Зима мина, пролетта дойде, лятото ЮЛСКО бебе ще ни донесе!

• 13 410
  • 269
  •   1
Отговори
# 135
  • sf
ми не знам дали дейтсва  newsm78. доктора  на вчерашната лекция я каза , той я бил измислил. ама на мен като цяло, самия той не ми вдъхна много доверие, но като гледам съставките едва ли ще навреди ако се пробва. 

# 136
Стрии засега нямам,амаза целулит просто не ми се говори  ooooh! Накъде срещнах че една от вас се маже с нещо и дупчиците били намаляли ,ама не помня кой писа и какво е мазилото  newsm78 Ако се сещате казвайте ,че ми се плаче като си видя дупето и крачетата.......Как ще се разголвам лятото не ми е ясно Blush

# 137
Значи като гледам за 11 00 май се очертава мнозинство.Хайде да почна да правя списък...казвайте кой може и ако евентуално има други претенции за час бъдете конкретни, за да мога да преброя гласовете.И някой ден ще си искам титлата Юлка- Организатор Laughing
Преброих:
1. лекси
2. аркси
3.донси
4.рени
5.фил
6. яна
7.рокси
8. гоца
9.беболинчо
10.там там
11. томасе
12. марисасав
13.елпет
Пропуснатите да се обаждат.

Между другото нощница не съм носила от 4ти клас и искрено се надявам да мина без такова чудо на модата, нали в ТК дават техни? Ако е толкова зле положението за в болницата мога да си купя една - две, но у дома не се виждам просто.

Последна редакция: ср, 09 май 2007, 14:43 от r0ksi

# 138
  • На края на вселената!
Преброих:
1. лекси
2. аркси
3.донси
4.рени
5.фил
6. яна
7.рокси
8. гоца
9.беболинчо
10.там там
Пропуснатите да се обаждат.
11. Томасе

# 139
  • София
Между другото нощница не съм носила от 4ти клас и искрено се надявам да мина без такова чудо на модата, нали в ТК дават техни? Ако е толкова зле положението за в болницата мога да си купя една - две, но у дома не се виждам просто.

И на мен са ми ужасно смешни тези нощници, но за болницата ще ги понеса. Вкъщи не виждам смисъл да се носят, ще вземе да ми избягя мъжът... така де  Laughing

Донси, това мехлемче е за предотвратяване на стрии или за мазане на вече появилите се е?  newsm78

Лекси, мисля че се сещам за капанчето - по една алея вляво от главната, ако вървиш от входа на Витошка? Ако е то, е готино, щото е на сянка в гората и има мезенца  Mr. Green

Рени, пробва ли да пускаш тото?  Mr. Green То тва може знак свише да е  Laughing Mr. Green

Щях да забравя - по повод съня на беболинчо - много съм се чудила за това нанкане на бебчето при родителите... не е ли наистина опасно да не го затиснеш нещо? Имам чувството, че ако го взимам при мен да спи, аз няма да мога да спя от притеснение. От друга страна съм чела, че се препоръчва заради контакта с майчиното тяло (както приспиването на ръце, носенето в слинг и т.н.)

# 140
Аз съм Мартина и съм за срещата в 11ч. Grinning
Мислех да пиша доста неща, но току-що любимите ми сестра и майка, които всячески се опитват да ме накарат да раждам в прословутата Токуда, ми вдигнаха отново кръвното...(добре поне че има накъде)...ще се успокоя малко и се връщам

# 141
Стрии засега нямам,амаза целулит просто не ми се говори  ooooh! Накъде срещнах че една от вас се маже с нещо и дупчиците били намаляли ,ама не помня кой писа и какво е мазилото  newsm78 Ако се сещате казвайте ,че ми се плаче като си видя дупето и крачетата.......Как ще се разголвам лятото не ми е ясно Blush
Мила, Аураслим препоръчах аз срещу целулита и дупчиците по кожата заради него Wink почвай бързо за да овладееш положението

за срещичката - има вероятност да ходим с половинката до златни пясъци този уикенд (той със сигурност, аз съм под въпрос). ако си остана тук - ще се присъединя с удоволствие. ако пак не успеем да се видим - приятна разходка и весело изкарване Simple Smile

Аси® = Аси, което е галено от Асена

# 142
  • София
Рокси пиши и мен, по-удобно ми е по принцип 11 ч. а и от гледна точка на жегите към 3 ако не вали можем да се опечем  Laughing
Абе стрии и аз нямам (отсега) ама целулита е страшен. Преди време се спасих с Виши и Елансил, даже първо беше Елансила, но не съм проверила дали е удачен за бременни. Мисля да го ползвам след това, защото има изгледи да пълнея още  ooooh!

# 143
  • sf
 newsm78
Цитат
Донси, това мехлемче е за предотвратяване на стрии или за мазане на вече появилите се е? 
  ми май е за предотвратяване, ама не съм много сигурна, че не слушах много стриктно.  я Яна да каже, щом ме е гледала, че пиша, може да е слушала  Joy hahaha
айде идругите дето бяха, кажете какво помните за тва мазило

# 144
  • София
marisasav, разбирам те, вчера майка ми се опита да провежда с мен спорове за името  Shocked Като че ли е нейна работа.  Crossing Arms Опитах се съвсем спокойно да й обясня ситуацията и ме остави на мира, но подозирам, че ще има втора серия с убеждения.... и ще се наложи да съм лоша  Tired

Асиии, блазе ти... аз море тая година май няма да видя... може би септември, ама много "може би"... Ако зависи от теб да решиш - отивай  Grinning Sunglasses

И за целулита да питам - аз досега не съм имала, освен може би малко на дупето Thinking Но сега забелязвам едни бабунки и бабунища отзад по бедрата, но също и по ръцете - на трицепсите все едно - и отстрани на торса  Rolling Eyes Това целулит ли е или от надебеляването просто мазнинки? Embarassed

Уф, извинявам ви се, че днес съм толкова многопишеща и досадна, но се сещам за неща, които съм пропуснала да споделя/питам в последните дни... Flutter Млъквам..

# 145
  • София
phil, същото е Grinning мисля, че ще е удобно и за децата.

# 146
  • Sofia
ох да ви се оплача - имам гъбички на стъпалото на единя крак. явно от топлото време и затворените обувки са се появили. преди като се появяха мажех с Анти мико бета и Дактакорт, с ужас установих, че анти-микобетата не се препоръчва при бременни.
ако някоя от вас има такъв проблем нека да сподели ако е намерила лек.

# 147
А това Аураслим-къде да го търся в аптеките или в козметични магазини???
Фил май си е целулит  SickАз също съм така-имам бабуни по краката и по горната част на ръцете  smile3515

Момичета видяхте ли какви са цените на черешите 3.00 лв за 100гр #CrazyЛуди хора  smile3516

# 148
Привет на всички коремчета от морето.
Днес във Варна е 30 С и от вчера вече има плажуващи, температурата на морската вода е към 15-16 С но има желаещи да се къпят. Пълно е с водорасли и мирише много приятно на мореее Simple Smile
Аз за сега ще се разхождам да дишам морския въздух с бебка, а за плажа определено няма да пропусна, но август месец че то морето ми е тук на 2 крачки. Днес по-късно сме на втората фетална морфология така че стискайте палци всичко да е наред, утре ще пиша какво е казал доктор Балев. Ще пращам морски снимки на тези които няма да успеят да видят морето това лято Simple Smile
Лек ден на всички

# 149

Рени, пробва ли да пускаш тото?  Mr. Green То тва може знак свише да е  Laughing Mr. Green

Нем... не се занимавам с такива неща Simple Smile
За мехлемчето против стрии лекаря каза само, че е против. Ама кое против - дали да се появят ил и да се лекуват вече появили се не каза Sad Аз може и да се размина със стриите, но целулита гаранция ще го имам - трътката ми е станала релефна като карта Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт