Череши, ягоди и вишни за малки сладки Августовски мишки

• 17 437
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
Мариетка мъжка майка ще си и това е Mr. GreenИ аз винаги съм си мечтала за двама сина-ама все заплашвам мъжо че ще му родя 2 девойки и мач вкъщи няма да се гледа Twisted Evil
Кажете сега пийвате ли биричка понякога?
Ами и аз моя го заплашвах и май така ще стане две момички.Ама той не е запален по мачовете като твоя  Praynig
 А за биричката пийваме си и още как beer beer3 beer2 cheers

# 226
  • ГОре на черешата...
Ако си навита, моя прави женски а твоя мъжки. Дай за третото да си ги сменим. Моя е доказан художник  Joy А пък ей го къде е Търново-Горна  Sunglasses
Нямаш грижи! Щом е за идеята - може Laughing. Ама да не правя после и на твоя рекламаци Twisted Evil...

Мариетка мъжка майка ще си и това е Mr. GreenИ аз винаги съм си мечтала за двама сина-ама все заплашвам мъжо че ще му родя 2 девойки и мач вкъщи няма да се гледа Twisted Evil
Благодая ,Меги, да ти се връща Heart Eyes.
Аз и мачове гледам, и бира пия, то затуй с пишоци  ще се разправям Mr. Green.
Минаваме преди малко край един магазин и моят ме дърпа "Влез за малко, да видим една Щилка..." Ква щилка, бе алооооууууу #Cussing out, стягай си д...то, две къщи имаш да строиш, за щилка ще ми приказваш Crossing Arms...

# 227
  • Ланкър, планините Овнерог
Лелееее, Мариеткаааа, и вашата поръчка ли не излезе вярна. То при нас по-скоро моята не е както трябва, а таткото каквото е поръчал, това е направил. Той така ги прави. Mr. Green

# 228
  • Пловдив
Ний затуй купихме щилката преди да разберем за бебо-че иначе нямаше да му стане номера Laughing

# 229
Какво е това 'щилка', бе хора?

# 230
  • ГОре на черешата...
Какво е това 'щилка', бе хора?
Инструмент, дето се режат дърва с него - започва от 500 лв. нагоре  #2gunfire
Благодаря за синичкото човече  bouquet!

# 231
Ако си навита, моя прави женски а твоя мъжки. Дай за третото да си ги сменим. Моя е доказан художник  Joy А пък ей го къде е Търново-Горна  Sunglasses
Нямаш грижи! Щом е за идеята - може Laughing. Ама да не правя после и на твоя рекламаци Twisted Evil...

Благодая ,Меги, да ти се връща Heart Eyes.
Аз и мачове гледам, и бира пия, то затуй с пишоци  ще се разправям Mr. Green.
Минаваме преди малко край един магазин и моят ме дърпа "Влез за малко, да видим една Щилка..." Ква щилка, бе алооооууууу #Cussing out, стягай си д...то, две къщи имаш да строиш, за щилка ще ми приказваш Crossing Arms...

За рекламации не се тревожи  smile3503- няма да правиш, ако недай си боже излезе мъжко пак, ще ми го даваш  smile3508- аз като немога да зачена мъжко .. newsm61.. ами пънах се пънах ама...Joy Joy Joy И сте наборчета с мъжлето и е майстор и къщите за момците ще стегне newsm53. А пък може и да се сватим  marriedмоята мома е на 3г и 4 месеца, а пък неродените Петко и Петка ще имат някакви си 20 дена разлика. За любовта граници НЕМА....   smile3535 + 261uu

# 232
Благодаря за синичкото човече  bouquet!

Е, какво да те правя? И да го оставя розово, пак е пацоран, явно. Избяга ти нашето женско царство. Hug

# 233
Здравейте, пак съм същия случай - докато ви изчета и забравям на кого какво имах да кажа.
Първо, Сладкишче, хрумва ми нещо, ама може и да е тъпо. Какво ще стане, ако си вземеш отпуска вместо болнични? Пак ли е същото? Жалко, че нямам познати вече в Министерството, за да питам:(
Мога да ви кажа, че и аз още не съм пазарувала ни за мен, ни за бебето, а вече съм в 7-мия. Таткото няма нищо против да пазаруваме, но смята, че ще се справят дори докато съм в болницата. И аз съм сигурна в това, ама...
Да похваля този наш татко. Къде го намерих такъв добър. Само като се прибере и ми минава всеки страх. Готов е да отидем на 100 лекари само да не ме е страх и на главата си ще застане да се оправя!
Сега е малко неудобно да ви кажа след всичките ви похвали за оптимизма ми, но ще ви кажа Embarassed Вчера ходих на друг лекар. Записа ми контракциите на апарат и каза - НЯМАШ!Обаче така ме къса кръст и яйчници, че тази нощ реших да ида да ме запишат и на друг апарат! Аз съм си куку от малка. Не бива да ме оставят сама. Искате ли да се видим някой ден. Когато не съм у нас съм оптимистичен гейзер!!!
Въпрос - Вас боли ли ви кръст и точно как. Мен ме боли край опашката и от там хоризонтално като пояс. Сега ме хванаха и тазовите кости.За мой ужас така описват болките при контракции обаче аз си мисля, че нещо от тазовите кости!
И аз имам леко течение, ама не му обръщам внимание. Поне на него Winkзабелязвам, че откакто съм бремнна се потя дори по-малко.Много ми е добро бебето,а?
Сега съм му пуснала руски детски песни и пия сок! Усмихнат ден. Дано всичките ни болежки са в рамките на нормалното!
Ох, още нещо да ви питам. Аз съм в 28 седмица и бебето ни е 1450. Това измислица на нашата ли е. Вашите колко са дебелички?
Честито и на розовите и на сините мами. И аз не очаквах да съм от сините, ама си ми е добре сега!

