⚓ На пазар във Варна - тема 83 ⚓

• 7 270
  • 221
  •   4
Отговори
# 210
  • Под Слънцето
Аз се уредих. Направо не е за вярване, че човекът си вдигна телефона в неделя по това време и беше така любезен да спаси положението.

# 211
Някой има ли представа каква е цената на чадър и шезлонг на плаж Камчия.
Аз обикновено не ползвам, но скоро чакам гости и тъй като на този плаж ще ходим, затова да съм информирана.

# 212
  • варна
Момичета, виждали ли сте някъде ролон за тяло с блестящи частици ?

# 213
Къде да обиколя за матраци във Варна, освен в Юск, Икеа? До изчислителния център имаше специализиран магазин, има ли го още?

# 214
Къде да обиколя за матраци във Варна, освен в Юск, Икеа? До изчислителния център имаше специализиран магазин, има ли го още?
В ТЦ Явор има магазин Интер матрак. На Чаталджа между новия Булмаг и светофара също има магазин за матраци. До Спортна зала също.

# 215
  • Варна
На Чаталджа между новия Булмаг - много сме доволни от магазина и продавача. Купихме страхотен матрак.

# 216
срещу Кръглата банка на Владислава
https://maps.app.goo.gl/4aQLSZVg4REcitF6A

в Камко на 2рия етаж също има

# 217
И аз с въпроси-ако някой ме насочи,ще съм много благодарна.Трябва да купим на свекитата официални дрехи за предстояща сватба.Доста са възрастни,така че мисля,че моловете отпадат.И двамата са ,меко казано,едри хора.На него му трябва панталон,за нея май рокля е решила.Откъде обаче?Някой скоро сблъсквал ли се е с такива въпросителни-много ще се радвам ако ме упътите до някои магазини.Подразбира се,че не търсим нещо скъпо,все пак хората са на възраст...

# 218
  • Варна
В Мадара със сигурност ще намерите.

# 219
Ходили са за панталон-нищо официално нямало.Само дънки,шорти и бермуди.

# 220
Рокля-в Дафне има разнообразие и достатъчно намалени продукти, всякакви размери.
Колко възрастни са, има съвсем изчистени модели, макар повечето да са цветни. В Дафне на Червения площад има най-много намалени.

# 221
Рокля-в Дафне има разнообразие и достатъчно намалени продукти, всякакви размери.
Колко възрастни са, има съвсем изчистени модели, макар повечето да са цветни. В Дафне на Червения площад има най-много намалени.
Благодаря,ще го посетя да видя дали има нещо подходящо,за да не я разхождам напразно.Над 80 годишни са.

Общи условия

Активация на акаунт