има и нещо като капанче /освен всякакви напитки и биричка, поне миналата година имаше и пържени картифи и рибка/. Не е нищо особено, но е сенчесто и обикновено има места, а и е дабече от улицата /за мамите с по-малки деца/.

# 125
Моля ви, за срещата само ако може да има и навес там, където смятате да сме, защото мен много ме акат пилетата Sad Дори вчера като идвах на лекцията пак едно ме беше нацвъкало по рамото Sad Вече си мисля, че имат радар къде да акат Sad

# 126
Благодаря ви мамчета за отговорите! И аз смятам, че са много тези хапове, ама щом се налага ще ги пия - имам пълно доверие на гинеколожката си! Дано да ми помогнат поне, че чувството е много неприятно!

# 127
  • София
Моля ви, за срещата само ако може да има и навес там, където смятате да сме, защото мен много ме акат пилетата Sad Дори вчера като идвах на лекцията пак едно ме беше нацвъкало по рамото Sad Вече си мисля, че имат радар къде да акат Sad
Joy Joy Joy
Рени уби ме просто, ама то е на хубаво да те цвъкат бре  Mr. Green

# 128
Момичета много внимавайте със зелената салата.Майка от няколко дена е с пестициди и е на инжекции именно от голямата консумация на марули.  Naughty
Ставам все по разсеяна и предпочитам да не чета сега много много за раждането, кърменето и други на тази тематика,ащото просто забравям всичко прочетено Sick Когато някоя от вас е пуснала линк с интересни неща по различните теми си го адвам в favorites и после ще чета  Simple Smile Ако в неделя ще шпакловат вкъщи ще гледам и аз да дойда на срещата-само да примоля мъжа да ме докара,че вече не ми дава да шофирам,а в тази жега не се наемам да се таралянкам с градския.Ще следя какво сте решили за часа и точното място и ще гледам да дойда Party
Аз съм Ками Flutter

# 129
Рени  Joy направо ще се пръсна от смях.Ама мила това е на щастие  Hug

# 130
Абе голямо щастие е... Само да пера Simple Smile А мен ме е много гнус от пилешки аки Sad

# 131
Донси,я дай рецептата против стрии,която доки вчера даде,че аз уж помня,ама ти видях я записа и правилно!  PeaceОтносно кърменето,аз имах нет,ходих и на курсовете на 9-месеца,педито ми доста е информирана,така че мога да кажа спазвах всичко по реда,който Томасе е изписала.Въпреки това малката има проблеми с кожата,надявам се че все пак това,което съм правила и правя да е помогнало положението да е под контрол и да го надрасне.Просто,колкото и да се стараем живеем във време,в което има бум на алергии,а храната колкото и да я подбираме отдавна не е с качествата,които би трябвало да има.Дето вика мъжа ми,децата като пораснат сигурно с хапчета ще се хранят,както е тръгнало.  Confused За срещата и аз съм за 11ч,ще съм с детето,то в парка няма да заспи,щото ще му е интересно.За тоя точно вход не се сещам,но ще разпитам.Янамама-Яна.

# 132
Въпреки това малката има проблеми с кожата,надявам се че все пак това,което съм правила и правя да е помогнало положението да е под контрол и да го надрасне.
Когато на сестра ми малката направи атопичния дерматит, дерматоложката, при която ходеха й препоръча едно мазило като тоалетно мляко - A-derma на Bioderma.А може да беше обратното - bioderma на aderma. Абе то в аптеките го знаят Simple Smile. Много добре се повлияват раните от това лосионче. Мисля, че го даваха и при различни обриви от алергии.

# 133
  • sf
Цитат
Публикувана от: Ianamama 
Вмъкни Цитат
Донси,я дай рецептата против стрии,която доки вчера даде,че аз уж помня,ама ти видях я записа и правилно!

аааа  ти в тетрадката ми ли надничаш?  Joy Joy Joy

ето я рецепта против стрии

ампула витамин А, флакон от пшеничен зародиш , ампула витамин Е, 50-100гр бадемово масло и зехтин / малко/ . тва се смесва, става много мазно и се маже 1-2 пъти на ден.

# 134
  • София
Донси туй чудо действа ли и с какво в комбинация- упражнения или мързел  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт