Череши, ягоди и вишни за малки сладки Августовски мишки

• 17 387
  • 285
  •   1
Отговори
# 105
  • Pb
Сонита, видях ваничката - много добре се е получило, чудно!!! Аз бях си харесала ваничка Лагуна с подобна стойка, но като я видях на живо не ми се стори толкова хубава и се отказах.
Пак за матерната - във форумите (не само на бг.мама) има мн. теми, в които се дискутира за и против нея, та колкото мами, толкова и мнения. Научните изследвания сочат, че може да се получи калциране на костите на бебето от нея (което е също толкова лошо, колкото и недостига), може да има детето проблем при затварянето на фонтанелите на главичката и разни други "екстри". Вярно или не, звучи стресиращо. Тая новата уж била ОК, но така или иначе вече й е лепнато черно име. Днес добих допълнително кураж, че действам правилно като не пия витами, като разбрах че нямам ни 1 кариес.
Енти, страхотна новина си получила. Просто усещам как летиш от радост!
Меги, ако ми видиш моите крака на какво приличат, малко взех да се плаша дори. Лек - може да ги топнеш в хладка вода, но внимавай да не се простудиш. Дръж ги на високо. Мустела имат крем за уморени крака, ама на мен 30 лв. не ми се дават. Иначе от другите марки няма гаранция кой става за бремита. Ако някой има инфо  Hug

# 106
  • Златна Добруджа
Добро утро  Hug Гледам още спите  Grinning
Меги, Елхичка, след малко отивам на ЖК и ще питам за лек срещу подуването на крака, защото и аз забелязах от 2-3 дни, че левият ми крак долу при кокълчето е постоянно подут. Имам и като разширени венички /такива едни червени/. Интересно, че подуването е само на единия крак и само от едната му страна  newsm78

Момичета, много е кофти така с тия футболни запалянковци, които имате вкъщи  ooooh! То няма лошо всеки да си има някакво хоби или интереси, но да не дразни другия  Peace Стискайте зъби още малко - няма начин малкото човече да не измести футбола   bouquet

Слънчев ден ви желая  Heart Eyes Като се прибера пак ще пиша.

# 107
  • UK
 Добро утро момичета  Hug
 Не съм в много добре настроение защото тук гадния нефто завод си пуснаха пак мизериите и много ми се гади от миризмата  Cry как може да са толкова безочливи и нагли тия хора  Cry тровят не само нас но и децата ни... много ме е страх за моето мишленце дали всичко ще е наред с него  Cry
 Писах на екипа на Нова Телевизия и се надявам да предизвикат някаква проверка защото положението е плачебно  Confused
 Сега за мебелите  Crazy до 10ч сме сглобявали... остана само скрина за стаята и сме готови... ще чакаме и спалнята да доставят но кога ще е не знам  Crossing Arms
 Ето да видите спалнята тук

Сега ви оставям, че мъжо ще ме кара на капаните до морето малко на въздух, че тук е непоносимо...  #Cussing out

# 108
Добро утро!
Megita, тук в София въздуха според мен не е по-чист, тъй като съм от Варна и доста години съм живяла там а и сега ходя мога да сравня, тъй като там има МОРЕ и съответно БРИЗ и морския въздух, а  тука сме имам чуството като в затворен аквариум и въздуха е толкова гаден Sick Sick, но няма как...в БГ живеем все пак
Спалнята е чудесна, браво!! PeaceНие също скоро обзавеждахме апартамент, но нашата си я направи мъжо  Blush с тези две златни ръце.... smile3501 та и кухнята си направи...абе изобщо обзавеждането...

# 109
Добро Утро!
ЕНТИ, невероятно много се радвам за теб!!!! Дано никоя от нас няма повече тревоги до Август  Praynig, а и след това  Praynig
Аз отивам да пия кафенце
Приятен ден на всички!

Последна редакция: чт, 10 май 2007, 08:31 от beli4ka

# 110
Енти, много се радвам, че всичко е наред   Hug
Megita в кой квартал живееш? аз нищо не съм усетила снощи, ама не сме отваряли, може и за това. а иначе , че е вредно - вредно е, ама това е положението от години  Confused аз живея близо до Победа и лятото много често се носи миризма на ванилия. и винаги ми се прияжда сладолед  Blush спалнята е страхотна   bouquet
за матерната , Констанц беше писала доста неща за нея още в първите ни темички. аз още тогава реших да не я пия. с Констанц какво става?

