Ергенът 🌹Между два сезона 2026

• 81 620
  • 805
  •   1
Отговори
# 120
Е, то на него му личи, че няма много акъл, но на тази не мож' и хвана ред и бройка на спонсорите. Не съм сигурна, че точно за него става въпрос, но както и да е. За мен и хлопа дъската на тази и това е.

# 121
  • Варна
Видях Нурджан вчера и съм ей така Astonished...много е хубава на живо, висока ,хармонично тяло, с перфектна кожа и много хубави пъстро зелени очи. Заприлича ми на Жизел Бюнхен. Заговорих я и беше много учтива. Понякога телевизията изкривява информацията.

# 122
Пускам тук, защото Мартин май е повече Ерген, от колкото ветеран от Игри на волята.

Попадна ми, че коментира Световното по футбол по БНТ и ми стана интересно.. нямат ли договори? Неговия ергенски със сигурност е изтекъл, но нали имаше коментаторско студио за Ергена в сутрешния блок на БТВ? Странно ми е да го видя в друга телевизия, но пък може да е искал да се отчете и в трите национални Joy

https://www.instagram.com/bnt.bg_/reel/DZuGY-gsYAu/

# 123
Преглеждам си инстаграма тази сутрин и какво да видя БНТ поканили Марто Елвиса да коментира световното по футбол WTF
Този индивид е склонен на всичко само и само да е на екран 😆😆😆 смешен ми е вече

# 124
Пускам тук, защото Мартин май е повече Ерген, от колкото ветеран от Игри на волята.

Попадна ми, че коментира Световното по футбол по БНТ и ми стана интересно.. нямат ли договори? Неговия ергенски със сигурност е изтекъл, но нали имаше коментаторско студио за Ергена в сутрешния блок на БТВ? Странно ми е да го видя в друга телевизия, но пък може да е искал да се отчете и в трите национални Joy

https://www.instagram.com/bnt.bg_/reel/DZuGY-gsYAu/
За БНТ явно правят изключения, защото и Георги Блажев от панела на Гала коментираше.

# 125
Мда, важното е да не е при конкуренцията (bTV vs. Нова), те си крадат рекламодатели взаимно и си правят стъкмистики в рейтингите, за да се надцакват. БНТ не я приемат за конкуренция изобщо.

# 126
Видях Симона днес привечер в Кръстова вада. Говори силно и отдалеч с моя мъж я познахме по диалекта. Надменно поведение както в предаването. Да кажа и нещо хубаво- има страхотна фигура.

# 127
И Марин вече има канал в YouTube и е качил видео преди 2 дни.

# 128
Вижте кой ми излезе случайно в YouTube

# 129
# 130
Изглежда по-неин тип от Орлин Simple Smile

# 131
Вижте кой ми излезе случайно в YouTube
А, случайности няма Wink

Имам дежавю с този Марин, с безкрайните му философски синхрони, поглеждането към небето, въртенето на ръцете…

Последна редакция: пн, 22 юни 2026, 18:49 от diziler

# 132
Баш си е случайно.
Не следвам нито един български канал в Ютуб, нямам Инстаграм профил, не съм гледала нищо свързано с Марин като снимки, видеа, профили и хоп. 😂
Когато пуснах линк, коментарът преди мен не беше наличен, не знам как се появи сега.
Иначе и аз не го изслушах Маринката, бях вОстресена от джапонките му, много естетично джен зи, няма що.

# 133
Видяхте ли рекламата за сезон шест, обявиха че ще има и мома и ерген. И двамата ще търсят любовта заедно 😄 Ергенът между Марс и Венера ще се казва сезонът..

# 134
Поредната изгъзица, тюрлю гювеч... От зор да създадат вече чудо невиждано, ще надскочат себе си.

Общи условия

Активация на акаунт