# 234
 Тиги-Мигъл - тези твои болежки са на 100% нещо от тазовите кости. И мен ме почнаха преди седмица ама не съм споделяла с вас. Тъй като не ми е за първи път и знам какво да очаквам. А за 28 седмица бабчо ти е доста едър. Аз в края на 26 г.с. бебчо беше 1 кг.

# 235
  • София
Мариетка,честито ти момченце!Леле,като си помисля,че и нашето момиченце,може да се окаже момче...  ooooh!.
За стерилизаторите,аз си взех за микровълнова и стерилизирах цяла година,но Дани до 11 месеца беше на кърма и стерилизирах само шишетата от вода.До 8-я месец всеки ден,а след това през ден,два.
Покупките,не сме от суеверните,но въпреки това ще пазаруваме накрая,дори може и след като се роди бебето,защото имаме доста неща от баткото.
Тиги,мен опашката ме боли откакто съм влязла в 4-я месец,но живот и здраве след като родим всички болежки ще изчезнат Laughing.
Хайде и мен ме пишете към мамите с контракции и то от болезнените ooooh!.Снощи така ме болеше корема,че си мислех,че тая нощ ще се ражда Shocked.Увеличих дозата на магнезия и сега съм по-добре.Дано да устискам до 16 (тогава съм на консултация) и ще видим какво е положението.
Честито и на мамите с розови щъркелчета!

# 236
Абе, момичета, май вече и да родиме, не е толкова страшно. Поне така се успокоявам, като ме свие корема.

# 237
Абе момичета много големи вашите бебета! Или моето малко ....... Моя док ми казва мин. седмица бил към 600 грама около 23-25 см. Тук имам няколко таблици и уж влизаме в тях, но те и различните таблици имат разминавания.

Мен кръста ме болеше преди около опашката, после спря да ме боли, сега ме почна доста по-горе, може от позицията на спане да е.

Гита, ти си много напред, направо в края на 7-ия почти! В сравнение с мен например, си точно 1 месец напред.

Нали ви казах за нашите приятели в Австралия и бебето им, което се роди 1 кг някъде в началото на 7-ия месец. Мога да ви пусна и снимки, ако искате, но на мен лично ми се къса сърцето като гледам малкото човече .... Цялото е косматичко милото и с тези туби в гърлото  Confused Дано се развие добре  Praynig

# 238
Абе, момичета, май вече и да родиме, не е толкова страшно. Поне така се успокоявам, като ме свие корема.
Гита и аз така си викам.Нали влязохме в 7 месец. Ама нека си траят бебоците, че като се ровя в юнската темичка нали си имат мартенско бебе Биляна 1,300  - голямо притеснение си е това. Ще стискам кълки поне до 7 юли (тогава влизам в 9-я)  
Ей жена ами Сонита е права ти след 2 седмици влизаш в 8-я месец..................малииииииииииииииииииииииииииииииииии то му се види края........... #Crazy

# 239
Мерси, vasq,  HugВече ви е ясно за какъв луд човек става дума в мое лице. Бебчо не знам дали е голям или просто са им такива машините. Знаеш ли как деликатно ме побутва, като малко козле, както казва татко му!
Поздрави на любимия град на таткото (той е завършил в Търново приложна лингвистика преди хиляди години). Аз съм от Шумен, но по воле року Wink живея в София от 9 години. Шегувам се - това ми беше избора и обичам много София!
Гита, в теб ни е надеждата, а ти сега така да се тревожиш. Аз имах такава болка и предпочетох да е от разстрийване на стомаха. така се оказа. В такива случаи моята лекарка ме пита - "запек имаш ли?". Явно най-често от това боли. да не би да те ритка бебката в пъпа? А щом те свива, може да си е от разни газове неизвестни. По-добре си пий кафето навън. Още сутринта си мислех да те посъветвам. Може да срещнеш случайно усмихнат човек, който да ти разсее някой друг страх. А ние вярваме в теб. Я виж каква хубава Танти си износила и родила!
Марти, аз не знам какво означава да имаш контракции. Само така ми казват - че имам. Лекарят обаче вчера каза, че те се виждали - като твърдо топче, ама моооооого твърдо. Днес в една болница ми казаха, че щом не ги различавам, значи са ми ок контракциите. Аз днес си пропуснах папаверините и гиприналите и ... аз реших да ви вярвам и да реша, че болките в кръста са от кръста, а не от контракциите!
Сонитка, моето бебе не е чак толкова голямо. Ехографът е тъп. А и не забравяй, че те сега растат като хали и че моят реален термин е 5.08:)
Един любим цитат от детските руски песни, които слушаме с бебето тук

[color=magenta]"От усмивка слънчева една
спира да плаче най-тъжният дъжд.

От усивката тъжният ден просветлява,
от усмивката в небето дъгата се събужда.
Подели усмивката си и тя ще се върне неведнъж към теб[/color]

Общи условия

Активация на акаунт