# 111
Доста от мамите изчезнаха, дано всичко е наред с тях  Praynig
Аз през цялата бременност не съм пила витамини..За сега съм добре, мисля да наблягам на плодовете сега..
А за мръсотията в София..просто нямам думи, добре, че сега живеем до парк, че преди бяхме на булевард  Sick
А днес сутринта бебкото за първи път изрита таткото си в гърба  Joy.."Хайде тати, ставай за работа"  Joy Много се смяхме с милото  Laughing

# 112
аз ви оставям и отивам на лекция "Борба с болката в родилната зала" ooooh! на 9 месеца Hug

# 113
  • Ланкър, планините Овнерог
Добро ви утро!

Доколкото видях, с Констанс всичко е О.К. Grinning Не знам защо обаче ни изостави така. Sad

Меги, и аз съм с отекли крака. Консултирах се с няколко доктора, но общо взето, лекът е само един- раждането. Нормално било и така.

# 114
Здравейте , Момичета :0
Темата както винаги е страхотна и много вкусна Simple Smile  bouquet
Май съм единствената която все още не си е купувала ягодки , но май скоро ще го направя , вчера направо се изкуших , но не ми останаха ръце от другите покупки.За черешките да не  гвоорим как ми се ядат , но като нямаме село нито вила , ще чакам да се появят на пазара.А най - много ми се яде диня , от един месец гледам , че има някакви , но не смея да взема.
Иначе и аз вчера бях на лекциите на 9 месеца и останах много доволна , запознах се с момичета в моето положение , разговаряхме , пихме по едно кафенце след това , но лошото беше , че след това вдигнах кръвното и нямаше как трябваше да се връщам.За витамините сега не пия нищо , но с първата бременност от 4 месец пих Матерна , но мога да ви кажа че бебчо се роди с 2.490 , но честно не помня точно килограмите,не беше да това.Сега просто прочетох отново епикризта си , просто мислих , че е написано килограмите на бебчо , но вместо това преживях отново целия ужас на мойто раждане.Гледам не мисля и да чета такива неща , да не мсиля в черно, че направо се побърквам ,просто се надявам всичко да завърши сега благополучно.
А и аз сега и без това имам доста работа , тъй като с мъжа ми ще се местим и имам страшно много работа, но все още не съм я започвала.Дори след малко ще излизам на разходка с една колежка.Затова засега ще ви пожелая приятен ден Simple Smile с много Simple Smile и положителни емоции   bouquet  bouquet

# 115
Добро утро черпяви по кафенце kaffeetrmker_2

Megita спалнята е много хубава наща също дойде разглобена само нощните шкаф4ета и скрина бяха зглобени
и матрака цял естествено  Crazy

мами от бургас предлагам ви една почивка в варна тук няма такива обгазявания Peace

защо едната ми лентичка е по на зад от другата newsm78

Последна редакция: чт, 10 май 2007, 09:41 от Franito

# 116
....А най - много ми се яде диня , от един месец гледам , че има някакви , но не смея да взема.
Иначе и аз вчера бях на лекциите на 9 месеца и останах много доволна , запознах се с момичета в моето положение , разговаряхме , пихме по едно кафенце след това , но лошото беше , че след това вдигнах кръвното и нямаше как трябваше да се връщам.За витамините сега не пия нищо , но с първата бременност от 4 месец пих Матерна , но мога да ви кажа че бебчо се роди с 2.490 , но честно не помня точно килограмите,не беше да това.Сега просто прочетох отново епикризта си , просто мислих , че е написано килограмите на бебчо , но вместо това преживях отново целия ужас на мойто раждане.Гледам не мисля и да чета такива неща , да не мсиля в черно, че направо се побърквам ,просто се надявам всичко да завърши сега благополучно.
......

Дините вече ги "уважих". Първата беше идеална, но втората-като гъба. Е, и тя замина, така се бях наточила, че не ме интересуваше особено каква е.
Embarassed

Ако ти се разказва, сподели. Много е гадно и това, което си написала. Племенника ми се роди ужасно рано, беше 40дена в кувьоз, с много тежко положение почти до края, но Слава Богу, сега е 5 годишен калпазанин, който по нищо не се различава от останалите деца.

# 117
Може би ще ви разкажа след като родите , не искам просто да ви плаша , Гита радвам се , че с племенника всичко е наред , но аз не мога да се похваля със същото  , затова гледам да не мисля , но сега направо сълзите ми напират.

# 118
Дано всичко сега завърши както трябва.

# 119
Доста от мамите изчезнаха, дано всичко е наред с тях  Praynig

Едната съм аз,всичко е наред с мен.Чета ви,но не пиша,защото не ми остава време.Радвам се,че сте добре.Дръжте се,не остана!Лошото е,че започват големите жеги,а ние с тия тумби.... Blush

Общи условия

Активация на акаунт